Къде в София - тема 6

• 25 268
  • 432
  •   1
Отговори
# 180
  • София
За мен най-красивите икони са в магазина в църквата Света Неделя!

# 181
Здравейте, момичета!
Къде в София може да се поръча хубав и вкусен чийзкейк с качествени продукти и, който да е 10 или 12 парчета?
Благодаря!

# 182
  • Melmak
100 грама сладки правят наистина вкусни продукти.

# 183
Може да проверите и баския чийзкейк на Ma Baker - имат магазин до НДК и в Park Center.

# 184
  • на тавана в кошницата
Здравейте!
Знаете ли физически магазин за асиметрични ( по раздвижени) дрехи къде да намеря?
Благодаря

# 185
Привет! Къде около Централна гара или центъра има денонощен зъболекар?

# 186
  • София
Гурко 52, близо до кръстовището с Васил Левски.

# 187
  • София
Къде мога да си закупя лъжици за еднократна употреба, но не най-малките, а към чаена лъжица (но по-малка от супена);  Може и от онлайн магазин.
Търся и качествена кутия за прибори.

# 188
В Била - от бамбук. Много са хубави и не съвсем еднократни, устойчиви са. Тези от пластмаса ми се чупят преди да съм приключила храненето.

# 189
  • Варна
Здравейте, къде може да се остави лек автомобил за 2 денонощия / платен паркинг  ? /  в района на ул. "Райко Жинзифов" , малките номера ? Не съм от София, не съм била от години в града и силно се затруднявам с ориентацията там.

# 190
Здравейте, в момента съм на командировка в София. Казаха ми, че мога от метростанция Бизнес парк да отида с метро до Мол Парадайс. Дали наистина е възможно, нещо не успявам да се ориентирам по картата?

# 191
Май някак трябва да прескокнеш на халите на другата линия към зоопарка ? По спомен. Обаче със сигурност ще има и по-точни насоки.

# 192
  • София
Да, прехвърлянето е на Халите (станция Сердика). Има тунел, който свързва двете линии и не се чекира нов билет.

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 13:57 от Таня67

# 193
  • над кукувичето гнездо
Няма да обиколи влакът. Тези са до Сливница. От летището обикалят.
Та трябва да се прекачи на сливница или да смени на сердика. Пътува до станция европейски съюз.

https://images.app.goo.gl/nRAt6yeNdtauqjkn6

# 194
  • София
Добре, поправям, за да не объркам някого.

Общи условия

Активация на акаунт