Подготовка за малкия човек - тема 27

• 27 278
  • 760
  •   1
Отговори
# 45
Ние дори купихме за малката зелено комплектче боди и ританки, защото е сладко. Има и сини дрешки.

Ако държите да сменяте цвета на количката, може би мебелист тапицер може да ви помогне, някой, който изработва дивани. Питайте, ако имате познат или мебелен цех наблизо. Само да не излезе по-скъпо от нова количка Blush

# 46
Цветовете нямат пол

# 47
Според мен цветът си е напълно ок и за момиче. Но ако се притеснявате, с няколко интересни апликации с цветя или нещо друго момичешко сте готови. Не бих се занимавала да претапицирам, дори и да е физически възможно.

# 48
Попитай в някое ателие, което предлага рисуване върху текстил( обикновено идеите им са  за тениски, раници, кецове) какво биха ти предложили или помисли за тема и им я предложи за изпълнение.

# 49
Ами то не е точно зелено, а по - скоро тюркоазено зелено, едно маслено тъмно. Ако намеря снимка ще кача, но си е момчешка. Да, прочетох стари теми за претапициране. Не ми пречи да попитам някъде, в краен случай мога да сложа само някакви цветя от филц, да се пришият.

Аз си взех

Не ми е напълно момчешко, дори и да чаках момиче, щях да взема сигурно същата. Взех я с пълното съзнание, че искам да остане за второто и то може да е момиче Grinning Запознах се и с една жена, която има момиче и е купила същия цвят. Аз не бих се занимавала да претапицирам, но идеята да сложиш цветя отгоре е доста оригинална. Браво!

Едит - видях я, супер е и минава и за момичешка, не се притеснявай!

Точно с този цвят на Сайбекс познавам няколко майки с момичета.
Идеите за апликации и рисунки също са добри.

# 50
На мен зеленото ми е любимия цвят, редовно маникюра и дрехите ми са в зелено и половината апартамент вкъщи и банята са зелени.

Не бих претапицирала. Закачи да виси някой розов заек, някакви розови дрънкалки, щом толкова ти се струва момчешки зеленият цвят.

Аз съм с момиче и като я обличах в началото цялата в зелено хич не ми пукаше какво мислят хората, сложих й обеци и косичката порастна и вече не я бъркат за момче.

Но какво ли не съм чувала " ооо, реве силно това бебе, сигурно е юнак, а не мома" и други подобни.

# 51
Точно с този цвят на Сайбекс познавам няколко майки с момичета.
Идеите за апликации и рисунки също са добри.

И аз съм с момиченце и съм с този цвят на Cybex. Единствено не бих возила момче в розова количка. Всичко друго за мен става и за момче, и за момиче. Sleeping

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 00:17 от Bobby®

# 52
Е, то ако возим момче в розова количка, ще се разболее горкото, няма как

# 53
Здравейте, момичета.
За сега съм се насочила към Cybex baliox s lux, срещам положителни мнения, та нямам съмнения за избора си.
Някоя знае ли дали се очаква някое хубаво намаление около черните петъци и в кой сайтове да следя.
За сега като най-удачен вариант реших ново шаси с летен кош + кош за новородено и столче за кола втора употреба, като всичко би ми излезнало около 9-1000лв.

Също имам (спечелена преди години) чисто нова Cybex Beezy. Не е отваряна, не е ползвана, чисто нова е, но до колкото я разгледах, то тя няма почти никакви "функции", може да се използва само с летен кош и кош за кола, който трябва да се закупи отделно + адаптори.
Заслужава ли си да я оборудвам (летния кош не може да ляга, няма стойка за крачетата, абе като цяло неудобен изглежда спрямо този на balios) или просто да си я държа за количка за почивки и пътувания за след 1-2 години, т.к. е компактна?

# 54
Здравейте, момичета.
За сега съм се насочила към Cybex baliox s lux, срещам положителни мнения, та нямам съмнения за избора си.
Някоя знае ли дали се очаква някое хубаво намаление около черните петъци и в кой сайтове да следя.
За сега като най-удачен вариант реших ново шаси с летен кош + кош за новородено и столче за кола втора употреба, като всичко би ми излезнало около 9-1000лв.

Също имам (спечелена преди години) чисто нова Cybex Beezy. Не е отваряна, не е ползвана, чисто нова е, но до колкото я разгледах, то тя няма почти никакви "функции", може да се използва само с летен кош и кош за кола, който трябва да се закупи отделно + адаптори.
Заслужава ли си да я оборудвам (летния кош не може да ляга, няма стойка за крачетата, абе като цяло неудобен изглежда спрямо този на balios) или просто да си я държа за количка за почивки и пътувания за след 1-2 години, т.к. е компактна?

Аз не бих оборудвала, бих я пазила за пътуване. И ние взехме Cybex Baliox s lux. В момента я има на промоция в Рая тойс за под 1500, като това е със зимен и кош за кола, както и преходкиците. Ако не те притеснява вземи само с летен и купи седалката и зимния втора ръка. Така излиза най-евтино.

# 55
Аз съм със Сайбекс Балиос. Взех я на 1200 лв от Айко (шаси, кош за новородено, кош 6+, транспортен кош за кола, който е с подложка за новородено, адаптери). След месец я бях видяла на 1100 лв пак в Айко. Там май я предлагат на най-добра цена. Рая Тойс е скъпо. Специално за Балиос не си заслужава май много да правите комбинации от ново/старо. Вижте сега, ако е Приам, бих се замислила. Срещала съм да я продават на добри цени с много готини десени. Съжалявам малко, че не потърсих такава опция, но бях решила, че за първо дете искам нова количка. А, Приам е супер, особено Е-Приам, но цената за нова му е туу мъч.

# 56
  • Варна

По - добре количка втора употреба и ново столче за кола.
Количката само ви помага да местите детето от едно място на друго, от столчето се очаква да му спасява живота и здравето.

# 57
Бихте ли препоръчали конкретен аспиратор за нос?

# 58
  • София
Бихте ли препоръчали конкретен аспиратор за нос?
Носко за прахосмукачка.

# 59
  • София
+1 за Носко.

Общи условия

Активация на акаунт