BETL

• 35 344
  • 167
  •   1
Отговори
# 60
Казахте ли чао на Франклин и компания?

# 61

Измамата (в която и аз бях) не дочака дори Дядо Мраз

# 62
Казахте ли чао на Франклин и компания?
казахме хаха

# 63
"Ако може,пиши ми за да ми обясниш 🙂"
Търся каквото преценя аз 🙄 парите са си мои и ги харча,както преценя.
Къде е драмата?

Що за .. да не обиждам, възпитавали са ме като учтив младеж. Понеже първия път не можа да се прецакаш търсиш втори шанс?

# 64
Позамислих се дали да пиша, но ще споделя и моя опит. От малко повече от 4 месеца съм във фирмата, вече на доста високо ниво. Каквото съм вложила като инвестиция съм си го върнала, както и 90% от хората край мен. Останалите 10% или са от скоро или са реинвестирали скоро. Измамени няма и няма как да има. Всички плащания си пристигат в срок. Ако на някой му бъде прекратено сътрудничеството му се връща невъзстановената част от инвестицията, ако има такава. Ако някой познава някой измамен да сподели как точно са го измамили.
Иначе батерии имам и аз в къщи, няколко. Познайте дали си ги нося в чантата всеки ден, но към края на деня батерията ми почти винаги е на привършване. И тук не става въпрос само за батерия на телефон. Можете да си заредите слушалките, Ел. цигара, всичко ,което може с този тип кабел. Има три различни на всяка батерия. И честно казано за 1лв няма да тръгна да се моля в заведение да ми заредят телефона. Ще си го заредя на масата пред мен, или ще си го заредя пътьом и ще върна батерията на спирката на метрото, после. Това е

Измамени бол, към вас ли да се обърнат?

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 04:30 от xlord91

# 65
8500 балъка превели по 99 долара - мале ако българина е шаран ще го хванеш с правото на бастуна  : https://tronscan.org/?fbclid=IwY2xjawHBh1FleHRuA2FlbQIxMAABHaimV … y8u8bty/transfers

# 66
"Ако може,пиши ми за да ми обясниш 🙂"
Търся каквото преценя аз 🙄 парите са си мои и ги харча,както преценя.
Къде е драмата?

Що за .. да не обиждам, възпитавали са ме като учтив младеж. Понеже първия път не можа да се прецакаш търсиш втори шанс?

Участието в подобни неща си е .. показател за манталитет. Ако се гордееш, че вашите са възпитали такъв човек ти пожелавам благополучие, сполука и все хубави неща. Искрено уважавам подобни хора. Вярвам, че заслужават само хубави неща.

# 67
Ами същото като TOST там цяло село в Пазарджишко гръмна с по 10-15 К лева…
Започнат ли да раздават двойни и тройни бонуси да знаете, че идва голямата брадва:)
Всички домейни работят горе долу по година. Януари ще се започне с нови схеми. Балъци желаещи да станат милионери винаги ще има.
Човек се лъже, докато е прост.
Ако обядът е безплатен ястието си ти:)

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 03:56 от JACKLIN*

# 68
Някой може ли да ми обясни простичко за какво става въпрос? Това вид инвестиция ли е?

Плиткоумно измислена измама , домейн регистриран месец февруари 2024, сайт правен за 5 минути ... Трябва  да си измислил схемата или да си от първите 10тина участници , за да спечелиш ... Като свърши появата на нови балъци и започват проблемите в комуникацията Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Вкарах пари, избих си парите и сега печеля по 300 лева на ден!
Вярвайте още, че е плиткоумна измама😉
Е дoйде деня, в който стана ясно дали е измама или не . Сега какво ще кажеш ?

На всички трябва да им стане ясно - Ако звучи прекалено хубаво за да е истина, най-вероятно не е Wink
Схемата е проста, има си и име, поинтересувайте се преди да бъдете убедени, защото някой ви е казал нещо, който се прави на по-умен или пък дори е от вас. Егото много играе в такива схеми. Карат ли те да търсиш други хора и да ги убеждаваш да инвестират означава само 1 - твоята инвестиция е предварително изхарчена и имат спешна нужда от нея както ти имаш спешна нужда да кажеш на семейство, приятели, колеги че трябва да се включат незабавно, но това,което не казват е че е спешно за да покажеш че ще изкараш някакви пари заради инвестицията  на познатите ти в твоята пирамида, която е част от голямата.

# 69
  • София
Всички медии вече изкараха за тази измама и как десетки хиляди хора са изгубили парите си. На нейно място .. на същия принцип вече има много други за шарани с мислене за бързо забогатяване.

# 70
Признавам си, че от тази тема научих изобщо, че е имало такава схема, а тя даже била свършила! Нито гледам новини, нито пък някой от кръга ми някога я е споменавал.
Но ми е чудно как от толкова държавни служби никой не си е мръднал пръста, преди да изгорят толкова хора. От друга страна никой не може да ти забрани да си хвърляш парите, където ти си прецениш. Ама сега с тези криповалути и виртуални портфейли ще гонят Михаля. 

# 71
Всяко "чудо" за три дни, нали така беше. Много ми е интересно тези , дето са писали колко са доволни, какви пари се вадят, как това е фирма , а не пирамида и как всичко е законно .. сега какво ще кажат по въпроса? Не знам как има хора , които още се връзват на подобни схеми с "бързо забогатяване"

# 72
  • София
Всяко "чудо" за три дни, нали така беше. Много ми е интересно тези , дето са писали колко са доволни, какви пари се вадят, как това е фирма , а не пирамида и как всичко е законно .. сега какво ще кажат по въпроса? Не знам как има хора , които още се връзват на подобни схеми с "бързо забогатяване"

Има един израз.. ако нещо звучи прекалено хубаво, то едва ли е истина. Бързо забогатяване.. когато положиш усилия, учиш професия или занаят, които са търсени на пазара и съответно си достатъчно добър кадър, че да ти плащат добре за това, което умееш.

Същото е и тук. И на мен ми е интересно дали ще пишат и ще признаят, че всъщност това е било измама.

# 73
  • София
От години има такива измами с крипто, това не е нещо ново. Кога е стартирала тази, колко време е плащала? Някои пирамиди изкарват и по няколко години, но с по-нисък % на печалбата. Повечето идват от разни азиатски страни, има и немалко от Русия и Украйна. Помня преди няколко години AmzDoge, беше много известна в Румъния и България, имаха даже фалшив рекламен клип с Меджик Джонсън, бяха преправили думите му - изкара само 4-5 месеца. Преди това е имало COTPS и много други, просто тези пирамиди имат доста регионален характер и едни стават популярни в едни държави, други другаде, зависи от таргет групата явно. Обикновено казват, че печелят от крипто арбитраж или трейдинг с бот/изкуствен интелект, който никога не губи. Всъщност не правят нищо освен да преразпределят парите от новите към старите "инвеститори" и в един момент дърпат шалтера. Следете също и сайта Behindmlm.com, там често качват предупредителни материали за най-актуалните схеми на Понци от цял свят.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 17:01 от Lizzy_Crow

# 74
А колко струваше да се включиш в тази щуротия? Първото ниво знам, че е било около 2300 лв. А второто?

Общи условия

Активация на акаунт