КГБ = Клуб на Готините Баби - 225

• 29 930
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Честито на бабин златен! Безаварийно и разумно поведение на пътя!
                Фло , чакаме снимките!
                Янке , досещах се , че таткото е поставил някакво условие за да скрие Анджи от него. Само дето е забравил , че след няколко седмици става пълнолетна и....решенията ще са си чисто нейни!
                Нашата девойка успя да навакса с домашните и отиде на у-ще. Чакам я да се прибере и да чуя отзиви. Yum

# 121
Минавам набързо да ви нагледам.
Фло, честито официално дипломиране! Със здраве и да ти е в полза дипломата!
На Анжи пожелавам успешно изкарване на курса!

До тук съм. Цял ден кръвното ми е във висините. Лявото ми ухо непрекъснато сякаш бълбука. Чувствам се изморена и след малко си лягам.

Лека вечер на всички!

# 122
Честито официална диплома ,ФЛо. Питам за следващата, че няма да се кротнеш.
 Честито  на младия шофьор, безаварийно каране, бавно и славно да навлиза в дебрите на пътя.
 Спомних се , че ви обещаха нова кола, наближава и тя с всеки ден,  опс, с всяка година. Ще стане.
 Хубава вечер на всички.

# 123
  • София
Благодаря ви, дружки!
Само като видях маргаритките и веднага седнах да пиша.
Ей, БОРЯНЧИЦЕ, благодаря ти, мила! Hug Бях забравила обещанието за нова кола. Добре че ми напомни. Joy
Да рапортувам. Материалите за изпита са разпечатани,( остава утре да ги взема. Stuck Out Tongue Winking Eye ), колкото съм се "сготвила," толкова. Ще лягам по-рано, че сватята искаше утре в 6.00 да сме на летището, но с общи усилия я убедихме, че 6.30 е добре. Абе то не е добре, че сега пък се тревожим, да не вземе да задреме и пак да замине самолеДа без нея. Щерката се ангажира да й звъни през половин час и да я държи будна. Напомних й да си вземе кастанетите, че да не ги разнасяме после по автобусите. Абе, веселба от всички страни!
Снимков материал - утре след изпита.
Утре ще прочета и пожеланията на бабин Убавец.
Хайде лека нощ и спокойни сънища да ви споходят.
И една молба - Стискайте палчетата от 10 до 12. Grinning

# 124
Фло, честито дипломиране!
Но защо ще се явяваш на изпит утре?
Ще стискам палци
Някои сте си лъснали баните, а аз съм се захванала с мазето. Имам сума ти буркани Омния, които с години стоят неизползвани.( По-лесно ми е с винтовите). Днес ги наслагах в торби, а утре ще ги командировам в контейнера. ММ ме усети и се наложи да оставя няколко. Ама само временно
За лека нощ - една много хубава стара песен.

# 125
  • Вила Великула
Фло, и аз питам какъв е изпита утре. Ти си неуморна, момиче.
Мисля, че е време да помислим за организация преди Коледа да се съберем.
Знам, че Фло е по тази част и ще я изчакам да приключи с утрешния изпит.
Ако сте съгласни - давайте предложения.

# 126
Ех, един ден не успях да вляза тук и колко хубавини са се случили Simple Smile
Фло, честито дипломиране! Чакам снимковия материал, а палците ще са стиснати силно! Честита книжка и на бабин убавец! Безаварийно да отиде на интересни места!
Янче, поздрави на Анжелика. Голям боец е тя. За другото си права. Вярвам, че ще те послуша.
Гъбката, да не забравиш да ни покажеш тортата Simple Smile
КАГ, как си? 😘
Аз две вечери подред правя туршии. Рано, късно, сега сколасах да стигна до тях, но такива са  обстоятелствата. Не съм направила много, но докато се прибера от работа,  първо да  сготвя, после покрай големите бебета и то времето върви, затова на два пъти. От вчера се опитва и някакъв вирус да ме събаря. Аз уж не му се давам, но тая вечер започнах и да кашлям. Вземам мерки уж и дано не го допусна по навътре 😁
Хайде, казвам ви лека нощ и до утре!
О, то вече било днес 😊

# 127
  • София
Добро утро, мили дами!
Днес да  пием едно тематично кафе :

Защото днес 16 ноември е "Ден на толерантността".
Толерантност означава уважение, приемане и разбиране на богатото многообразие от култури в нашия свят, на всички форми на самоизява и способите за проява на човешката индивидуалност.
За да има толерантност – трябва да има знания, откритост, общуване и свободата на мисълта, съвестта и убежденията.
Днес е деня  на Св. Матей. Ако има празнуващи от темата ни, техните деца, внуци и роднини - поздравявам ги.
Поздрави за всички ви и пожелания за хубав и ползотворен ден.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 07:33 от Nina NN

# 128
  • София
Привет, дружки.
Да рапортувам: Закарах сватята ( закъсня с тръгването само с 15 мин. Simple Smile )Изпихме си кафето на летището. Заведох я до граничния контрол, прегръдки, целувки и да върви по живо, по здраво.
Прегледах набързо конспекта, накикиморих се и сега чакам да стане време за тръгване.
Преди 4 години се дипломирах - Психология на здравето, магистратура. Заради карантината, дипломите ни бяха готови след година и нещо. Нямаше тържество. Всеки сам отиваше до канцеларията и си я получаваше. След карантината на няколко пъти ни каниха да отидем, за да ни ги връчат официално, но колегите тъка и не намериха време. Аз също пропуснах няколко пъти, но този път реших, че ще отида. Особено щастлива беше внучката.
А преди година и нещо започнах да уча Позитивна психотерапия - един от младите клонове на Психологията. Това не ми повишава ценза ( бакалавър, магистратура) само ми дава още знания. Изкарах Базовото ниво и днес съм на изпит. Сертификатите ще си ги получим допълнително, срещу 75€. GrinningОт януари започва Майсторското ниво, което ще продължи около година и половина. Още съм на кантар - да бъде или да не бъде. Още го мисля. Ще видим.
Сега трябва да тръгвам. "Сготвила" съм се. Стискайте палци, моля! Simple Smile
На вас - да сте здрави и бегом по задачи!

# 129
  • на чист въздух
Hands Plus1 Фло палче за теб.
На всички останали също пожелавам да ви е хубав деня

# 130
  • Кубрат/ Пишурка
Добър ден /вече /.
Нинка,, върна ме много назад във времето с този ден. Май повече от 15 години. Тогава подготвихме с учениците ден на толерантността под наслов "Различни, но заедно". Всеки клас се представи с нещо, а аз подбрах няколко пеещи деца и направихме сценка от идилията на Петко Ю. Тодоров " Гусларева майка". Там Гусларят с приятели попадат на циганка гледачка, а тя на всекиго предсказва по нещо. Промених малко края, като циганката поиска да й платят с песни. Едното пя турска песен, две - на цигански, а после всички заедно българска народна песен. Ха сега познайте коя беше циганката, която гледа на боб Joy
Фло и аз стискам палци!

# 131
Добър ден, дружки!
Фло, поздравления! Ти си уникат. Здраве и безаварийно шофиране на бабин златен! Какви палчета да ти стискам, като си знам, че си фурия, ще ги отвееш. Важното е, че сте натоварили виенската филхармония на аероплана, заедно със зъбите надявам се Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз снощи издадох пИятеля и сега отмарям. Цялата седмица готвих като луда, сега ще се обира от хладилника остатъка. Вчера бях зле,  днес поне хремата не е толкова силна, но ми се лежи, та няма да се вглеждам много в прасарника. Хубав ден ви желая!

# 132
Фло,имаш и моите палчета🍀🍀,но както казва Ениса едва ли ще ти са нужни .

Ениса,почивай активно,да минава хремата,а прасарника така или иначе тебе чака.Когато можеш.

Яне, много бяла циганка си била🤪🥰
Браво на Анжелка.Упорито дети🥰
Дали е казала на тати вече?

КАГ,как си днес?🍀

Каси,дано стане за показване.
Купих си едни нови форми за печене-малки тавички с висок борд и 20см диаметър .
Реших,че ще направя две дози от сместта и като я наредих-олелее,все едно комина на ТЕЦ-а😁🙃🤣
Ей сега като измета листата ще отивам да я поукрася и може да се наложи да махна един блат🤣
Чудя се как ще я нарежем.🤣

Ставам,че тенджерите,листата и т.н ме зоват

# 133
  • Вила Великула
Нинка, благодаря за информацията за днешния ден. Смяхме се сутринта с ММ, защото на нашия Мартин, аз му казвам от малък Матьо или Матейко. Но не е именник днес.
 Фло, и аз мисля, че ще ги отвееш на изпита. Все пак стискам палци.
Ениса, много се смях на това, че са натоварили Виенската филхармония на самолета, заедно със зъбите.
Гъбче, чакаме снимков материал.
Янче, знае ли вече таткото на Анжелка за курсовете?
Болничките, оздравявайте бързо.

# 134
Добър ден, мили приятелки!
Касс, Гъбка, благодаря, че питате как съм!  Кръвното е пак високо- горната  гони 170/ долната малко над 90. лявото ухо непрекъснато ми пука( бълбука) , не знам как да го определя. И друг път съм имала и по-високо кръвно, а не   усещах подобно нещо.   Иначе съм в движение, макар и малко замаяна в главата.  Преточих зелето, събрах новонападалите листа. Трябва да ида до млекомата, ама май  е по-добре да поръчам на някой от синовете.  Пих хапче, ще полежа и дано спадне!
Янче, досещам се коя е в ролята на циганката. Учителите са си половин дипломирани артисти. Нали имахме и изпит по изразително четене. Все пак да докараш характерното звучене си иска доста тренировка.
Гъбка, голяма си майсторица и кулинарка!  Хубаво изкарване на трапезата!
Енисса, и на теб бързо да минава!
Нина,  толерантността е важна.  Но! В някои случаи е противопоказна. Нямам предвид с  етническа насоченост, а към хора, които не я заслужават, защото самите те не са толерантни. Всички имаме по някои такива в обкръжението си.
Ян, а ти как си?  Внучето идва ли тези дни? Разбирам,че имаш очакване за нова снаха. И аз чакам, ама все без резултат.
Пипи, реши ли проблема с пътя? А бебенцето как е?
Чакаме Фло да почерпи. Сигурна съм в резултата. 
На всички хубава  събота!   
До скоро!

Общи условия

Активация на акаунт