Къде в Пловдив??? - 107

• 27 529
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Здравейте, да препоръчате къде правят добър медицински педикюр?
Не съм ходила, защото нямам проблеми, но гледам в страницата много добри резултати.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063530083851
Nedi-Ta

# 541
От първо лице и аз препоръчвам Таня в Nedi-Ta. Невероятно работи тази жена ❤️

# 542
  • Пловдив
« Ѕmile », страхотен подолог е Нешка Тотнъм, салонът ѝ е в Тракия, почти 20 години с това се занимава. Ако представлява интерес това ѝ е телефона

Скрит текст:
0988301195

# 543
И аз съм много доволна от Нешка.

# 544
  • Пловдив
Споделям за една инициатива:

🏥„Седмица на репродуктивното здраве“ и безплатни прегледи за жени с нарушения в менструалния цикъл в УМБАЛ „Свети Георги“
🎯 В периода 13-17 януари 2025 г. УМБАЛ „Свети Георги“ ЕАД в Пловдив организира кампания за безплатни прегледи, насочени към жени с менструални нарушения и репродуктивни проблеми. ➡ Прегледите ще се провеждат в Клиниката по Ендокринология и болести на обмяната на адрес: бул. „Васил Априлов“ 15А, ет. 2, всеки ден от 09:30 ч. до 13:30 ч.
🩺 Прегледите в рамките на „Седмицата на репродуктивното здраве“ ще включват измерване на кръвна захар, ехография на щитовидна жлеза, специализирана консултация с препоръки за допълнителни изследвания и хоспитализация при необходимост.
🔬 Кампанията цели ранна диагностика и лечение на ендокринните причини за безплодие - инсулинова резистентност (вкл. синдром на поликистозни яйчници, метаболитен синдром, определени типове захарен диабет), поднормено и наднормено тегло, хиперпролактинемия, заболявания на щитовидната, надбъбречните и половите жлези, стрес-индуцирани нарушения в менструалния цикъл и други.
📊 Нарушенията в овулацията при жените са причина за около 25% от случаите на безплодие. Фактори като хроничен стрес, инсулинова резистентност, нарушения във функцията на щитовидната жлеза, както и крайни отклонения в телесното тегло (затлъстяване или силно отслабване), могат значително да засегнат репродуктивното здраве на жените.
👩‍⚕️ Специалистите от Клиника по ендокринология и болести на обмяната в УМБАЛ „Свети Георги“ обръщат внимание на определени симптоми при жените, които изискват консултация лекар:
▶ Менструални цикли с продължителност под 21 или над 35 дни;
▶ Менструално кръвотечение под 3 или над 7 дни;
▶ Невъзможност за забременяване по естествен път в продължение на над 1 година.
🌍 СЗО посочва, че безплодието засяга приблизително 17,5% от световното население – или 1 на всеки 6 души, което подчертава необходимостта от достъп до навременна медицинска грижа.
📞 За допълнителна информация и записване за преглед на телефон 0896 462 426.

# 545
  • София
Благодаря ви, момичета!

# 546
Здравейте, да препоръчате къде правят добър медицински педикюр?
Не съм ходила, защото нямам проблеми, но гледам в страницата много добри резултати.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063530083851
Nedi-Ta

Може ли, ако отидеш да споделиш мнение и къде точно се намира този салон в Кичука?

# 547
Момичета, препоръчайте добър фризьор за боядисване на коса. В момента ми е русолява, но много оранжавее и досегашните фризьори не могат да я направят студено руса. Искам някой, който е добър в боядисването. Мерси!

# 548
Момичета, препоръчайте добър фризьор за боядисване на коса.

Павел Петев

Аз да попитам откъде в Кършияка мога да купя декупажен лак?

# 549

Аз да попитам откъде в Кършияка мога да купя декупажен лак?
Аз бих отишла до Ем Арт
Иначе за Кършияка ми излиза това
Скрит текст:

# 550
  • Пловдив
Дали са отворили италианския магазин на Ритон? Като онзи дето е на магистралата за София?

# 551
Здравейте. Искам да изненадам половинката си, но не мога да открия от къде да поръчам такъв конструктор по поръчка като от това видео:
https://vm.tiktok.com/ZNeKHWY1c/
Надявам се поне някой да знае, защото от доста време търся, а автора на видеото не отговаря.

# 552
  • Пловдив
Дали са отворили италианския магазин на Ритон? Като онзи дето е на магистралата за София?
Не, все още работят вътре.

# 553
  • Пловдив
Не, все още работят вътре.
А къде се очаква да бъде ситуиран този магазин, стана ми интересно? Благодаря!

# 554
Туй на България към Дизма ли, оранжевото?
И аз се чудя кога ще отворят.

Общи условия

Активация на акаунт