Как тренирам -28

• 20 988
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
  • София
И аз имам от тях и ги ползвам за какво ли не. Пробвах ги за баня, за да не влача хавлии-тц. За плаж съм ги ползвала също.

За фитнес са ми тънки и хлъзгащи се. Имам една, която е зашита и има като качулчица, която се закача за всички пейки и така не ми мърда. Супер удобна ми е.

# 61
  • sofia
Нона, а за колко минути това бързо ходене, под наклон ли и колко пъти в седмицата? ☺
Nevermoresleep, разсмя ме с това с клинове. В моя защита, само ще кажа, че въпросните клинове не влизат буквално в д-то , а и са едни от най- удобните понеже са безшевни Grinning Моя милост има и такива, aма няма да казвам на колко години съм Joy

Аз се усещам , че в последно време постоянно гледам за нови придобивки/дрехи за трениране Grinning Май прекалявам.

𝑬𝒍𝒊𝒇𝒇, бързо ходене на пътека. Зависи от самата пътека и е строго индивидуално спрямо марката, но на тези в нашия фитнес съм на степен 6,8- 7

# 62
  • Пловдив
Много от спортните сутиени се изработват специално така, че да могат да се носят като бюстиета, самостоятелно. Не са само бельо.

За другото не споря, все е по-добре да не се лее много пот по уредите, а по-дебеличките и отпуснати (и аз съм от тях и не целя да обидя) и от естетична гледна точна по-добре да не се развяват полуголи. Аз лично впрочем въпреки спортния сутиен преди дни ходих да си купувам потник набързо от Пепко за групова тренировка, че бях забравила да си взема, но го направих само по естетически съображения.

# 63
Нона, а за колко минути това бързо ходене, под наклон ли и колко пъти в седмицата? ☺
Nevermoresleep, разсмя ме с това с клинове. В моя защита, само ще кажа, че въпросните клинове не влизат буквално в д-то , а и са едни от най- удобните понеже са безшевни Grinning Моя милост има и такива, aма няма да казвам на колко години съм Joy

Аз се усещам , че в последно време постоянно гледам за нови придобивки/дрехи за трениране Grinning Май прекалявам.

𝑬𝒍𝒊𝒇𝒇, бързо ходене на пътека. Зависи от самата пътека и е строго индивидуално спрямо марката, но на тези в нашия фитнес съм на степен 6,8- 7

Равна пътека 30 мин, два пъти седмично. Само да уточня, че допреди това не съм правила кардио и може би затова си има резултати, като някаква нова активност, незнам..

Относно сутиените аз си ходя с моите си, обикновенни сутиени. Със спортен ще съм като дъска, имам си и птоза, това ми е комплекс и то голям.

# 64
Боже, Нона, видях те, изглеждаш прекрасно. Даже си казах "ей, де да стигна аз това тяло" Simple Smile
Птоза, целулит, брич, паласки и т.н. то това все по хората ходи, рядкост са съвършените тела. Но трениращите поне правят нещо, за да подобрят визията си, при това с воля, труд и упоритост.

Всяка тренировка завършвам с кардио (20 мин). Вчера пътека - наклон 10%.
Степерът все още ми е труден. Издържам макс. 10 мин 😏

# 65
Извинете, какво е птоза?

Аз също си ходя с моите си сутиени поради същата причина като Нона Satisfied слагам и винаги потник под тениската да попива потта, че много се лее и тениските ми стават на мокри петна на гърдите. Не знам що там най-много пот избива. Под мишниците няма такова чудо.

# 66
  • Пловдив
Увисване, на чист български. Wink

Под гърдите избива потта според мен защото е в гънка и не се изпарява, и като няма къде да отиде неизпарена - избива и протича.

# 67
Птоза - увисване.

Аз наскоро смених любимия си фитнес сутиен с нов, защото старият нямаше подплънки, което аз принципно харесвам. Обаче застудя и зърната започнаха да "изкачат".

# 68
Птоза - увисване.

Аз наскоро смених любимия си фитнес сутиен с нов, защото старият нямаше подплънки, което аз принципно харесвам. Обаче застудя и зърната започнаха да "изкачат".
Хахаха, аз почти постоянно имам този проблем. Има едни протектори за целта. Иначе за себе си съм открила, че най-добре работят шарени тенски, не се вижда за разлика от едноцветни и по-тесни.

# 69
Увисване, на чист български. Wink

Под гърдите избива потта според мен защото е в гънка и не се изпарява, и като няма къде да отиде неизпарена - избива и протича.
Мерси. Поне с това за сега няма грижи, то просто няма какво да увисне Sweat Smile
А потенето при мен не е заради гънки поради горното Trollface Не помня така да съм се потила и в най-големите жеги кат бях млада.

# 70
Ако потенето е само по време на тренировка, тоест със сигурност не е резултат от нещо друго, то е просто механизъм за охлаждане на организма. Когато тялото се адаптира към настоящата ви тренировка, ще спре и толкова интензивното изпотяване.

Имаше един период, в който за загрявка тичах 5км на пътека - толкова бях свикнала, че не се потях и не се задъхвах, качвах пулса чак на силовата.

# 71
  • София
Аз имам 'проблем' с качването на пулса. На пътеката съм вървяла толкова бързо, че почти пред тичане и пулса ми не е бил повече от 110. Трябваше доста да вдигна наклона и да се поизмъча, че да успея да го вдигна до 125-130 и да започна да горя някакви мазнини. Реално тогава бях в период на изчистване и само така видях резултат. Е, с храната и силовите и тн.

На силова почти не се потя и това е от доста години. И мускулни трески отдавна нямам Simple Smile

# 72
Петенце, пробвай тичане на пътеката, не ходене, скачане на въже, стълбите - там ще успееш да вдигнеш пулс. Като ходех на бокс, скачах много на въже в края на тренировката и наистина се чисти много бързо.
Иначе аз от клекове го вдигам със сигурност, въпреки че не клякам с много. Но това само със свободна тежест с лоста, не на смит или клек машина.
Мускулна треска също не получавам - за да имам такава, трябва да стигна до отказ.

# 73
  • София
Благодаря за съвета. Аз отдавна изчистих де, успявам да поддържам добра форма. Пък и не съм фен на тичането, но стълбите ми се отразяват мнооого добре. Даже някой път комбинирам стълби с пътека.

# 74
Ако потенето е само по време на тренировка, тоест със сигурност не е резултат от нещо друго, то е просто механизъм за охлаждане на организма. Когато тялото се адаптира към настоящата ви тренировка, ще спре и толкова интензивното изпотяване.

Имаше един период, в който за загрявка тичах 5км на пътека - толкова бях свикнала, че не се потях и не се задъхвах, качвах пулса чак на силовата.
Да, само при тренировка е, от силното натоварване, но се изненадвам, че там е основното място.

Аз не правя кардио, но от силовите много ми се вдига пулса. Колко точно е не знам, но ми думка сърцето след всеки сет, което мисля е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт