Продажба на имот от чужбина

• 1 183
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
И така минимум 2 пъти - за предварителен и за сделка? И е едно, ако е 2-3 часов полет от Европа, съвсем друго да се организира от Америка пътуване.
Предварителния договор не е задължителен, ако документите са събрани може директно сделка.
Запозната съм как се организира пътуване от Сащ, всяка година летя. В случая авторката има интерес нещата да се  случат. Не изключвам да успее и със пълномощно заверено тук, и изпратено в България, но ако няма пречки да лети и да си свърши работата сама за 1 седмица, защо да се лута.

# 16
  • Пловдив
В някакъв идеален случай - може би. Занимавам се с имотни сделки професионално от има-няма 20 години, така че смело твърдя, че описаното би било пълен късмет. Само за пример - моя лична сделка отне 5 месеца по ред причини. Но всеки сам си преценя 😉

# 17
Аз съм продавала имот чрез пълномощник и никакви декларации нотариуса не е изисквал да бъдат подписани от мен и изпратени.
Провери си здравните осигуровки, ако дължиш няма как да се изповяда сделка, ако е ЕС съм на ясно, но при теб как нямам представа.

Общи условия

Активация на акаунт