💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 633
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 1 185
Ето пак двойния аршин , Павката си се беше настанил в удобна коалиция и дерибействаше и номинираше по-кадърни от него играчи. Това , че го шътнаха , не беше по негово желание или чиста съвест да се бори сам. Напротив , до последно си търси коалиция.

# 1 186
  • Stockholm
Добре де, хайде да си представим този "идеален" свят в който имаме 30+ супер силни и достойни участници ( а "слабаците" си остават вкъщи). Всичко е сила и чест, всяка игра за да е честна трябва да включва всички компоненти, защото нали някой е плувец, друг пъргав, трети носи тежко и прочие. Финалът разбира се винаги ще е "коч парти", защото все пак мъжете сме ехе, къде-къде по силния пол. Joy Няма разбира се коалиции, защото нали, не е "достойно" да стигнеш напред с коалиция, трябва само на арената да се доказваш. И така-нататък, и така нататък....
Та сега: колко епизода ще може да се извадят от такъв сезон: те игрите ще станат напълно еднообрази (като в едно друго предаване, по една друга телевизия), кой ще изгледа този сезон до края, и най-важното, в края на деня кого ще дойдете да оплюете в тази или други теми (все пак нали всички са силни и достойни).

Аз не мога да разбера какъв е проблемът да гледаме по-качествени битки? Ако Димитър, Светлин, Караолис бяха все още в шоуто, щяхме ли да ставаме свидетели на срамни моменти, когато 2 отбора не могат да решат пъзел? Щяхме ли да гледаме Вики как цопва безпомощно във водата? И още много примери. Защо качеството се счита за безинтересно и досадно, а хитруването на дребно и интриганстването за успешна "социална игра" ?

# 1 187
Добре де, хайде да си представим този "идеален" свят в който имаме 30+ супер силни и достойни участници ( а "слабаците" си остават вкъщи). Всичко е сила и чест, всяка игра за да е честна трябва да включва всички компоненти, защото нали някой е плувец, друг пъргав, трети носи тежко и прочие. Финалът разбира се винаги ще е "коч парти", защото все пак мъжете сме ехе, къде-къде по силния пол. Joy Няма разбира се коалиции, защото нали, не е "достойно" да стигнеш напред с коалиция, трябва само на арената да се доказваш. И така-нататък, и така нататък....
Та сега: колко епизода ще може да се извадят от такъв сезон: те игрите ще станат напълно еднообрази (като в едно друго предаване, по една друга телевизия), кой ще изгледа този сезон до края, и най-важното, в края на деня кого ще дойдете да оплюете в тази или други теми (все пак нали всички са силни и достойни).

Аз не мога да разбера какъв е проблемът да гледаме по-качествени битки? Ако Димитър, Светлин, Караолис бяха все още в шоуто, щяхме ли да ставаме свидетели на срамни моменти, когато 2 отбора не могат да решат пъзел? Щяхме ли да гледаме Вики как цопва безпомощно във водата? И още много примери. Защо качеството се счита за безинтересно и досадно, а хитруването на дребно и интриганстването за успешна "социална игра" ?
Проблемът е този, че продукцията вкарва определен брой играчи с различни профили и играта трябва да се разджурка между тях. Ако бяха събрали само "качествени хора", то тогава щяхме да гледаме само "качествени битки". Не може да очакваме, че "некачествените" ще се самоопределят от самото начало и ще се предложат за изгонване, заради "качествените". Редно е да очакваме да се борят за своето оставане в играта, както могат.

# 1 188
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз също съм на мнение, че слабаците нямат място в подобен тип формати. Да приемем, че някой слабак е добър в социалната игра, и какво от това? Ще добута до финалната петица примерно, където ще го отнесат като куцо пиле домат!

Абсолютно съм на същото мнение и коментари от типа на "да си стояха мишките заедно,щяха да стигнат финалите".
Е,това ли ви се гледа?
 Топ участници,които нямат здраво място по себе си да отпадат,за да се бутат напред безобразно скучни и некадърни играчи.
И какво печели предаването от това? А ние зрителите?
Нали продукцията имат големи претенции,че са невиждано досега реалити шоу в България, "надрастваме с всеки изминал сезон бла бла" и накрая да гледаме голия задник на Виктория и Пелипенко,която едва се влачи по трасе...хайде да сме по-обективни и реалисти.

Социална игра ок ,стратегии ок,но и за това трябва да има някакъв лимит и морал,ако искате го наречете.

# 1 189

Голям смях с думите на продукцията за кралицата на амазонките. Кантарджиева е комплексна и до там. Нищо специално. Комплексни има много. И притежава точно нулева харизма и излъчване. Поредния пейзаж.

Тя и Пенелова бе абсолютно същия типаж предния сезон 1:1, но ти се спука да я хвалиш.

И коя е жената с харизма в този сезон ?

Маги и Деси ги смятам за най-силни, но Деси има предимство на пъзелите, иначе мен не ме кефи, но определено може да се смята за най-силната.

# 1 190
Отговарям ви директно на въпросите. Някои потребители не държим да е победител този който най много мъкне , най много плува , и прочие. Искам да вземе парите , играч който ми е симпатичен и като личност. Пък бил и по малко можещ. Та от там е и спорът в темата. Иначе , да дават наградата на Добрин , и изобщо няма смисъл да гледаме битки.
Да напомня , че и най -големият фаворит Момчил , беше труден за гледане да решава задача от 3 ти клас , но тогава , не попречи да е любимец. Включително и на мен

# 1 191
Просто някои мнения са до такава степен изкривени от лични предразсъдъци и симпатии, че нито един реален факт няма да ги промени. По-скоро се опитват фактите да изкривяват и да наместват спрямо собствените си виждания за дадена ситуация.

Не просто някои, повечето пишещи са така - личните симпатии силно модифицират видяното и уж едно гледаме, а всеки вижда различно. Ама това си е  съвсем нормално и се наблюдава във всички сфери на живота. Ако не беще така щяхме да се обличаме еднакво, да имаме еднакви жилища, еднакви коли, еднакви прически и да се избиваме за 5% от мъжете/жените, а другите да са отсвирени Simple Smile

# 1 192
С уговорката, че все още не съм гледала снощния епизод, но се радвам, ще Силвия е избрала съвестта си пред коалицията. Така и не разбрах тази коалиция как се създаде, уж Виктория се разбра с Караолис и изведнъж каза, че не може да гласува срещу жена и нещата тръгнаха, а точно беше в конфликт със Силвия. Под чертата за мен Силвия и Анджи излизат положителни образи дори и да не стигнат финал. Да, Силвия трябва да отстоява мнението си, но разправиите бяха толкова безсмислени, че 100% има изрязани неща, които не ни дават цялата картина.

Надявам се Деси да избере Гешев, защото образът му съвсем ще потъне в червения отбор. Гешев и Борисенко в един отбор ми се струва супер комбинация.

Разбира се, че ще избере МАРТИН. Разбиха жените време е да разбият и мъжете. Елементарно Уотсън.

# 1 193
Ахахах рева . Калоян унищожи любимата ви женска коалиция и сега всячески се опитвате да го очерните Joy Joy
Нищо, ако така по-лесно преживявате болката, кой съм аз да ви съдя. Heart Decoration

Той добре ни подаде топката❤️ На следващия съвет, ако не номинира Пелипенко, а някоя от силните жени, съвсем ще стане въздух под налягане и ще плюе на цялата си принципност, и на всичките си речи, които държа на масата как не било достойно да се пазят слабите играчи с коалиции😁
Човек можех да променя стратегията си с напредването на играта.

# 1 194
Силвия не веднъж е казвала, че е искала да играе със силни играчи. Уви съдбата и даде друго, защото "силните" не я искаха и я нападаха с повод и без повод. Все пак тя стигна доста напред, макар и не точно по начина по който искаше. За съжаление това я срина и развя бялото знаме, като сложи край на коалицията, която й беше като ракетоносител. Вярно че платиха с мизерия и глад, но пък стигнаха дотук. Според мен беше рано да слага край на коалицията, нооооо все пак не аз съм в играта а тя. Нищо сега ще стане по интересно.
Относно залога довечера на Деси, всички искаме да раздели Добчо и Мартинчо, но бас държа, че ще избере гризлито. Ако познае разбира се победителя. Дано да имаме шанс да видим нейния избор.
Преди време дърт комарджия ми каза мойто момиче не се хващай на бас ако не си 1000 % сигурна, че ще спечелиш. Дали беше прав не знам, но в твоя случай си е чиста загуба. Мартин

# 1 195
  • Sofia
БигЛюбо, или не ме разбра, или се правиш? 😊 Не ми слагай думи в устата (клавиатурата)! От написаното от теб излиза, че Фифо и Гого са слаби, защото не са спечелили! Нищо общо с написаното от мен, моля те човек един Стан стига. 😊 Колкото до Неделчо, въпреки че не беше с най-добрата двигателна култура, не беше слаб играч. Та той беше царят да пъзелите и доста пазен от племето си, защото им беше нужен, и затова стигна толкова напред. Сегашното "пъзелистче", "императорче" и т.н, не може да му стъпи на малкото пръстче.

# 1 196
Като цяло последните сезони рядко има играчи пълнеж тип Мани миглата или Ана Мария. Повечето се справят в битките. Този сезон обаче са ми скучни някак. Липсва ярък образ. Няма впечатляващ атлет като Фифо или Гого, няма стратег дразнител. Продукцията се опитва да набута Мартин в този образ, но той изглежда като хиена от Цар Лъв, а не Муфаса или Симба. Донякъде Раду е интересен образ. Кралев беше дразнител и шоуто. Не съм убедена, че ще запомня други участници дълго.

# 1 197
Актьорът Севар Иванов каза в На кафе, че може би би се пробвал за игрите.

# 1 198
Силвия не веднъж е казвала, че е искала да играе със силни играчи. Уви съдбата и даде друго, защото "силните" не я искаха и я нападаха с повод и без повод. Все пак тя стигна доста напред, макар и не точно по начина по който искаше. За съжаление това я срина и развя бялото знаме, като сложи край на коалицията, която й беше като ракетоносител. Вярно че платиха с мизерия и глад, но пък стигнаха дотук. Според мен беше рано да слага край на коалицията, нооооо все пак не аз съм в играта а тя. Нищо сега ще стане по интересно.
Относно залога довечера на Деси, всички искаме да раздели Добчо и Мартинчо, но бас държа, че ще избере гризлито. Ако познае разбира се победителя. Дано да имаме шанс да видим нейния избор.
Преди време дърт комарджия ми каза мойто момиче не се хващай на бас ако не си 1000 % сигурна, че ще спечелиш. Дали беше прав не знам, но в твоя случай си е чиста загуба. Мартин
Simple Smile чакам, да видя. Ако загубя бас-а, ще си посипя главата с пепел, но ще продължа да харесвам Деси. Simple Smile Даже ако избере Мартин, ще я харесвам повече, защото и аз искам да раздели ДиМ

# 1 199
Не вярвам да избере Мартин.Ако помисли малко ,ще види че пъргави и бързи играчи си имат в Зеления отбор -Борисенко и Калата.Трябва и груба сила ,а такъв е Гешев и Стан.Но с Гешев се имат от преди.Трябва да заложи на това ,което им липсва.

Общи условия

Активация на акаунт