Къде в Пловдив??? - 107

• 27 469
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Уф, Войводиново имам предвид Scream бъркам ги двете села.

На входа на Калековец има голям магазин за плочки. Като се влиза от Брезовско шосе, пада се в дясно. След моста на УХТ посока Билла също има, не е много голям и не знам колко избор има. Пада се зад спирката.
В Калековец или Войводиново е магазинът за плочки?  В Калековец съм влизала само от магистралата и не съм виждала магазин.
Иначе избор има и във, ВИП керамик,до вис Виталис.
Също в Полиграфията има хубави плочки.

Отвориха ли Виа Тракия вече ?

# 676
  • Пловдив
Зависи какво търсите. "Амичи керамика" след моста на УХТ. Имат избор на българска и италианска керамика, теракот, гранитогрес, санитарен фаянс. Имат и доста нестандартни варианти по каталог. Като изготвяне на проект също са много креативни.
препоръчвам и аз.

# 677
Много благодаря, момичета! Ще ги разгледаме...

# 678
Моля за координати на места, с по-голям избор на дръжки за мебели.
На Карловско шосе, точно след бензиностанция "Инса ойл" са "Балкан юг" : https://balkanyug.bg/bg/mebelni-dryjki/. Аз от там взимах последно.

# 679
Дали мога да намеря от тези фурми? Нямам време да поръчвам онлайн, търся реален магазин по възможност
Скрит текст:

# 680
Препоръчайте ми физически специализирани магазини за лаптопи, където да отида, разпитам?
В съседната тема някой спомена, че хипермаркетите не са надеждни за тази техника.

# 681
  • Пловдив
Препоръчайте ми физически специализирани магазини за лаптопи, където да отида, разпитам?
В съседната тема някой спомена, че хипермаркетите не са надеждни за тази техника.
Ако искате да купите лаптоп и да ви консултират коректно, изберете някой специализиран магазин. 
Купувала съм лаптопи и няколко конфигурации от Адроит Електроникс. Мисля, че улицата е Граф Игнатиев, посока светофара на МЦ Тримонциум.

# 682
  • Пловдив
Пик компютър, Ардес. В интерес на истината у нас компютрите са от технополис и от Пик компютър. Нямам оплаквания от този от технополис. Ползвам си го вече трета година.

# 683
  • Пловдив
И аз препоръчвам Пик компютърс.

# 684
От мен също глас за Адроит Електроникс. Взимали сме за офиса /както и за лични нужди/неведнъж от там и винаги сме били доволни.

# 685
  • Пловдив
Пик, Ардес, Изот сервиз.

# 686
Понеже често се търсят билки,да ви споделя нов магазин само за билки на Руски 35 ( кръстовището с 6 септември,левия тротоар посока Гарата.
Само от вън съм го виждала, много пликове наредени по рафтовете.

# 687
  • Пловдив
Някой дали знае защо се отлага вече толкова време отварянето на Сефора? Нали уж за Януари беше... то месеца мина вече?
Онзи ден им писах във ФБ под един от постовете им, че отваряли все нови и нови магазини, а те ми отговориха лаконично, че видиш ли ще ни уведомят. Щях да питам как ще ми пратят хабер, със смс или с бял гълъб, но не ми се занимаваше. Ако искат да я отварят…, нека парите да се изливат в чужбина.

# 688
Два поредни лаптопа от Ардес от мен. В зората, когато ПИК компютърс прохождаха, бяхме купили настолен компютър от тях. След няколко месеца му изгоря захранването, отремонтираха го, но когато в друг сервиз го отвориха за ъпгрейд и отново смяна на захранване, след изтичането на гаранцията се оказа, че са сложили вместо нова част, някакво абсолютно изтърбушено и с явни следи от удари захранване. Което ми беше абсолютно непонятно защо. Та колкото и примамливи промоции да имат, предпочитам Ардес. Също и гигабитовия рутер ми е от тях взиман.

# 689
  • Пловдив
Моля за координати на места, с по-голям избор на дръжки за мебели.
Има едно специализирано малко магазинче за мебелни аксесоари на ул. Жан Жорес, близо до бариерите на УХТ.
Преди години от там си купувахме дръжките - доволни сме.

Общи условия

Активация на акаунт