Къде в Пловдив??? - 107

• 27 574
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Какво е работното време на Мол Пловдив за празниците? Ходих наскоро, но не се сетих да погледна (вероятно го има обявено по входовете).

# 391
  • Пловдив
На Пешеходния мост вдясно /първият магазин мисля че е /, посока Новотела продават и посуда, предполагам, че ще има и с коледни мотиви.

# 392
  • Пловдив
Какво е работното време на Мол Пловдив за празниците? Ходих наскоро, но не се сетих да погледна (вероятно го има обявено по входовете).

Според Трафик нюз:

Ограничено празнично работно време имат и големите търговски центрове в Пловдив.

Магазините в мол „Пловдив“ на Бъдни вечер ще работят от 10 часа до 18 часа, както и зоната за хранене. На 25.12.2024 г. работният ден ще започне с час по-късно – от 11 часа до 21 часа. На 31 декември магазините и зоната за хранене ще са отворени в интервала от 10 часа до 18 часа. Първи януари е неработен за магазините, но зоната за хранене ще посреща пловдивчани от 11 часа до 20 часа. От търговският център отбелязват обаче, че за определени обекти фиксираното празнично работно време е различно.

Празничното работно време на мол „Пловдив Плаза“ не се различава особено от това на мол „Пловдив. Търговският център ще работи от 10 часа до 18 часа на 24.12.2024г. и на 31.12.2024 г. На Коледа магазините ще са отворени от 11 часа до 19 часа.

Мол „Марково тепе“ за разлика от мол „Пловдив“ и мол „Пловдив Плаза“ ще работи на 01.01.2025 г. На Бъдни вечер търговският център ще е отворен от 10 часа до 18 часа. На първия ден от Коледа краят на работния ден ще е с час по-дълъг от този на Бъдни вечер – до 19 часа. Навръх Нова година обектите в търговския център ще са отворени отново от 10 часа до 18 часа. На първи януари клиентите ще могат да пазаруват от 10 часа до 19 часа.

# 393
Ето тук са извадили работното време на много магазини
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Rabotnoto-vreme-po-praz … i-i-Ekont-2384951

# 394
Здравейте,
Знаете ли къде мога да поръчам магнити за хладилник? Искам да са по мой дизайн

# 395
Здравейте,
Във фото или рекламна агенция.
Ако ще включва снимка, фото Дъга срещу църквата Св. Иван Рилски в Кършияка.

# 396
Аз пък съм недоволна от фото Дъга. Пъзелът, който им поръчах е направен страшно непрофесионално.

# 397
  • Пловдив
Аз пък съм недоволна от фото Дъга. Пъзелът, който им поръчах е направен страшно непрофесионално.
Винаги са много отзивчиви.
Трябваше да реагираш на момента,  сигурна съм,  че щяха да предложат вариант. Ползвам ги от години, нямам забележки.

# 398
Здравейте,
Препоръчвам https://podarilnik.com/ поръчвала съм. Принта е наистина хубав и самите магнитчета също. На Пещерско шосе са.

# 399
Здравейте,

Фото Пинк срещу 60 класното училище в Тракия.

И да попитам и аз. Blush Знаете ли къде мога да купя сервиз за кафе на нормална цена? Ежедневен, обикновен, а не ръчно рисуван, та да не ме е страх да го мия. На този, който сега ползваме, вече му счупих три чаши....

# 400
В Мьомакс и Айко имаше доста чаши и сервизи, но честно казано не обърнах внимание на цените. В Лекси на бул Марица също има сервизи за кафе. В Евроленд провери ли, там също би трябвало да има на нормални цени.
Здравейте,

И да попитам и аз. Blush Знаете ли къде мога да купя сервиз за кафе на нормална цена? Ежедневен, обикновен, а не ръчно рисуван, та да не ме е страх да го мия. На този, който сега ползваме, вече му счупих три чаши....

# 401
Може ли препоръка за магазин за пердета?
За всекидневната взехме от един магазин на Коматевско шосе, но искам за другите стаи да са от друго място.

# 402
Благодаря, Marmoleta! След малко излизам и ще проверя.
Хубав ден!

# 403
Информацията в първия пост би трябвало да е актуална за магазини за пердета.

# 404
  • Пловдив
Здравейте,

Метро?

Общи условия

Активация на акаунт