Къде в София - тема 6

• 25 291
  • 432
  •   1
Отговори
# 225
От ebag съм купувала сушени манатарки

# 226
Здравейте момичета, ще ходим на разходка и посещение на църкви в Трън и Земен - имате ли предложения за други природни или исторически забележителности в региона? Нещо, което ви е впечатлило, или сте чували? Малко извън темата, е, извинявайте, но искам да посетим повечко места така и така ще ходим натам. Hug А това е най-активната тема за град от региона..

# 227
с.Бусинци, известо с грънчарството. Има музей.
Друго в района музеят на киселото мляко.
Ждрелото на р.Ерма.Църквата Св.Петка в Трън.
Моля, споделете ако намерите нещо интересно. И аз съм планирала обиколка в района.
Повечето от изброенете са с почивни дни понеделник и вторник.

# 228
Търся декоративни възглавници в златисто (не пайети). Иска ми се да ги видя на живо, не от интернет и после да се налага да връщам. Виждали ли сте някъде?

# 229
Къде в София има хубави качествени бански?

# 230
  • По света и у нас
Абсолютно навсякъде. В Мола - в Етам, Жизела и останалите магазини за дрехи. По графа - в зазата. В Тера нова, по Витошка - където и да влезеш. В Лиска - близо до бившия хотел Рила има един магазин но съм виждала и на други места. На Помпеа ми харесват банските. Въобще не зная как може да живееш в София и да не знаеш. Всеки мол прелива от хубави.

# 231
*Оригами* бански само в за - за ли ги има?
Къде има голям асортимент на този бранд?

# 232
Къде точно в КАТ София трябва да се отиде за смяна на големите талони при починал собственик (ще се прехвърлят колите на наследниците)?
Какви документи трябва да се носят?

# 233
  • София
Според мен ще трябва да минете през каналите с колата, все пак си е смяна на собстввник. Отидете първо на гишето на каналите, за да ви кажат, ако не продължавате към следващата сграда

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 15:42 от CruellaDeVil

# 234
  • София
Не се минават канали.
Смъртен акт, удостоверение за наследници и теглите номер направо за смяна на тслони подавате.

# 235
И всички наследници, или нотариално заверено пълномощно. Не трябва да е така, няма такова изискване по закон, но лелите по гишетата са непреклонни.

# 236
  • София
На мен пълномощно не са ми искали.

# 237
Здравейте. Утре трябва да съм в София на семинар в Национална финансово-стопанска гимназия, гр. София и ще пътувам с личен автомобил. Може ли да паркирам на национален стадион "Васил Левски"? Идвам от Пловдив Simple Smile

# 238
  • София
Има буферен паркинг до стадиона, откъм Драган Цанков е входа, 4лв. на час.

# 239
Има буферен паркинг до стадиона, откъм Драган Цанков е входа, 4лв. на час.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт