Къде в Пловдив??? - 107

• 27 597
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Има да. На щанда с ядките и сушените плодове

В Лекси на Марица има ли насипни бонбони? Толкова пъти ходя, но като не са ми трябвали и не съм обръщала внимание.

# 301
Търся информация, откъде да си пазарувам качествено месо, яйца и млечни продукти в жк Тракия, по възможност в района на Общината. Благодаря!

За месо - месарница Садово в  Аримаг.

# 302
Днес и утре е базара на ДБМ
Мол Плаза

# 303
  • Пловдив
И ние месо взимаме от Садово на Аримаг.

# 304
Някой вадил ли е скоро талон за безплатно паркиране за инвалид? Къде се намира в момента?

# 305
Аз вадих от Кичука, до РУМ Молдавия, но наскоро ми казаха, че може и срещу Четвърто районно, където има някакви социални услуги. Никак не го обясних, но да знаете че може и в Центъра, без да обикаляте из града.

# 306
  • Пловдив
Някой вадил ли е скоро талон за безплатно паркиране за инвалид? Къде се намира в момента?

Място за подаване на заявлението за извършване на административната услуга
гр. Пловдив, ул. „3-ти март” № 33(Бивш РУМ Молдавия) или гр. Пловдив, ул. „Петко Д. Петков“ 6а и ново заявление.
Лице за контакт: Галина Иванова тел. 032/625113

https://www.plovdiv.bg/uslugi/administrative-services/soc_services/

Юли  месец взех от този до Молдавия,но някой писа ,че са в ремонт . Освен да питаш на посочения телефон.

# 307
Благодаря, дами! Изтича на 01.01.2025 и да не губим време. Ще отидем първо до Молдавия, че там се паркира много по-лесно. Пък ако са в ремонт, тогава на Петко Д. Петков.

# 308
Здравейте,
Някой знае ли работното време на 
фризьорски салон "Мери", зад магазин "Слънчеви лъчи" в Кючук Париж?
Инфо за през празниците, кои дни са работни?

# 309
  • Пловдив
Зад кои Слънчеви лъчи?

# 310
Зад кои Слънчеви лъчи?

Първите, Големите Слънчеви Лъчи

# 311
Здравейте,
Някой знае ли работното време на 
фризьорски салон "Мери", зад магазин "Слънчеви лъчи" в Кючук Париж?
Инфо за през празниците, кои дни са работни?
Изпратих Ви номера й на лични.

# 312
Благодаря, дами! Изтича на 01.01.2025 и да не губим време. Ще отидем първо до Молдавия, че там се паркира много по-лесно. Пък ако са в ремонт, тогава на Петко Д. Петков.
Минах преди 2 часа от там - по нищо не личи да са в ремонт, няма никакви табели в това отношение поне.

# 313
Мяркали ли сте по магазините тави 20х20 см? В краен сучай еднократни също биха ми свършили работа.

Търсих в Джъмбо в мол Плаза, нямаше. Преди продаваха в Евроленда на Главната, но вече и там не откривам.

# 314
Еднократни тави има в Метро. Всякакви размери. Но са повече бройки в пакет. Не знам за какво ще се използват, но това са малки тавички,  от Метро съм си купила такава кръгла, керамична, с диаметър 20 см.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 06:27 от Clo - Camille

Общи условия

Активация на акаунт