💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 936
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 300
Помните ли тази култова битка с дракона между Мани и Стоян полицаят ,където Мани го победи Joy

# 301
  • Някъде там...
Помните ли тази култова битка с дракона между Мани и Стоян полицаят ,където Мани го победи Joy
Помня. Много бях бясна тогава.

# 302
За мен не е злобна Силвия, дори напротив, просто не издържа и му каза на Калоян какво е положението. А той пък голям мрънкалник.

Абсолютно, такива като Калоян се наричат енергийни вампири ,заливат с негативизъм и се кефят да сринат отстещния

# 303
  • София
Оффф айде Ниряна да си ходи вече. Че искаше и наказание на гъбките. Ако и там беше дал Димо, щеше да е пълна гавра.

# 304
  • Stockholm
Ох, Раду как си баеше на стрелбата Joy Дано да му помогне.

# 305
Миряна се изчерпа. Довиждане.
Раду и Павел заслужават вечеря.

Калоян е много прав. Не го намирам за мрънкач. За миг си представям 24 ч. в кокошата компания, квакане, пиукане, мелене, пискане....ще има 100 кокошки съм заклала. Това не се търпи. На Раду, Калоян и Борисенко трябва да им дадат специална награда. Много са търпеливи даже. То не беше настинка, корем, крак, глава.... Изпотрошиха се заради тях....

# 306
Продуцентите разглеждали сериозно инцидента.

Е има си хас!  Нали "ритни падналия" им е мото.
Какво има да разглеждат, той отива при бай Ставри ("обича шегите") те си търсят нов.
И аз не го оправдавам, но само наказания ще оправят нещата. За съжаление много хора пийват и шофират, включително и мой много близък роднина.

Stasiva, оригинала нали беше за 6 кокошки Wink

# 307
Да. 6. Ама на мен тези ми се виждат като 100. Толкова са ми токсични.

# 308
Вятъра вече сваля мишените на Миряна, видя я каква е кьопава и се съжали над нея.

# 309
Толкова ли не могат да измислят нещо различно от кубчета срещу вятъра?!?
Аман и от правилата.
Капитани има да играят ....
По едно платно да сложат.

# 310
Ама Павел нареди ли си кучбчетата?

# 311
Миряна, ти няма да отпаднеш! Отиваш на 5та тайна локация "Езерото на срама!" Grinning

# 312
За Раду съм, но кубчетата му не бяха подредени. Павката при всяко падане успяваше да спази последователността.

# 313
Миряна яко я прецакаха още когато я извадиха от силните, защото не искаше да играе с женската коалиция.

# 314
Миряна- имам още много какво да покажа.
Аз- 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт