💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 589
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 1 200
За Павел не съм писала, че не е бил в коалиция или, че не иска да бъде в нова такава.
Писах - ВЪПРЕКИ, ЧЕ Е САМ, той си играе играта и то доста сполучливо. Адаптира се според обстановката и напредва. До къде? Ще видим. Не се е вкопчил в някой от началото на играта и да разчита само на това. Като удавник за сламка, без мисъл занапред. Затова е и интересен.
При женската коалиция ( за n-ти път пиша, че ако беше МЪЖКА или СМЕСЕНА, пак щях да имам същото мнение) са на принципа - как да добутаме до следващия ден, до следващата битка и ще разчитаме на звездите да са благосклонни към нас. Като Стан с цифрите. Направо да викат Алена на терена 😄

# 1 201
По тази логика и император пъзелист, ще им дойде добре, че нея на последния съвет я настъпаха, какъв пъзелист била, щом подхождала несигурно към пъзелите.

# 1 202
Павел и Раду са страшни .Как атакуват и преувеличават с разказа си към Вики.

# 1 203
Павел и Раду така се забавляват, забавляват и зрителите 😀

# 1 204
Стъжни и се на ВикитУ.

# 1 205
Ахахах рева . Калоян унищожи любимата ви женска коалиция и сега всячески се опитвате да го очерните Joy Joy
Нищо, ако така по-лесно преживявате болката, кой съм аз да ви съдя. Heart Decoration

Той добре ни подаде топката❤️ На следващия съвет, ако не номинира Пелипенко, а някоя от силните жени, съвсем ще стане въздух под налягане и ще плюе на цялата си принципност, и на всичките си речи, които държа на масата как не било достойно да се пазят слабите играчи с коалиции😁
Човек можех да променя стратегията си с напредването на играта.

Може ли наистина? По това какъв вой беше (и то основно от Калоян), че Силвия казала нещо, после направила друго нещо, мислех, че не е много окей човек да си променя мнението/стратегията/да се отмята от думите си.

# 1 206
Десислава пък се познавала с Денислава.😆
В това предаване има ли някой да не познава някого навън? Спешно имаме нужда от ново предаване, в което никой с никого не се познава😀

# 1 207
Миряна не се е познавала с никой отвън.Обаче на тази битка накрая ,имат пъзела "огърлица".

# 1 208
Няма ли кой да им показва как се слагат каски? На Михаела каската ѝ е все едно като кордела на главата. Не е поставена правилно, при едно падане ползата от нея ще е точно нула. Отделно колко пъти ѝ се развързаха вързаните на маратонките. Има прости техники, които предотвратяват това и се знаят от всяко дете, което се занимава с ориентиране или бягане по пресечен терен.

# 1 209
"Животът е чудесен" ли е пъзела?

# 1 210
Жребият е хвърлен

# 1 211
  • На Изток от Рая
Жребият е хвърлен

# 1 212
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
"Жребият е хвърлен" е фразата.
Аз не разбрах какво ще се случи, ако Деси е заложила грешно.
Стискам палци на Денислава, иска ми се да се раздвижи играта малко като вземат зелените някого.

# 1 213
Аз не разбрах какво ще се случи, ако Деси е заложила грешно. Стискам палци на Денислава, иска ми се да се раздвижи играта малко.
Ще им вземат Саламите от вчера.

# 1 214
Аз не разбрах какво ще се случи, ако Деси е заложила грешно.
Стискам палци на Денислава, иска ми се да се раздвижи играта малко като вземат зелените някого.

Ще им вземат надениците и ще играят с един състезател по малко

Общи условия

Активация на акаунт