Къде в София - тема 6

• 25 296
  • 432
  •   1
Отговори
# 210
  • София
И в магазините за работно облекло се продават ортопедични чехли. Но за мене не е възможно модела да не е "бабешки" - то самата структура на подметката и горната част няма как да е елегантна.

# 211
Вижте park and fly, уточнявам, че не съм ги ползвала, но минавам често от там и виждам транспаранти. Има няколко паркинга около летището, които предлагат и трансфер до летище.
В park and fly ми казаха, че твърде късно се обаждам. Трябвало 15 дни по-рано да се заяви , а аз съм закъсняла. Благодаря все пак, ще го имам предвид за друг път.

# 212
Къде мога да предам стара батерия от четец, но вече издута? Не мога да я оставя в контейнерите с батерии, доколкото знам.

# 213
В Технополис има кошчета за електроника.

# 214
Въпросът е може ли да се хвърли там батерия, която не е просто изхабена, а издута? Нали гърмят някои...

# 215
  • SF
Да, там занасяте всякакви батерии - изтощени, работещи, стари телефони, стари дистанционни, кабели и т.н.

# 216
Къде в София има магазин за качествен насипен чай?

# 217
  • София
Привет!Къде в София има магазин за подготовка на погача,кръщене и рождени дни за бебе,дете..Месал,карти,топери ,подаръчета и т.н.Виждам в интернет доста неща,но бих искала да си купя от фактически магазин не онлайн.

# 218
  • София
За кръщене - 2та пъти поръчвах погача в Никай на Лъвов мост. Много вкусни са, изядоха се.
Другите неща родителите си ги набавиха от Илиянци.
Не знам да има  физически магазин за всичко.

# 219
  • Melmak
Аз бях кръстница и поръчвах от групата на майки на деца с увреждания. Не знам за магазин на живо, освен в Сватбения център в младост. Но нито съм гледала там цени, нито качество, просто видях, че имат неща.

# 220
  • София
Къде в София има персонализирани бонбони Мерси за поводи ?

# 221
Сенчеста, приятна  и прохладна брираия с градина .

# 222
  • По света и у нас
Здравейте, знае ли някой места от където може да се пазарува на едро из София. Интересувам се предимно от козметика - моливи за очи, вежди и тн. на по- приличните марки.
Също така за памучни дрехи.

# 223
  • София
От кой физически магазин мога да купя брашно от манатарки или сушени манатарки?

# 224
  • София
В Зоя съм виждала сушени манатарки

Общи условия

Активация на акаунт