💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 657
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 735
Един текст на Димитър Калбуров от ФБ 😂
"Следващият сезон в Игри на Волята:
„Така, плувате осем километра до понтона с 45 килограмова жилетка на гръб. Там с голи ръце чупите прозорец на десет абсолютно равни по големина части. После плувате под вода осемте километра с едно от парчетата. Щом се върнете на брега, слагате зимни ръкавици и обслужвате ръчен часовник без инструменти. Плувате още девет пъти до понтона за останалите парчета стъкло и всеки път ви чакат по-дебели ръкавици и по-малък часовник. Когато съберете всички парчета стъкло, ги сглобявате отново в едно цяло и с негова помощ копаете на плажа басейн с олимпийски размери. Щом приключите, започвате да пълните басейна догоре с капачка от спонсора ни мастика Пещера. Дъното на капачката е продупчено. Щом го напълните, трябва да изтичате сто спринта по повърхността на водата. За всяко потъване започвате цялото трасе наново. На финала ви очаква компютър, чийто Уиндоус трябва да преинсталирате. Пъзел елементът е, че сами трябва да отгатнете CD-Key-a. Победителят ще спечели девет джанки. Екшън!“

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 13:11 от mery_poppins1

# 736
  • София
Topwall, нали Мартин нареди един пъзел , на който казват ИМПЕРСТОРСКИ, та оттам започнаха да го възхваляват с тази титла.
То ще рече човек, че никой в целия свят не може да го нареди, освен Марто и някой император.

А, да, вярно, мерси, то и аз се пробвах онлайн да го наредя, но императрица не станах, защото то не е за всеки тази работа, само за избрани Wink

# 737
Милият Борисенко все едно е излязъл от асирийски барелеф онагледяващ дране на живи хора.
Добрин и Императрин 3 епизода не са саботирали никого и нищо, губят форма! Simple Smile Време е пак да всеят смут в рехавите редици на вражеската коалиция.

# 738
Браво на Калата! След като се изказа, много ми хареса заключението ,че въобще не го интересува мнението на Силвия или на която и да е!
  Е то не е голямо геройство да риташ падналия ,даже точно обратното

А по достойно ли е да се качиш на гърба на силния да те влачи напред. Достойно ли е да гониш добър играч само  защото е мъж. Достойно ли е да осъзнаваш че си почти  некадърен, но със зъби и нокти да драпаш напред

Коалицията не гони никого, само защото е мъж. Гонят всеки, който не е от тяхната коалиция.Затова и сега Деси е на елиминация, а не някой мъж.

# 739
  • София
Калоян за мен е едно голямо мрънкало с късмет.
При зелените не му се чуваше гласът покрай Раду.Пратиха го при Дръзки и там по синхрони намилаше кой не решил пъзел,кой стъпил накриво.Но там го имаше Павел,който поемаше вина и Гешев,който си харчеше парите по необясними за мен причини.Та търпеше поражения повече от редовно там и без да имат слабо звено.
Дойде при Силните и се почувства цар и господар,паднаха два пъти и пак започна да мрънка.
Аз го разбирам,Виктория не се търпи,жените за втори път емоционално хвърлят думи във въздуха.
Но можеше да го изиграе малко по-геройски и сплотяващ племето.А сега си остава един мрънкач,на който дори и стоте му гроша са смешно спечелени.
Някой по-назад беше писал,че не печели най-силният физически.Не съм съгласна.Това важи за Сървайвър.
Тук в крайна сметка нещата се решават на Арената.
По тази причина още веднъж се отвратих от момченцето с очилата,което подскачаше пред Силвето на капитанската и й нареждаше-пращайте силни и ние ще пращаме силни.
Ами аз не искам на финал Мартин и Виктория,сори.

# 740
Добре, трябва ли с такова презрение да им говори Ралица и да им издава пред всички кой колко гроша има, в случая тези на Калоян. Огромно задоволство изпита, че му е развалила евентуалната изненада да ги извади на женската коалиция в някакъв момент.
По тази причина и предвид пасивността, да не кажа глупостта на повечето участници, този сезон няма да видим никакви истински неочаквани ходове и стратегии.
А най ме дразни, че му викат Императора на Мартин, и то с едно такова възхищение, от къде дойде тази тъпотия изобщо, не се търпи.
Дръжат ги гладни белким се изпокарат да има драма, но някои от тях да говорят сякаш не умеят, камо ли да се развихрят словесно.

Много избирателно ги издава Ралица! Защо не издаде саботажа на Мартин и сие?

# 741

За днес прогнозирам поредна червена победа. Просто Мартин ще си получи чистата идеална капитанска седмица само с победи. Нали с тези думи на Добрин започнахме и седмицата все пак.
Ако все пак Храбрите са на съвет, Гешев е пътник.
Но при зелените ще е много интересно.
Им два варианта:
1) Вики отново е слабо звено в битката, дъни се яко и този път вече на Силвия и прекипява и гласува срещу нея.
2) Женската коалиция отново е силна като юмрук, изживяла е най-слабия си момент, събрани са отново заедно, но въпреки това една от тях пада жертва заради правилата на Игри на волята. Защо? Ами защото Калоян ако се усети (той няма, но има услужливи редактори) си купува 2 гласа и така ще имаме 5 на 5 гласа.
Какво имам предвид: Женската коалиция стреля по Борисенко с 5 гласа (Силвия има 2 гласа като капитан), но Калоян ще има 3 гласа + Борисенко и Кантарджиева. И те зашиват също 5 гласа на Вики, защото според мен, Кантарджиева ще иска нея за съперник.
При 5:5 няма да решава капитана както си мислите, а в този случай вече номинирания в племето си избира с който да отиде на битка.
Та да, един от двата варианта ще стане. Аз лично се надявам на втория вариант, не искам женската коалиция да бъде разбита отвътре. Искам за първи в историята една женска история да остане докрай заедно.
Но така или иначе Вики е пътник  на съвет. А при елиминационна битка между двете, Кантарджиева ще бие на 70, 80%

Това, че не решава капитана а номинирания избира срещу кого от къде се знае? И дори да е така, трябва и Калоян да го знае. А дори и да знае, силно се съмнявам Калоян да си изхарчи всички грошове заради някой друг.

# 742
Излизам от темата за коалицията на Жените-чудо, за да спомена колко много са надебеляли Червените. Всичките имаха шкембенца Joy Затова и без малко да паднат.
Да.Май само Марто си е същият или ако е трупнал е много малко
Но Стан,Гешев,Микяй и момичетата видимо са се наляли.Та даже и Добри се е замазнил,макар и по малко

# 743
  • Пловдив
Извинявам се, ако досаждам, но каква е била уговорката между зелените жени?
Пелипенко гласува за Анджи, а останалите за Десислава.
Не гледам пълни епизоди и малко се обърках.

# 744
  • София
Милият Борисенко все едно е излязъл от асирийски барелеф онагледяващ дране на живи хора.
Добрин и Императрин 3 епизода не са саботирали никого и нищо, губят форма! Simple Smile Време е пак да всеят смут в рехавите редици на вражеската коалиция.
SmileSmileSmile

# 745
Иначе евала на характера на Борисенко! Как се съхрани този човек след всички глупости. "Искам да си запазя психика, а не след игрите в диспансер" JoyJoyJoy

# 746
За мен е постижение, че продукцията запази женската коалиция толкова дълго, а не те самите. Замяната на Миряна с Пелипенко е нещото, което направи това "постижение" възможно, както и премахването на Калоян, което също беше чисто подбутване. Четири жени да са лоялни една към друга срещу двама мъже не ми се струва толкова трудно, що се касае до съвети. Всичко е в тяхна полза и никоя няма причина да сменя страните. А, те дори с това се затрудняват.

Та, чак пък постижение за историята... Ами, лично според мен, не баш ама браво. С Виктория в тази коалиция и толкова не се очакваше.

# 747
В червеното племе , всеки споделяше някаква стратегия и опит. Калоян схвана цаката , но на никого не помогна , нищо не каза , само мрънкане и обвинения. Изключително егоистичен. Прав е съфорумеца по-горе , едва ли би харчил грошове по друг.
Основната грешка на Гешев е , че реши да заиграе за публиката. Умен е , единственият там . Явно усети , че тримата с Микяй и Павел изглеждат като дерибеи и бесят и колят , гонят женк и навярно публиката съчувства на добрия и скромен Светлин. За това и смени рязко тактиката. За съжаление , твърде много надцени Светлин, очакваше че ще се върне. Като усети , на къде духа вятъра и Светльо е аут заради него , побърза да си признае , от страх от разкриване. Същата глупост , щеше и дори направи Силвия. Тя се притеснява , как изглежда навън, факта че пази слаби звена пред силни играчи

# 748
За грошовете Калоян не е “издаден”, защото в началото на всеки съвет се пита поименно кой иска да пазарува. Питат се само тези с грошове, естествено.

Калоян това го знаеше и дори го каза на синхрон поне 2 пъти - “до съвета ще крия, там те ще разберат, че имам грошове”. Та точно в този случай продукцията няма променливо държание спрямо играчите.

А доколко Калоян си мълчи - ами всъщтност той само в първия си период със силните мълча, тоест не ни го показваха да говори. Защо? Защото слушахме Раду, донякъде Караолис и жените - там беше интригата.
После при сини и пак при Силни си го дават как говори.

# 749
Аз това, че му казват "императора" го свързвам с филма "Последният самурай" и с образа на Мейджи - последният японски император. Малко напомня за него. Иначе - заради императорския пъзел. Мартин е приятно момче, но гласът му е ужасяващо женски.

Общи условия

Активация на акаунт