Къде в Пловдив??? - 107

• 27 560
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
На Четвъртък пазара съм виждала - и на "колела" и на кг. Има и едно магазинче със стълбички към булеварда, до пазара, близо до дюнерите. Последно там видях, мисля.

# 421
В Кауфланд винаги има сушени смокини.

# 422
В голямото Лекси, на щанда за ядки. Видях сушени смокини и в турския магазин до Централни гробища на Източен.

# 423
В Лекси на Марица има и насипни и опаковани. На щанда при ядките. Също в бахарика би трябвало да има

# 424
В Била и Слънчеви Лъчи (в Кичука) в Кауфланд (стоят или до ядките, или още в самото начало до свежите плодове)също има сушени смокини.
Пробвала съм в едни кръчгли кутийки и хич не ми харесаха.
Но има и едни като увити като в стреч фолио, пак така в кръгла форма, и те са ми по-вкусни и по-мекички.

# 425
Във всички плод-зеленчук обикновено има смокини сушени. В Лекси със сигурност, до ядките са.

# 426
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, не намерих по-подходяща тема да попитам съграждани: в навечерието на новата година се борим с въшки 😅 Къде в Пловдив има фризьор, на когото му се занимава да “чепка” косата или евентуално да намаже с газ, маз и оцет и да си платя за услугата колкото каже, че и двойно. Наистина не издържам психически и физически. Изкупих цялата аптека, ефект минимален. Не мога да мажа с газ вкъщи, че сме с бебе, не искам да мирише. Нямам и физически времето да я чепкам докато изчезнат, поради гореспомената причина.
ПС за голямата ми дъщеря е, хвана ги в у-ще преди месец и няма оттърване. Днес видях и в главата на синът ми, но той е лесен, баща му го подстрига и изми главата няколко пъти с наличните шампоани и май няма вече.

# 427
  • Пловдив
Не е точно по въпроса, но в доста майчински групи във фейса съм срещала мнения за мазане зад ушите и шията с масло от чаено дърво.Като превенция.Бубите бягали от него.Някои пишеха, че слагат малко и в шампоаните.Не пречи да се пробва.
Дано намерите бързо решение! 🍀

# 428
Ако не ви се занимава да чистите, спасението е боядисване на косата. Иначе има шампоани или пък с бабешкия метод газ+мас+оцет, но после трябва разресване с такъв гребен https://www.emag.bg/metalen-greben-protiv-vyshki-kyshvysh-kv-002/pd/D2YKDBMBM/ и пощене.
Абсурд някоя фризьорка да се навие да го прави това. За превенция се ползва масло от чаено дърво или масло от лавандула.

# 429
  • Пловдив
Газ, мас и оцет и да стои 1 час в другата стая детето. След това ресане с много ситен гребен. Има такива гребенчета във Виприн-а. Само че като се реши косата, е добре да има постелен чаршаф на пода, за да се изхвърли след това директно.

# 430
Здравейте, не намерих по-подходяща тема да попитам съграждани: в навечерието на новата година се борим с въшки 😅 Къде в Пловдив има фризьор, на когото му се занимава да “чепка” косата или евентуално да намаже с газ, маз и оцет и да си платя за услугата колкото каже, че и двойно. Наистина не издържам психически и физически. Изкупих цялата аптека, ефект минимален. Не мога да мажа с газ вкъщи, че сме с бебе, не искам да мирише. Нямам и физически времето да я чепкам докато изчезнат, поради гореспомената причина.
ПС за голямата ми дъщеря е, хвана ги в у-ще преди месец и няма оттърване. Днес видях и в главата на синът ми, но той е лесен, баща му го подстрига и изми главата няколко пъти с наличните шампоани и май няма вече.
Имаше нещо, което продаваха във ветеринарната аптека за мазане. Тук, във форума съм чела за него, но нямам спомен в коя тема.
Дописвам. Темата е Въшки в Детско здраве. Неостомозан вижте.

# 431
Някой  знае ли Лекси днес до колко работи?

# 432
  • Тра-ла-ла
От ФБ страницата им 🙃

# 433
  • Пловдив
https://sopharmacy.bg/bg/category/hedrin

Хедрин върши работа. Следвате инструкциите за шампоана, после спрея за превенция.

# 434
Единственото спасение от въшките след като се обработи косата е чистенето косъм по косъм. Ситните гребенчета помагат много. С каквото и да мажете косата не премахнете ли всички гниди след това, все някоя ще е оживяла става на въшка и пак отново.  В началото на годината бях в този филм. Защото чистя до край, но все някой в класа не е почистен и отново се започва.
Газ, май не бих махала.

Общи условия

Активация на акаунт