КГБ = Клуб на Готините Баби - 225

• 29 934
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
  • София
КАГ,опитай да свалиш кръвното по следния начин :Поставяш краката в леген с гореща вода/колкото можеш да търпиш/,а едновременно с това на тила поставяш някакъв заледен пакет от фризера./грах,зелен фаасул-по добре обгръщат тила от замръзнала бутилка/Достатъчни са 10 мин,но внимавай ако имаш разширени вени!Нали знаеш,че горещите бани са вредни за тях.

# 136
  • София
Прибрах се! Отдавна не съм се чувствала толкова удовлетворена и доволна от себе си и от направеното.
Благодаря ви, милички, за палчетата, свършиха работа. За кой ли път си казвам, че КГБ-то сме голяма сила.
Представихме се отлично. Получихме поздравление от изпитващата и от двете преподавателки. Признаха ни за колеги - позитивни консултанти.
Ще полеем успеха, когато ни връчат сертификатите.
Сега почивка!

# 137
Фло, браво на теб!  Не сме се и съмнявали, че ще ги смаеш!
Яжка, благодаря за идеята!  Нямам разширени вени, но пък нали имам една болка в лявото бедро, която макар и по-слаба, не е отшумяла и е с неустановен произход. Може би е на съдова основа.
 Преди малко мерих "кръвнишкото". Движи се между 140- 150.  По-добре е от сутринта.

# 138
  • София
Браво,Фло! Чаках те да се похвалиш,но знаех предварително какъв ще е резултата.Честито дипломиране и сега е време да започнеш да прилагаш наученото! Преговаряй със съседката,да те включи в бъдещите си планове!Браво и на Ники! Крушката си има опашка!
   Искренно се радвам и на Анжелка,Неда,Ран,умника на КАГ и на всички наши внучета.Не винаги пиша,но винаги споделям радостта на щастливите им баби.

# 139
  • София
Скъпа Фло, очаквах радостната новина и не съм изненадана от твоя пореден успех. Браво!
От мен поздравления и нови завоевания.

# 140
  • София
Фло, честито дипломиране и взет изпит!
Бях уверена, че ще го вземеш.
Честито и безаварийно на младия шофьор!
Изпуснала съм - той завърши ли у-ще?
Успех на Анжелка с курса. Разбирам го баща и - освен кормуване ще трябва и много учене на правилника преди да вземе изпита, иска си време. Ще се разберат двамата, няма начин.
КАГ, нямаш ли лекарство за кръвното?
Знам го това с краката в гореща вода, но ме досмеша със замразения зеленчук на главата.
Габката, от много време безуспешно търся такава висока тавичка.
Чакам нашествието. Мрънла вече се пооправя, сега баткото прихвана и кашля.

# 141
  • на чист въздух
Фло, браво на теб. Сега ще практикуваш тук с нас.
Каг, свали ли кръвното? Ако ядеш чесън пробвай и с него, освен лекарствата.
Аз днес съм тъжна, малкият ми син днес трябваше да навърши 28 г , но...
Внучето не ми го дадоха, само казаха какъв подарък да взема за Коледа. Опитам се да се държа заради големия. Имаме кандит невяста и се надявам февруари като се върне от рийс да отиде да си я поиска.
Ениса и на теб бързо оздравяване

# 142
Едва ли има някой който да се е съмнявал какъв ще е резултатът на Фло, но и нашите палчета са си палчета 😊 Поздравления Фло и сега ти пожелавам приятна почивка, ама истинска! Сопри се малко бре жена 🤪😘
При мен кашлица. Пия разни хапове, чай и бабешки илачи, но все гледам да понаобиколя леглото. Днес и аз като Ениса чистих, но отгоре отгоре. Гадно ми е, че обещах да гледам малкия, а те да ходят на кино пък сега се проваля.
О, Ян ме изпревари. Ян, думите са излишни, затова приеми силна прегръдка от мен 😘.

# 143
  • София
Фло, поздравления и по двата повода! Ти нямаш нужда от диплома по позитивна психология, откакто те познавам знам, че практикуваш този метод ежедневно и ежечасно!
Болните да се оправят! Всички настинки и високо кръвно да си ходят!
Ян, грубичка е снахата, ама ползвай позитивното отношение на Фло за лайтмотив в живота!
Хубава вечер от мен, че гледам внучета днес!

# 144
  • Кубрат/ Пишурка
Фло, не съм се съмнявала изобщо!
Адашке, силна прегръдка и от мен. Не само имената ни, но и съдбите са ни близки! Аз загубих дъщеря си преди 12 години, но болката си остава. Е, друго е, когато бащата почине - тогава майката си гледа детето и свекърите остават малко назад. Докато аз си гледах Анжела 10 години и това обяснява силната връзка помежду ни. Впрочем ще разбера дали е казала на баща си чак във вторник. Днес тя е била на работа, утре баща й е в къщи, в понеделник аз съм на зъболекар. Та така.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 17:43 от Янче-то

# 145
  • на чист въздух
Янчеее, прегръщам те.
Мариан да им се нарадваш и нагушкаш.
Каз за силна и мъчителна кашлица пий чай от теснолист живовляк, много успокоява

# 146
  • София
ЯН, прегръщам те, миличка. Да е светла паметта на момчето ви. Бог да го прости!

# 147
Фло, честито!
Браво на теб!
Пусни снимка!

# 148
Ян, светла памет на момчето ти!

Кръвното е  почти в  норма- 140/ 68, което е обикновеното ми състояние.   
Айша, пия лекарство  микардис. Взимам по половин вечер, а вчера и днес взех и сутрин.
Знам, че чесънът сваля. Обичам да го ям с препечена филийка и сиренце.
А днешния следобед го пропилях на дивана -ту будна, ту заспала.

На всички лека вечер и дано утре всички "кръвясали", хремави и подобни неразположени да сме ОК !

# 149
  • Вила Великула
Ян, прегръдки за теб.
КАГ, това с кръвното дали не е от преумора?

Общи условия

Активация на акаунт