Нищо не правя, имах нужда от почивка. От утре, пак по старому - палачинки, тави, тенджери. И Здравна каса. Този път обещавам, че започвам от рано.
И бързо да се оправяте. Смъркане, кашляне и стойности над 147/92 са забранени! Това, последното според СЗО се смята за нормално кръвно.
КАГ, прави си по половин чаша кисело мляко с пълна чаена лъжичка канела. Сваля стойностите. Яж го вечер. Преходните месеци - ноември и април, са гадни за кръвното - играе нагоре, надолу. Освен това, ноември - сив, мрачен, влажен, предизвиква депресивно настроение, а то от своя страна провокира кръвното налягане. Споко, ще мине...
Опитайте някои от стратегиите за справяне с това настроение - социални контакти, комедийни филми и четиво, разходки в сухото време, леко физическо натоварване - сутрешните 10 - 15 мин. гимнастика. Обърнете внимание и на хранителния режим - НИНКА, замени кафето с чай.
намалете солените трушийки, свинското месце, червеното винце, сиренцето изкиснато, чесън, канела. Намирайте време за почивка и достатъчен, здравословен сън. Вярвам, че много от съветите ги знаете, а може би знаете и още, и още. Отплеснах се.
Лека нощ, милички.

Колегата каза, че вече има достатъчно много хотели и на прилични цени. Това пътешествие мисля, да е поне 3 или 4 дни. За два дни ще е само дУпе път да види.
, да не ме отлюспите от КГБ - то и да не ме вземете и мен в Смолян и Златоград