💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 592
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
Силвето кога стъпи накриво,че разгневи толкова боговете?
Защо 'нека тогава да бъде Калоян,Борисенко' не се прие за вот?
На номинацията на Анджи,Ралица не трепна.
Не е като да не сме виждали Зорница,която искаше минута да си преброи гласовете Simple Smile
Тогава беше комично,сега тягостно.
Явно искат да си развият сюжетчето в изолатора.Да пресъздадат емблематичната сцена с клетката със Силвето и новия Ники Мартинов.
А Деси да плени някое от ехидните момченца,да го видя,няма да го повярвам.
Дори да си вземе залогът,си представям какво следва -
избирам Мартин-не може! избирам Добрин-не може! Simple Smile

# 1 171
Още с влизането си стана ясно, че Деси е най-гъста с Гешев. Ако познае, за мен е абсурд да привика някой друг.

Тя има нужда от някой, който е сигурен за нея, а не от някой, който ще върти интриги.

# 1 172
  • София
Да ,и самият Гешев ще се чувства по-добре.Жалко за Маги,че остава сама при императорите. Sad

# 1 173
С уговорката, че все още не съм гледала снощния епизод, но се радвам, ще Силвия е избрала съвестта си пред коалицията. Така и не разбрах тази коалиция как се създаде, уж Виктория се разбра с Караолис и изведнъж каза, че не може да гласува срещу жена и нещата тръгнаха, а точно беше в конфликт със Силвия. Под чертата за мен Силвия и Анджи излизат положителни образи дори и да не стигнат финал. Да, Силвия трябва да отстоява мнението си, но разправиите бяха толкова безсмислени, че 100% има изрязани неща, които не ни дават цялата картина.

Надявам се Деси да избере Гешев, защото образът му съвсем ще потъне в червения отбор. Гешев и Борисенко в един отбор ми се струва супер комбинация.

# 1 174
Скрит текст:
Никой не е споменал да участват САМО супер атлети. Разбира се, че трябва да има и по-слаби физически участници, но да имат други качества и да ни ги показват до някакъв етап на игрите ( напр. Павката - не силен физически, но интелигентен, жилав и без пораженчески мислене). Но да се бутат до последно и до финал хора с недотам добри качества, но само и само да се отъркат в "славата" ( за един сезон)... И зрителите не хейтят САМО. Забелязват се и подобаващо се оценяват добри постижения, адаптивност по време на игра и т.н.
В спорът се ражда истината ,стига да е културен, надявам се не се обиждаш че цитирам. Даваш пример с Павката , че има качества , но не достатъчни за финалист. Има право да участва. До тук съм съгласна. Но наистина ли мислиш , че е редно и спрямо него и спрямо публиката ,изведнъж той след толкова мъки , глад студ да стане и да каже , хора номинирайте ме . Да се сърди на всеки който откаже и дори да падне нарочно на елиминационната, че опонента му плува да речем по -добре от него.
Хубаво на теоеия се разсъждава , всеки иска на финала на филма да се срещнат главните герои , но после що е нагласено
[/quote]

Никъде не съм споменала, дори намекнала, че трябва някой от слабите едва ли не доброволно да напусне играта. Играй, като си влязъл, но имай поне малко самокритичност и правилна самооценка. Павката продължава напред САМ и достатъчно ясно си знае възможностите, знае че и няма да стигне до финалите. Реалист с правилна оценка на ситуацията, но му се играе и играе добре.  Други от "нисшите" (не е мой термина) са се вкопчили една в друга и чакат да стане чудо и да стигнат вкупом до финалите. Той и Борисенко  същото каза.

В Ninga Warrior One всички са супер подготвени, но това не го прави скучен за зрителите. Напротив, един след друг "прелитат" по трасето кой от кой по-добри участници. И не, това не е спортно съъстезание, а е шоу.

И последно за и против да стигат до ФИНАЛИТЕ по-неподготвени състезатели. Защо всеки иска (включ. и продуцентите) в ALL STARS да участват Момчил, Гого, Фифо, Рълев и т. н., а никой не прочетох да иска да гледа куцата Мани, която 5 мъже не могат да я прехвърлят през една стена!?

# 1 175
  • София
И последно за и против да стигат до ФИНАЛИТЕ по-неподготвени състезатели. Защо всеки иска (включ. и продуцентите) в ALL STARS да участват Момчил, Гого, Фифо, Рълев и т. н., а никой не прочетох да иска да гледа куцата Мани, която 5 мъже не могат да я прехвърлят през една стена!?
Ето аз ще напиша: искам Мани в All-Stars, и дори повече, искам тя да се изправи срещу Фифо и играта да бъде нещо с въженца или чашки и Мани да бие и да го елиминира. Леле, тогава темата ще бъде един път JoyJoyJoy

# 1 176
Попадна ми едно интересно клипче. Как смятате, дали в тазгодишния женски каст има някоя която да премине това трасе?

https://www.tiktok.com/@redbullcanada/video/7436119954664983864? … p;t=1731759026644]https://www.tiktok.com/@redbullcanada/video/7436119954664983864?q=red%20bull%20canada%20&t=1731759026644

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 14:28 от ESPACE

# 1 177
Ето аз ще напиша: искам Мани в All-Stars, и дори повече, искам тя да се изправи срещу Фифо и играта да бъде нещо с въженца или чашки и Мани да бие и да го елиминира. Леле, тогава темата ще бъде един път JoyJoyJoy

Браво! Ето, че и Мани стана кандидат за ALL STARS Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Могат даже като финална игра да им дадат да скачат на ластик или да играят ДАМА. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Благодаря за разяснението, че "мухата" е ситуация, а не е Силвия Simple Smile
Въпреки, че досега съм се страла да не обвинявам Силвия, но самата тя създаде тази ситуация и щом участва в нея, значи че и тя е част от "мухата". Чакат я 6 състезатели -  изморени, измръзнали и гладни, а тя тепърва ще решава (няколко минути) кой да номинира. Но вместо да МИСЛИ по казуса, тя попоглежда Калоян и казва - сигурно сега Калоян ме мрази вече.
И до тук за Силвия, защото не си струвана на такива лабилни хора да им се отделя толкова внимание.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 14:41 от mery_poppins1

# 1 178
Ахахах рева . Калоян унищожи любимата ви женска коалиция и сега всячески се опитвате да го очерните Joy Joy
Нищо, ако така по-лесно преживявате болката, кой съм аз да ви съдя. Heart Decoration

# 1 179
Ахахах рева . Калоян унищожи любимата ви женска коалиция и сега всячески се опитвате да го очерните Joy Joy
Нищо, ако така по-лесно преживявате болката, кой съм аз да ви съдя. Heart Decoration

Той добре ни подаде топката❤️ На следващия съвет, ако не номинира Пелипенко, а някоя от силните жени, съвсем ще стане въздух под налягане и ще плюе на цялата си принципност, и на всичките си речи, които държа на масата как не било достойно да се пазят слабите играчи с коалиции😁

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 15:14 от ts_mira

# 1 180
Аз също съм на мнение, че слабаците нямат място в подобен тип формати. Да приемем, че някой слабак е добър в социалната игра, и какво от това? Ще добута до финалната петица примерно, където ще го отнесат като куцо пиле домат! И какъв е смисълът от това, че си се задържал почти до края, че си мизерувал и гладувал, че си си дал здравето и нервите, че си загубил два месеца от живота си, за едното нищо! Или си искал да предизвикаш себе си, да видиш способностите си, и докъде би могъл да стигнеш! Стига глупости! Говорим за хора на по 20+, а не за някакви 12-15 годишни тийнейджъри, които тепърва се търсят и се намират, и се изграждат като личности. На това му се казва правилна самооценка и елементарни умения да можеш "да си свериш часовника". Ако целта е едната известност, и това да станеш разпознаваем и бъдещ инфлуенсър, не смятам, че си заслужава цената!   
П.С. Стана ми жал за Силвия, приемам я с всичките й +/- и лабилности, много добър и много объркан човек е, но има съвест. 100 пъти предпочитам такива като нея в обкръжението си, пред хлъзгави и лицемерни индивиди тип Мартинчовци, Добринчовци и Виктории!

Не съм съгласен с теб за оставането по-дълго време.Ето един Неделчо примерно.Създаде цял бизнес от участието си в ИВ, че дори вече сам прави реалити.Това дали щеше да стане ако беше отпаднал първата седмица? А Гого и Фифо? Да, не спечелиха, но всички ги знаят и всички ходят да се подготвят при тях.

# 1 181
Снощи Деси ми спечели уважението. Респект! Силна, умна, уравновесена жена. Има потенциал да спечели играта, но надали ще й позволят. И предвид че в мрежата вече се развява самодоволната и мазна физиономия на победителя.

# 1 182

Трасетата да се строят така, че да има възможност за различен ред на преминаване на компонентите и всеки да мисли своя стратегия как да ги премине.
Такова преминаване на компонентите ще създаде такъв хаос, че няма на къде повече. Не го виждам Димо да следи трима играчи едновременно кой какъв компонент е минал и дали не е спестил някой. Освен това, предаването се прави за да го гледат зрителите, а за тях ще настане пълно объркване, кой води, кой изостава и ще стане направо негледаемо.

# 1 183
Съгласна съм, че е почти невъзможно за реализиране. Не че няма начини, но би било много трудно.
Засега ще съм доволна дори и само да си подновят инвентара и разнообразят малко игрите, защото вече ми стават скучни, ако ще и нинджи да ги минават.

# 1 184
Като се тегли чертата хората, с които Калоян е играл са: Раду, Караолис, Гешев, Борисенко, Десислава и евентуално Пелипенко ако заиграят с нея. Ами, това са все силни участници с изключение на Пелипенко. Никой не е твърдял, че Калоян е най-справедливия, но със сигурност е от участниците, които са инициирали стратегии най-малко и със сигурност не е най-несправедливия и черния, както сега се опитват да го изкарат дадени потребители. 90% от участниците са се отмятали от свои думи този сезон и то много по-сериозно от Калоян. Включително Силвия и Анджела срещу, които Калоян е бил толкова "несправедлив".

Да не говорим, че това, което се случва сега не прави това, което се е случило преди 3-4 седмици невярно. Излишно е да се казва колко много неща може да се променят за това време в едно подобно предаване. Може да се променят човешки отношения, фазата на играта е различна, мотивите се променят и т.н. Калоян има предостатъчно мотиви да не играе със Силвия и Анджела. Независимо коя от двете е истинския лидер на коалицията, ясно е, че всичко идва от тях двете. Точно, те оприличиха Калоян като най-слабия мъж в племето и следователно го номинираха. После същите пратиха Калоян в друго племе. Така, че от моя гледна точка, той има предостатъчно лични мотиви да не играе с тях и да не ги пази. Да, думите му от последните няколко дни олекват и губи точки като образ, но се игнорират и много други фактори. Наистина ли се очаква Калоян да пази Силвия и Анджела след всичко случило се?

А, за номинацията на Силвия, понеже постоянно се дава за пример. Калоян каза, че иска да пази мъжете, защото те са му важни за битките. Това, че вие не сте съгласни с това е друг въпрос, но в неговите очи за него мъжете са по-важни от която и да е от жените. И, за да не отидат двама мъже на битка на този съвет, той трябва да гласува с мъжете, а именно да гласува за Силвия, точно защото не е той инициатор на тази стратегия, а другите двама. Калоян няма как да спаси всички силни играчи в племето и естествено, че си има лични мотиви и пристрастия. Да, се твърди, че бил "най-несправедливия" е нелепо.

А, да се лъже целенасочено от даден потребител, че разговор на Караолис с Виктория на резиденцията всъщност е бил разговор на Калоян е доста ниско падение само, защото изпитваме ненавист към участника. Не е готино и е баш за "резил", както се изказа дадения потребител.

Абсолютно вярно!

Гледам днес Силвия се опитва шеговито да се само иронизира във фб

Общи условия

Активация на акаунт