Къде в София - тема 6

• 25 262
  • 432
  •   2
Отговори
# 255
  • София
Сега се сещам, че и църквата Света Троица на Симеон има църковен магазин с много хубави икони!

# 256
  • Варна
Привет, момичета! Моля за мнения къде в София има добре заредена бебе борса ☺️

# 257
  • Sofia
Къде продават горски боровинки на нормални цени?

# 258
Къде продават горски боровинки на нормални цени?
Във Фантастико до сряда.

# 259
Чак пък горски не са...

# 260
На Женски пазар.

# 261
  • Sofia
Всъщност отидох до Женския пазар и намерих по 16лв килограма. За сравнение на пазара Красна село преди седмица бяха 30 лв килограма.

# 262
  • София
Здравейте, къде бих могла да намеря подплата за рокля? Имам предвид такава като пола, готова ушита… Може би в магазините за бельо, но не знам в кои. Благодаря предварително !

# 263
Точилар?

# 264
Ползвала съм точилар на Патриарха, бях доволна, но май работят само понеделник-петък.

# 265
  • Melmak
Здравейте, къде бих могла да намеря подплата за рокля? Имам предвид такава като пола, готова ушита… Може би в магазините за бельо, но не знам в кои. Благодаря предварително !

Аз намерих в едно магазинче на Х. Димитър, търсете в магазините за бельо.

# 266
Напиши в Гугъл "фуста подплата" и си избирай.

# 267
  • София
На Женския пазар, от страната на Лъвов мост съм виждала да продават такива подплати. Купувала съм също и от пазара в Младост 1, на сергия близо до ДМ.

# 268
  • Sofia
Здравейте отново. Търся този път нишадър но на кристали. В аптеките масово е на прах. Има ли някъде нишадър, който се продава на кристали?

# 269
Вижте в някоя билкова аптека. Близо до Руски паметник, на Скобелев - спирката на тролея към Попа има голяма билкова.

Общи условия

Активация на акаунт