И ако имате десетина свободни минути, ето ви разходка из Сеул.
/ още, ето плейлиста с изпълнения от фестивала - https://www.youtube.com/playlist?list=PLMf7VY8La5RHNtIdWIgzmbiumeD9hItLO 

. Заради нейната героиня зарязах сериала. Беше си леко лигава и в Extraordinary You, там също бяха прекалили с aegyo-то.
.
Забавни гледки бяха, всъщност не бях гледала подобни неща преди
Сериалът ще е комедия, така че гумихото ще е нетипично и няма да иска да си разваля сладкия живот за да трупа точки и да прави добрини че да става човек, по скоро ще е обратното, някаква малка проклетия. Няма как да догони Бегача - онзи ден излезе поредната класация от този път на списание Тайм, където отново е първи. Специално бяха отразили и саундтрака. Вкусовете ни са различни, голям избор има за вксички, така че всеки да си харесва и гледа каквото си иска. На мен и да ми хареса нещо, след актьорите не тръгвам, знам че в кариерите на болшинството рядко има повече от 3-4 върха, другото плява. До ден днешен нямам обяснение как АйЮ ме привлече към АС- ни пеенето и харесвам, ни ми се гледа в друг проект, малко ми е бавна и безизразна, но по странен начин първа ми отвори очите за Азия, чак после видях ДжГ. Гледах го в 5 сериала, харесах два, за другите тотално изгубих желание...