КГБ = Клуб на Готините Баби - 225

• 29 967
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Готини тавички, но аз за правоъгълни дълбоки имам мерак, такава имам подарък от една баба, дето си бърборехме като спря да излиза и  стана скучно. Та бе изкомандвала да ми приготвят подарък. Да ви кажа ,чудех се на съседка защо ми дава разни неща и пари по повод, едно че замествах дъщеря, дето  е  далеч и не общува толкова, второто и което и  аз правя - разчиства си живота, да не и тежат  разни неща, оценява вниманието, аз и двете си  посещавах, не съм кой знае  какво правила .
 Няма ги и  двете. Много се оголи фронта тук.
 Зелето било мъжка работа , що не сте казвали до сега ,та аз го правя от сто години  и когато имаше мъж. Стига е слагал зеле.

# 181
Код синьо
https://www.codeblue.bg/
Нова плашилка.
От една страна е полезно, но пък нужно ли е да се създава толкова стрес ?

# 182
Айша, да си потърсиш правата! Имаш доста натрупан извънреден, нощен и денонощен труд. Направо ставаш богата!

Не, че и другите не сме, ама нашите станаха по-редки.

Клечи, полезна информация. Чудя се, ако стане напечено, което е твърде, твърде вероятно, какво правим при ядрено замърсяване?! В България няма никаква готовност за защита. Каквото имаше налично, ликвидирано е.
Гъбка, аз се научих да правя зеле по неволя.  Преди го правеше ММ.
Бо_ряна, аз често се замислям за  тотална чистка не само на непотребни, но и други неща. Не искам след мен други да ги хвърлят по казаните.

Обадих се като черна станция и замлъквам. Лека вечер на всички!

# 183
  • София
Не знам колко е истинска и полезна тази информация, ще го бъде или не написаното, но със сигурност яко ще ви повиши нивото на стреса. За кръвното да не говорим!!! Безпокоя се за хората, които живеят в самота. На тях ще им се отрази още по-пагубно. Хора с по-лабилна психика направо ще луднат. По време на Пандемията самоубийствата са се повишили, да не говорим колко хора са потърсили помощ от психотерапевти.  Информацията е съвсем достоверна!
Нали знаете, като се съберем и задълбаем например в оплаквания от колене, рамене и гъзобедрени стави, какво ви предлагам? Да си говорим за мъже! Та и сега това ще ви кажа! Впрочем, сменянето на темата е защитен механизъм. Предпазва от претоварване с негативни и болезнени емоции.
Хайде да си говорим за мъже, момичета! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 184
  • София
Айша, да си потърсиш правата! Имаш доста натрупан извънреден, нощен и денонощен труд. Направо ставаш богата!

КАГ, бих ги потърсила, ако ....
Но съм безплатна бавачка, че и оценяват помощта ни с Пл.
Не съм искала нищо, освен по-добро отношение и интерес към зарязаните деца и гувернантите.
Красивата Бела ще си реши как да процедира.
Клечи, този код синьо нещо ми се струва вирусоносител освен, че паникьосва някои хора.
Аз не мисля за такива катаклизми - каквото има да става, ще стане. Нали веднъж се мре.
Каня се и аз да започна разчистване на ненужни и неупотребявани неща.
За сега не си приемам поканата.
Габката, благодаря за предложението, но да не те затруднявам.
Все ще намеря и в София като обикалям на шопинг терапия. Трябва да се разходя по улиците около Женския пазар, а хич не обичам да ходя там.

# 185
Ето ви един мъж, отдавна съм му фен. Много готин и успешен.

Само дето не е за мен. Минало ми времето ,но очите още се радват на хубавото.

# 186
Клечи, може би година след труса в Перник всички имахме чанти с необходимите неща до вратата. Като идея не е лошо, но ние не сме свикнали така. Не сме и дисциплинирани. Иначе аз лично го оцених, като се озовах на улицата в 3 нощеска по нощница и боса. Няма защо да се шашкаме, за страни като Япония примерно, това е религия.

# 187
Привет , момичета!  Чета ви , но съм се заела с толкова задачки , че не ми остава време за писане.
             Клечи, тоя код "Синьо" няма как да ни стресне. Като слушам  какви ги мътят "великите сили" няма да  има време за никакви кодове. Дано им е останал мъъъничко ум в тъпите глави.
             При мен нищо ново. Битовизми. И аз си мечтая за Смолян и Златоград, но... до юни има много време.

# 188
  • София
И тук има тема за чанта за спешен случай.
Една си сложила нотариалните актове и договорите за влогове, друга вафли, лекарства и вода. А трета си я носи в багажника на колата. ОК, ама колата е в гаража на офиса, а тя на етажа. Какво правим при срутване?
За мене е безсмислено. Чантата е до входа - ок.
Но ако случката стане докато ние сме на работа, а децата на у-ще какво правим? Няма как да си я мъкнем постоянно с нас.

# 189
То като стане случка, за всичко е късно.

# 190
Единственото, което ми остана като навик от труса е,  да държа ключ винаги от вътрешната страна на вратата. Т.е., ако се добереш до вратата, отключваш и излизаш.

# 191
  • София
Ей ме на, пак кацнах при вас.
За вечеря направих качамак. Нали съседите са си отделно, та сега се съобразявам с Ромео и изпълнявам неговите желания.
Преди време купих една книга - Пълно ръководство за оцеляване по време на война. Гаджето и децата ми доста ме поднасяха. Прочетох я и какво? Каквото има да става, то ще стане. По-добре е да не става. И все пак. Да се запасим с бензин. Е с колко бензин можем да се запасим? Не мога да осигуря бензиновоз. Да построим бомбоубежище в селския си имот. Това трябвало да го планираме доста преди началото на евентуалната война. Да приготвим за това от 10 000 лв. нагоре. И кладенец да изкопаем, и хидрофор да сложим, да заковем със здрави дъски прозорците, да се снабдим с някакво оръжие срещу мародери. И още куп други препоръки. Не се поддадох на емоциите, изчетох книгата до края, но си рекох, че нищо от това не мога да изпълня на 100% Децата като се сетят пак се шегуват с мен. И какво като вземете нотариалните актове, след като на мястото на блока зее яма и от блока и помен няма. Я по-добре да си говорим за мъже! Grinning И бай бабо, да не се случва...
И всичките тия мерки ме накараха да се чувствам  като една безпомощна буболечка. Аааа, спирам да говоря по тази тема. Ние няма ли за какво друго да си говорим???

# 192
Кажи за Ромео нещо.

# 193
Идвам да говоря за удоволствия.
Ето ме!
Преди малко се прибрах от концерт на Рафи Богосян с участието на хор,  оркестър и солисти на Русенската опера - невероятни!!!

Още е ушите ми звучи музика - изпълняваха песни от мюзикъли играни на Бродуей. Впечатли ме диригентката - маестра  Вилиана Вълчева. Още повече ме впечатли след като прочетох информацията за нея в интернет - респект към младата красива и много талантлива дама!

Давайте да говорим за удоволствия!  И аз съм на мнение - ,,ако е писано, не може да му избягам"" -;да не дава Господ!

# 194
Днес си писахме със син 1 по КАГ. Отдавна не сме общували ,не смея да го занимавам, че работи. Каза хубави неща за работата, децата, само обзавеждането се бави ,фирмата е имала проблем със заболяване на ключов  работник. Към март се отлага пренасянето ,да са живи и здрави само.
 Изненадах се, че двамата сина си говорят, аз свикнах като бяха по света, единия де, да препредавам какво знам, вече мен са изолирали и си споделят, каквото казах вече е известно. Радвам се. Че  аз не ставам за комуникация, трябва да се пише.  Спокойна съм.
 Вчера се изморих рано, така съм ,пред ден, днес наваксах, доволна съм. Свърших един филм, Резка, руски сайт, има с български субтитри направо, филмът беше с Джон Траволта и още  добри актьори ,но бой, не е моето ,кримка с бой, предпочитам психо. Да рови в мозъка.
 Тази вечер се чудя какво ,не ми се чете, макар има нова книга. Май ще прескоча  и опитам да спя, днес не съм дремала.
 Още нещо, видях тест, за забраваните, да не се тревожим като не знаем къде отиваме и за какво, първото малко ме забави, другите две веднага видях, букви търсиш. Щом го намираш, нямаш заболяване , освен старост, успокоително беше. Дори да е лъжа.
 Това се сещам позитивно.

Общи условия

Активация на акаунт