🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 9 (10.11 - 17.11)

• 40 099
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 480
Петя е пуснала интересен пост в инстаграм, веднага разпознавам Дзами и Гогов в него:

"В тази игра хора от лагер “Нумеролози” крещяха от скамейката, съветвайки Нина да взима от моите кокоси и да стреля с тях, докато аз тичам и събирам още. Да, това не беше забранено. И въпреки това, поздравявам @nina_100yanova че и за миг не й мина през главата да го направи… но явно хора, които са склонни да преписват в игрите, са склонни и да съветват другите да играят по този начин. Браво, Нина. Никоя победа не е на цената на това да предадеш собствените си принципи! 💚"

# 481
  • Другата България
Скрит текст:
Първо, жалко за Владимир. Не ми беше любимец, но е кофти да отпаднеш така, след като си прекарал толкова време на острова. Реално, цели петима играчи отпадат досега по медицински причини, което би следвало да е огромен повод за притеснение за екипа. Ако броим Марина, която сама си го докара и все пак беше на елиминационна игра, стават 6.

Поведението на Дамян, спрямо някои хора и най-вече жени, продължава да е мега грозно. Ако е измислил или пресолил историята, как Нина е изяла храната на Ванеса, това е отвратително. В интерес на истината, разбирам и решението на Нина. Тя така или иначе няма да спечели парите и реши да играе. Ако беше победила, щеше да се докаже. Ако не, поне няма да търпи подобно отношение, като това в лагер 3. Логично това повлия на избора на Гогов. Много съм доволен, че Вера спечели и си гарантира оставане. Ако Петя беше отпаднала, щях да съм още по-ок. Огромна чест прави и на Нина, за начина по който си тръгна - с достойнство и високо вдигната глава, без да се моли. На мен ми беше много симпатичен образ и е от хората, които не си плюха на името.

Интересно беше, че точно Вера се падна, след като се спаси. След отпадането на Владимир, изборът съвсем се скъси и освен Мая и Петя, трябваше да сложи някой от нейния лагер. Берке за пореден път долно се смуши и остави Биляна да върши тежката работа и да се бори за оцеляване. След като преди остави да я унижават публично и грозно, сега културно втори път я прати на заколение и тоя път сработи. Супер странно беше как тя логично се възмути от поведението му, а след като дойде ред да си ходи, пак се събраха.

Много ще сипя на продукцията за безумната ретроспекция на историята на влюбените. Не стига че отделиха часове на това в предаването до момента, ами за капак, ако някой не е разбрал, или му липсва, да го пуснем за н-ти път. За мен не се прави така телевизия и не виждам какви позитиви печелят.

Интересни са и стратегическите отношения. Георги търси партньори в лагер 3, но там нещата май са резервирани. Ако Миро и Бистра откажат външни коалиции,
като нищо може да видим лагер 1+Кирил срещу Лагер 3+Георги.

Скрит текст:
Понеже пропуснах да кажа, яд ме е че Мая не отпадна. Едно че не ми е симпатичен образ, но по-важното е, че щеше да е супер по-интересно как Бистра би се справила сама, без някой да я мъкне социално и да и я подкрепя.

Логично би било Гогов да цели в по-слабите в другите лагери - Алекс, Мая, Петя и Емил, с цел да разчистят пейзажа.
И аз мисля, че нещо такова ще се случи.
Само че се видя, че Бистра самосиндикално се опитва да ...прави каквото прави с Дзами, накрая ще излезе, че Миро, Венци, Мая и цялото семейство №3 играят за Бистра, а тя върти коалиция или нещо подобно с Дзами.
Тоест, “удря му едно рамо“.
Каквото той не е поискал, Дзами в момента само с Бистра няма стратегии и коалиция, иначе се е оплел с 50% от оставащия на острова “персонал“.
Или пък тя се почувства длъжна да не го “изоставя“, след като Миро на всеослушание заяви, че приключва със стратегиите и коалициите? От които дотук никаква полза, за никой от тях?

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 23:02 от Merri_An

# 482
Моля оценете епизод 34 вторник

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона
най-отдолу,
системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един
отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална
оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в
общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро
след епизода, инак впечатленията се размиват.

# 483
  • София
Специално по игрите в днешния епизод и предварителното обявяване на жокери за тях... ами за утре ето какво си мисля:
Жокер: логика, памет и плуване
Значи: дълго бягане по пясък към водата, която се заобикаля без да си топиш краката; да запомниш че имаш 3 дини - които не ти трябват и 7 кокоса - които може и да пренесеш; и логично - щом пренасяш кокоси, очевидно не търсиш и пъпеши наоколо, не че има пъпеши в реквизита.
Бонус: С намерените в кокосите букви се нарежда палиндром - който е посветен на най-известния пъзелист сред участниците.
Скрит текст:
<> Кирил е лириК <>
Simple SmileSatisfiedSimple Smile

ПП. Не продукцията бута Гогов. Гогов ще избута продукцията. Въпреки дори, че едни анонси не могат да си измонтират без всичко да е прозрачно. Екипът, това да не би е игра със зрителите "Познай кой е в картинката и защо".
Скрит текст:
ПП-2. Задругата на Драгоценния ще се разрасне явно. Ам Гъл не катарзис го чака, а присъединяващи се хобити, готови на всичко за победа на... принцесата на елфите. Но и АМ Гъл не знае това. Той е в света на пръстена. А Принцесата се готвеше да сияе последна.
Скрит текст:
ПП-3. През всичкото това време, всъщност още от Началото на Света на Диска, Митов ги гледаше с умиление и им прощаваше, че са нарушили покоя му на острова. Те дойдоха и ще си отидат - рече си той. А аз съм тук отколе, аз и острова сме едно и ще пребъдем. Няма да ги открехвам. В паралелен бряг Алекс го чу и кимна.
Скрит текст:

Лека вечер на всички!

# 484
Мъка, мъкаааа...Става все по-тежко:

- Интересно начало с морална лекция от островния Буда , който пропагандира да не се избират контузени играчи...Особено ако са от неговата коалиция.

- Мая и Влади дискутират , на кой от двамата Вера ще нареди пъзела днес.

- Берекет е омазал слипа, но все пак проявява невиждано за острова кавалерство и дава път на Биляна да бъде елиминирана вместо него. Лагерът поне е единодушен, че тя е по-силният играч.

- аВера ще задраска "а"-то от името си и ще насъсква Пепа да прекрати мъките на островния Исус. Разбрал това, той бърза да подаде оставка и планът пропада.

- Нова ,но за сметка на това неясна, криндж реч от Венци на изпроводяк. Всички плачат, Алекс се чуди кво става.

- 3/4 от серията явно е предвидена за популистко сбогуване с Влади и молби да бъде запомнен с искреният му и непринуден образ пред екран.

- Минути по-късно кринджът все още не е само мираж и под звуците на Шамара&Ванко1 , Влади най-накрая бива спасен от популистките си мъки на острова.

- Санчо Панса се преименува на СамЩо ПрааСа.

- Все пак Влади успя да нареди пъзела на Мая в бенефиса си и тя ще трябва да влиза като смяна от скамейката.

- Дзами с прочувствено ревю за участието на Влади. Общо взето описва себе си в него.

- Бат Жо усеща, че коалицийката му заминава и изпада в луд тремор. Дано някой се смили над него да не играе.

- Берекет се кълне, че щял да играе, ако Биляна не искала. Не се приемат коефициенти, дали това е истина.

- Мая я изпращат като на погребение, а не на игра. Излиза с ямурлука на водна битка, че да е по-равностойно.

- Обявява, че си е мила косата и не ѝ се плува днес. Е , що не почна от там, нямаше да я сложат никога тогава..

- Искрена прегръдка между трите избрани за игра участнички. Нямаше наръгани .

- Вера дава равни шансове на трите участнички. Добре, че не е тя островния букмейкър, защото дори Кирцата щеше да печели при нея.

- Бат Жо БИЛ СИГУРЕН, че това ще са избраните участници. Демонстрация на умопомрачителни , гадателски умения, за познаването на 3 от общо 4 участника.

- Гогов прави комплименти на Берекет, че за никъв морков не ставал. Берекет го обявява за еквивалента на Мая в лагер1. Гогов пита , чак толкова килограми ли е свалил.

- Косъма преследва Мая по плажа по време на игра. Участниците са перфектно запознати с правилата отново.

- Венко искал Мая да раздвижи "тия трътки" с нейните 38кг. Явно освен на курс по английски, ще трябва да се запише и на курс по български след предаването.

- Баш в този епизод Мая е решила да се сдобри с най-големия си враг на острова - сутиенът.

- Всички са разочаровани от този факт, най-вече Косъма и Кир Жуан.

- Съдържателен синхрон на Алекс. Кому е нужно?

- Миро обръща палачинката и ще кара Алекс на финал. Нека първо го вкарат в предаването, пък после да мислят за финал...

- Санчо си намира нов Donkey Hot в лицето на Миро. Валят мъжки думи между всички участници и в крайна сметка никой нямало да се бие с никой. Явно всички заедно ще бият продукцията в игрите и извън тях.

- Тренера доказва на синхрон, че вените могат да съществуват като самостоятелен орган извън тялото.

- Мая показва, че е ненадмината в търсенето на злато, като че ли цял живот го е практикувала.

- Следва компонент с духане на дълъг прът. Едва ли някой се съмнява, кой е отново фаворит в тази игра.

- На стрелбата с лък Мая си представя, че мишената е Венци, който се опитва да ѝ вземе балсама. Разстрелва го.

- Ако Биляна си мислеше същото за Берекета, щеше само десетки да цели.

- Гогов използва похвата "добре, че е майтапът, та да си кажем истината" , за да синтезира участието на Биляна.

- Каскетчето констатира, че Биляна е много щастлива от отпадането си.

- Венцичка се чуди, дали другите не го мислят за балък. Няма нужда да го чуди много.

- Поредна сцена с великите стратези Кирцата и Гошката. "Брат, ти нали си от другата коалиция още?" , "Да. И?", "Ми ти пак си бъди там, ама ай да ме пазиш мен преди тях?", "Брат, тва означава, че ние с теб сме по-голяма коалиция?", "Не е бе, брат. Слушай ме ся , кво ти говоря..." , "Заеби брат, шита гърмя и ти шиса бориш"

- Останали са 5 човека на кръст, Гошката иска коалиция от поне 8 човека. Мисли да привлече звукари и редактори.

- След 3/4 от серията за сбогуването на Влади, следва 1/4 мемоари за истинската и неинсценирана любов.

- Поредното криндж изпращане, на което никой не се чувства грам не на място.

- Берекет е решен да даде втори шанс на Биляна в БГ. Доволен е, че тя иска да си ходи. Би се жертвал, но...

- Жорката искал да контролира вече играта. Демек да не играе до финала, ако има как.

- Хана Пеньоар Диск втори пореден ден ❤️

- Клетвата на Берекет към Гогов все още държи и пак го удря диска. Междувременно от 3 цикъла насам Тренера си търси магнитите, които мистериозно са изчезнали.

- Митов му се играело. И да играе, ще е на спрени камери , и без микрофони със сигурност.

- Гошката се моли на Тренера да се самоубие вместо него в утрешната игра. Тренера не е впечатлен, обявява му "кот такоа".

- От продукцията обявяват, че ако утре в игра бъдат избрани Алекс и Митов, епизод няма да има. Ще бъде оповестен само крайният резултат.

- В БГ Мама събират доброволческа група да търсят Каскетчето , за да му "направят мекички".

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 23:44 от tfn2k

# 485
Аз искам да кажа, че по принцип не гледам риалити подобни на Сървайвър и това е първото подобно, на което се спрях поради лични причини. Зарибих се много, защото е направено много приятно за окото, игрите не са толкова натоварващи и стресиращи колкото тези в Игри на волята. Само веднъж попаднах на Игри на волята и видях как крехка жена бута вагонетка с 400 кг. товар и това ме отврати завинаги. Не може заради едно шоу, човек да жертва здравето си, това хептен гладиаторски ми изглежда. Не, че в Един за друг не бяха направили няколко драматични игри, които естетвено аз емоционално изхейтих, защото не си падам по такива мъчения, но Един за друг не е шоу тип Сървайвър. Водещите на Острова също много ми харесват, Сано е много човечен, а Диляна - красавица.

Та да си кажа и аз - от всички участници до сега, най-много ми хареса Влади и бях за него. Жалко е, че напусна по толкова нелеп начин, смятах, че ще стигне до финала. Много беше мило как Миро се разплака - явно Миро е много емоционален човек. Във всички случаи искам Дзами да напусне, но не ме оставя един въпрос: Този Митов що за фигурант е? До сега все едно не съществуваше в играта, връзкар ли е?

# 486
# 487
Червен вятър.... Това е много сериозна инфекция която предизвиква треска и до колкото знам може да си загубиш кракът. Чак на мен ми стана кофти. Секна ми и пиенето. А като видях и просълзения Миро...
Мая победи. Очаквано за мен.
Беркето...Ами смотан е дребния с високопарните фрази и нищо зад тях. Жалко за Билянчето.
А тук разбираме за намека на Бистра с подаръка за рождения ден на Георги какви емоции са преживели.
Но... замислих се, Диляна Попова е споменала за 8-9 човека отпаднали по медицински причини.
Влади ако правилно смятам е 6-тия.
Сега погледнах с други очи на тази снимка и леко се притесних:

Сега отивам да догледам епизода. Да не би да ме изненада края му.
После ще чета тези 12 страници тук

# 488
  • София
Съжалявам за Влади, беше интересен играч, от тези, които раздвижват играта, а и е много неприятно да си тръгнат по здравословни причини.

Хич не се изненадах, че Берке не поиска да играе или да спаси Биляна. Предният път знаеше, че Иван ще си даде гривната и затова го направи. За него мисля, че е най-слабият играч от останалите.

# 489
Надявам се щом пуснаха кастинг преди края на сезона да са открили и по-добро място за снимане другата година. Дали точно този остров има такъв проблем с пясъчните бълхи, защото нямам спомен в Survivor Скритият идол да са били толкова нахапани и бинтовани целите, а той също се снимаше във Филипините. Дори и в същия период май снимаха (лятото), но въпреки това не хванаха дъждовния сезон. Остават им малко по-малко от 20 дни, а изглежда условията ще стават все по-тежки.

# 490
Еее, Влади. Страшно много съжалих, че така си тръгна. Видимо беше зле вчера, но все таях надежда, че ще се вдигне.

Дзами отново изнагля максимално, то друго не се очакваше.

Доволна съм от личната си стратегия да имам достатъчно буфер за превъртане на някакви тъпотии като 10 минутното повторение на досадната свалка на БиБе-тата. Това беше ненужно, а и хапчетата за периферна нервна система са ми по на сърце от това.

За Берке - мен по никакъв начин не ме изненада. Аз него отдавна съм го отписала и въпреки че напоследък държеше нисък профил то не му се губи.

С тези стратегии вече почват да ми дотягат, с тяхното "хем вълка сит, хем агнето цяло" , ако имаш такава ситуация, то със сигурност овчарят е изяден.
Аз бих се объркала сериозно кой да пазя. Аз играя за лагера , ама имам и с тоя и с още осем, оня ми е приятел и накрая се пазят от Сашо, Тренера и Берке.

Айде дано да видим Сашо и Митов утре, че те ръждясаха вече.

# 491
Чета, че тук няколко човека обвиниха Вера, че искаше да номинира Влади.
Тя не е лекар и не е спала в неговия лагер за да знае състоянието му. Те лекарите не знаеха до сутринта. Загледах се в кракът му. Бая отекъл глезен в червеникав цвят.  Поне навреме го хванаха.
Продукцията да се замисли другата година за някой малко по- безопасен остров. Не държим да е толкова красив, но да имат адекватен медицински екип на него.
Гогов имам чувството, че е прескочил два месеца напред, прочел е мнението на Бг мама за БиБе, върна се и им го каза.
Киро сигурно пусна жълто на гащите от кеф, че си тръгва Биляна. Злобил

# 492
Погледа на Мая когато стреля с лък Heart Eyes

# 493

Направо професионална стойка 😉
Въпреки, че май спомена, че само на фунийки е играла, явно е имала и досег с лък.
Което ми напомня, Биляна се обърка на второто копане и преброи 3 крачки вместо 5. Саното и подсказа два пъти. На втория се усети и пак погледна картата и се премести две крачки. Но някак не я усетих като да дава всичко от себе си в играта.

# 494

Направо професионална стойка 😉
Въпреки, че май спомена, че само на фунийки е играла, явно е имала и досег с лък.
Което ми напомня, Биляна се обърка на второто копане и преброи 3 крачки вместо 5. Саното и подсказа два пъти. На втория се усети и пак погледна картата и се премести две крачки. Но някак не я усетих като да дава всичко от себе си в играта.

Много хъс има това момиче, просто дига погледа и знаеш, че е победител!
Шампиона е шампион, независимо в какъв спорт или от кой пол е. Това пълни зали и стадиони събирайки овациите на възхитената публика.

А Саното направо си й каза на Биляна, че са еднакви, но тя дори не направи опит да препише. Беше разпиляна и разсеяна. Загуби битката преди да е започнала.

Общи условия

Активация на акаунт