Аз съм виждала да носят и пъпеши тук-таме, ама май повече в Япония. Аз няма да казвам колко тазгодишни сериала са ми в списъка за гледане, че се стреснах като ги преброих. Жалко само, че не излизат в комплект със свободно време за тях
.
Аз съм виждала да носят и пъпеши тук-таме, ама май повече в Япония.
. 

По едно време дори изцепи: "Това не може да са круши! Сигурно са картофи!". Такъв смях ме напуши... 
) и Белл ме изпревари?! Наистина страхотна реклама! Ама дъщеря ми пита "Кой е приятелят на Бини с брадата? Артист ли е?"
Даже не съм се загледала в другите обекти...
) и Белл ме изпревари?! 

- https://www.instagram.com/reel/DFlFJQJy0av/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==
Започна малко странно: застъпена е - темата секс, любов, еротика и "да си изпълняваш дълга", хем комично, хем сериозно и дори нежно. Не видях нищо пошло! Другата тема е: правото на жената на избор за съпруг. Много ме съмнява в Епохата Чосон да е било така, но...филм да става! 
. Това е лека, неангажираща криминална комедия, богата на лафчета и забавни моменти. Има си една много сладка полицайка и един не по-малко сладък барман, между които се очаква да стане нещо на романтичния фронт. Е, не е централна линия, а само странична нишка, колкото да не е без хич. Но можеше изобщо да няма, така че съм доволна и на това.
Двете кучета също са големи сладури. Главните герои са от третата възраст, но са по детски смешни. Засега в два епизода разрешиха един криминален случай. Предполагам схемата ще е така и по-нататък. 
Препоръчани теми