Къде в София - тема 6

• 25 254
  • 432
  •   1
Отговори
# 270
И в хранителни магазини съм виждала. При био/ здравословни продукти

# 271
Здравейте! Къде в София слагат тик так копчета? Предпочитам да е в центъра или около Красно село.

# 272
На "Пиротска", малко преди "Христо Ботев", срещу колоните. Малко магазинче.

# 273
  • София
Здравейте! Къде в София слагат тик так копчета? Предпочитам да е в центъра или около Красно село.

Във всички обущарски ателиета го правят.

# 274
Това не е съвсем вярно. В повечето обущарски ателиета слагат тик так копчета на кожа. Машинките за поставяне на кожа и текстил са различни.

# 275
На пазара в Красно село има обущар, проверете при него.

# 276
Здравейте, моля препоръчайте ми хотел в Горна баня, в близост до Ортопедичната болница, за една нощувка. Също и коректно такси.
Благодаря

# 277
Здравейте отново. Търся този път нишадър но на кристали. В аптеките масово е на прах. Има ли някъде нишадър, който се продава на кристали?

Има в китайския магазин на Самуил/ пряка на Пиротска отсечката между Пиротска и Екзарх Йосиф огромен червен фенер над входа

# 278
Търся физически магазин за мъжко бельо, по конкретно сатенени боксерки.

# 279
  • София
Здравейте, моля препоръчайте ми хотел в Горна баня, в близост до Ортопедичната болница, за една нощувка. Също и коректно такси.
Благодаря

Аз ползвам таксита Yellow, свалете си проложението и поръчвайте директно през него!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.autocab.taxibo … ellow333.bulgaria

Ако разстоянието е късо и няма желаещи или е час пик, ползвам TaxiMe, там може предварително да оставите бакшиш!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taxime.client

# 280
Къде в София лига да купя пълнител за ароматизатор на areon. Предния го закупих онлайн, но с доставка 4 лв.

# 281
Аромати не помня марката в аптеки Ремедиум видях, че има.

# 282
  • София
Къде в София лига да купя пълнител за ароматизатор на areon. Предния го закупих онлайн, но с доставка 4 лв.

Аптека Betty до Мол оф София.

# 283
Нещо не я намирам аптеката, да не би да е с друго име?

Аптека Betty до Мол оф София.

# 284
  • София
Излизат тези локации :

Общи условия

Активация на акаунт