Къде в София - тема 6

• 25 291
  • 432
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
За мол Парадайс трябва да слезе на метростанция Витоша, ако ще се превхърля на Сердика преди това. Когато съм в София, ползвам точно тази линия - не знам кой номер е - от Централна гара/автогара до Сердика или Джеймс Баучер.

# 196
Благодаря на всички, май ще си хвана такси до The mall, че много време ще ми е до Парадайз и обратно,  а свършвам в 5. Благодаря ви много софийски мамита.

# 197
  • над кукувичето гнездо
За мол Парадайс трябва да слезе на метростанция Витоша, ако ще се превхърля на Сердика преди това. Когато съм в София, ползвам точно тази линия - не знам кой номер е - от Централна гара/автогара до Сердика или Джеймс Баучер.
Да, аз обърках моловете.

# 198
  • SF
Трябваше някой от София да я посъветва. Всички сте объркали я станция, я мол.
След Джеймс Баучер има още една спирка на метрото, която води точно до Парадайс. Станция Европейски съюз е до Парк Центъра, което не е мол Парадайс, а друг мол.
Както и да е - надявам се, жената да се е оправила, въпреки бързите объркани съвети.

# 199
  • София
Къде в София изкупуват или извозват стари перални?Нашата все още работи,но трака ужасно и я бракуваме.

# 200
Макметал идват и вземат от дома. Не съм сигурна дали точно тях ползвах преди време, но има и други такива. Потърсете в интернет и се свържете с тях, защото имат графици на извозване и може да не ви е удобен.

# 201
  • София
Къде в София изкупуват или извозват стари перални?Нашата все още работи,но трака ужасно и я бракуваме.
0800 14 100 Елтехресурс. Ще я изнесат за рециклиране безвъзмездно, свалянето е тяхна задача. Ще ви кажат по телефона кога има посещение във вашия район.

# 202
В София големите вериги за техника при закупуване на нова техника предлагат услугата извозване на стария уред.

# 203
  • София
В София големите вериги за техника при закупуване на нова техника предлагат услугата извозване на стария уред.
Да, ние върнахме старата сушилна, когато ни доставиха новата от Технополис.

# 204
Къде в София може да се остави колата на паркинг за 5 дни? На летището май вече е 40 лв на денонощие (не знам дали е вярна информацията, която ми казаха мои познати, последно беше 28 лв преди две години). Та търся паркинг около летището за по-малко от 40 лв на денонощие.

# 205
  • над кукувичето гнездо
Оставете я някъде в Дружба и си хванете метро или такси. Вероятно по-евтино ще ви излезе.

# 206
  • Melmak
Вижте park and fly, уточнявам, че не съм ги ползвала, но минавам често от там и виждам транспаранти. Има няколко паркинга около летището, които предлагат и трансфер до летище.

# 207
Къде в София мога да намеря дамски, летни, ортопедични чехли?
Във физически магазин, че да мога да меря.
Но не " бабешки" модел, а нещо хубаво.

# 208
Магазин Ортос. На паметника Левски имат магазин. Имат и в ХИТ Младост.

# 209
Ортис имат магазин и на бул. Стамболийски 32

https://ortos.bg/#1557265015946-409ea01c-729a

Общи условия

Активация на акаунт