🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 9 (10.11 - 17.11)

• 40 037
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 675
Алекс със златната и зелена гривна в края на промото? Или ми се е привидяло?

# 676
Признала съм ги тия, които правят промото. Няма по-тъпанарски промота!

# 677
Пусках го на стоп кадър, на мен не ми прилича на златна. Ма Кирето е седнал значи няма да си ходи

# 678

Ако и това е така значи са 2 спойлера.

Дяволо, прочетох те и евала, че пишеш на бтв и къде ли не, ако мога някак да подкрепя насреща съм и много други тук вярвам също.

# 679
  • Другата България
Този епизод трябва да го кръстят "Как да пратим Бистра на финал"...
Половината от него е посветена на разговори как да се случи това. Че и ги преповтарят по няколко пъти едни между други. Първо Жорката говори с Миро, после Бистра с Дзами, после Миро с Бистра и накрая Бистра с Мая. До края на епизода и Жорката ще се срещне най-накрая с Бистра. Викам направо да й запазят Берке и Мая за една игра по пътя към финала и повече да не я закачат Бистра... То се е видяло, че така ще стига докъдето ще стигне

Както казах снощи - толкова “захар“, че чак горчи.
И въпреки, че това всичкото комплексно би могло да мине за стратегия /в което не съм сигурна/, за мен до където и да стигне Бистра, с толкова “патерици“ вероятно и Грозденка би го направила, това изобщо не би ме впечатлило.
И продължавам да вярвам, че Бистра няма да е на финал.

Разговорът между “мама и щерка“ и напътствията на “мама“ ме докараха до

Отсега се заричам да гледам подкаста с Алекс. Blush

# 680
Има хора, които не гледат промото, за да не разбират какво се случва предварително.
Ще е добре разкриващите кадри да се коментират в скрит текст.

# 681
Може би е по-добре да не се пише какво се вижда в промото, защото не всички го гледат. Поне за тях да има някаква изненада.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 06:01 от ~~Мария~~

# 682
Браво на Алекс! Не съм изненадана, че победи.

Ах, Бистра в цялата си прелест...Показно защо не мога да я харесам. Много "хайпнат" образ..
Единствената коалиция в този формат е Кума Лиса Мая и бияча Бистра. Ако й харесва да я добутат дружно до финала - да си се мисли за голямата работа.

# 683
Е то не е трудно да се сети човек, че Миро, който декларира, че ще играе за лагера ще пусне на Алекс. Бистра сигурно няма да е много доволна от този факт. Ламята надига глави. Изгладняла е. Алекс започва да се пробужда от мъглата с която го омаяха и да си припомня завета на Кънчо.

# 684
Надкаст с Нина на БТВ (за който може да адблокне)
https://www.btv.bg/shows/ostrovat-100-grivni/tainite-na-ostrova/ … ta-e-tranliv.html
Аз съм на 50% и малко разбирам защо Нинка (която харесвам) стана такъв дразнител, се тя да каже, се нейната гледна точка, се тя еди-кво-си Stuck Out Tongue

# 685
  • София
Аз не мисля, че Миро ще пусне победата на Алекс. Смятам, че ако Алекс победи, това ще е негова собствена заслуга.

# 686
Дзами е най-подлият човечец на Острова. Изключително двуличен и "мъжката" му дума не струва две пари.
Бистра ми е фалшив герой, не смятам, че е жена за пример. Тя е от хората, които ще те прегазят, за да минат.
Миро според мен залага на грешен кон - Бистра. Самият той е двуличен, но това е типична черта за азиатците, в случая полуазиатеца. Смятам, че само се прави, че не иска да стигне до финал - иска, иска.
Жоро от много стратегии накрая ще стане хитрата сврака с двата крака.
Киро си е симпълтън, а Гогов - старо куче. Готин е, малко ми е като в един стар руски виц - "Дедушка бросил бомб из окно, дедушка старой, ему все равно".
Фигурантът Митов най-накрая го видях в игра. Еми...нищо особено. Алекс с този подход ще си намери томбой.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 23:00 от Janelle

# 687
  • София
Защо Бистра е набедена за най-силната жена на острова?

# 688
Защо Бистра е набедена за най-силната жена на острова?

Защото я бутат и най-вече заради Мая, която й пази гърба и е силна в социалната игра и има големи "очи". Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 689
Не знам защо, някои хора се чувстват длъжни да споделят какво са видели на промото!

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 23:49 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт