Как тренирам -28

• 21 033
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
За мен има логика в диаграмата, защото с намаляването на нивата на естроген се увеличава риска от остеопороза и костите като цяло губят своята плътност.

Но и съм съгласна, че с тренировки може да се подобри здравината на костите. Но хайде да нямаме илюзии - с времето всичко рано или по-късно си поувисва Sweat Smile

Наскоро в темата за звездни компромати попаднах на снимки на фолкпевицата Лияна, която е на 44 години и има голяма дъщеря вече - еми, невероятно тяло вади просто.

Иначе и повечето под 20 не са особена хубост във фитнеса, ако трябва да съм честна, и с параметрите, които си имат, могат да се подобрят, но да станат с красиви тела няма как.

# 556
Едно е да виси кожата и вероятно гърдите от възрастта, друго е да ти виси задника, да имаш bat wings на ръцете и да си изгърбена. Ако има достатъчно мускул, нищо освен кожата не виси дори на 70+ години.

# 557
Едно е да виси кожата и вероятно гърдите от възрастта, друго е да ти виси задника, да имаш bat wings на ръцете и да си изгърбена. Ако има достатъчно мускул, нищо освен кожата не виси дори на 70+ години.
Пу-пу, а дано Hands Plus1

# 558
Да, има го и този момент на хора с постоянно неправилна стойка, а и не винаги сме в перфектната стойка. Аз определено обръщам внимание на стойката и правя упражнения за гръб и рамене. Но не мисля, че това е водещата причина за моя корем.

# 559
MagiB, сигурна ли си, че правиш правилните упражнения за затваряне на тази диастаза? Питам защото се зарових по темата и ми направи впечатление, че много често се споменава за упражнения, които могат да я влошат вместо да я коригират.

# 560
Мисля, че са правилните упражнения, от клипчета за диастаза. И аз четох, че има упражнения, които влошават положението и ги избягвам.

# 561
обичам да правя дълги разходки, като първо ,разбира се,разтягам ,след това бягам и правя малко упражнения горе-долу 30 мин на ден после ще се чувствате много мотивирани и продуктивни

# 562
Момичета, щом тренирате и се храните в съответствие с целите, възможно е тези коремчета да не се повлияят по този начин.
За мен има три варианта, различни от тренировки и дефицит за кожата и мастната тъкан под пъпа.
1. Самомасаж - с вендуза с нисък вакуум или просто с пръсти като кожата и подкожието се захващат между пръстите. Целта е да се подобри кръвообръщението в зоната, да се изведат от клетките метаболитни вещества и да се подобри състоянието на кожата. Не трябва да се прилага натиск, за да няма такъв и върху коремните органи и тези на малкия таз
2. Апаратни процедури - има криолиполиза, която повлиява такъв тип проблеми, но не е евтина, болезнена е и все пак има странични ефекти. Има и разни локални липолитици, които се прилагат, но нямам опит с тях.
3. Абдоминопластика - това е най-инвазивният начин и не знам дали си струва във вашия случай, защото не е нещо фрапантно всъщност

# 563
  • София
Добро утро в неделя и докато пиша това, хапвам баничка с оризови кори и котидж 🫠

Разписвам се с една малко по-различна от обикновено тренировка за мен за дупе вчера.

1. Римска тяга 4х12
2. Хип тръст на един крак 4х10-12
3. Клек с дъмбел 4х15 тук трябва да ви покажа клип, ако намеря, но разкрачът е мааалко по-широк от раменете, но не сумо! и стъпалата не са настрани, а си гледат напред, леко сме изгърбени горе и работи само дупето. Упражнението е топ 🤌🏻🤌🏻
4. Пултру с въже на скрипец 4х15
5. Ритници на кабел 4х15
6. Аддуктор 4х15
7. Прасец 5х20

А днес се отдавам на пълен релакс след 6 тренировъчни дни, даже ще хапнем по една пица с лаваш и утре наново 😊 Прекрасен ден на всички!

# 564
Нередовеният стомах, газовете и цялостното лошо състояние на храносмилателната система също гарантират подут корем.

# 565
Не става въпрос за подут корем в случая.

При мен се усеща като слой мазнини акумулирани в ограничена зона около пъпа и малко под него, под преразтегната от бременността кожа, която (кожата) след толкова години, без козметична интервенция няма да се прибере повече от самосебе си.
Като стегна мускулите на корема и натисна на мястото, се усеща мекия слой, в който пръстът ми потъва и отдолу мускулът който ограничава потъването по-нататък.

# 566
  • sofia
И аз имам малко мазнинка под пъпчето. Иначе тънка талия, плосък е коремът. Над пъпа - няма мазнина, няма никога подуване, коремът е бетон, вижда се релефа. Според мен също е до ген. Била съм и без тази мазнинка долу, но бях изкльощавяла толкова много в онзи период, че не изглеждах добре като цяло. При мен го има и това с ленивите черва, заради което вечер особено съм малко по-подута. Пия детокс чай напоследък и имам ефект с тоалетната (постижение е ако отида веднъж на ден, обикновено е през 2 дни…извинявам се за неприятната може би тема). Та, да… Важно е да си познаваме тялото и да правим най-доброто, на което сме сподобни, но не и на всяка цена. Баланс трябва да има в този живот. Simple Smile
П.с. Имам две деца, родени секцио. След второто се задържа малко мекичко (мазнинка) там долу, но нямам увиснала кожа иначе.

# 567
То аз имам все още надежда, че ще се разкарат още от мазнините там и ще се постегне района, а за кожата нищо не може да се направи, тя ще си остане отпусната, а пък не е и като за хирургическа интервенция.

Не тренирам от чак толкова отдавна и като цяло само в бедрата и малко в ръцете има по-видими мускули за сега. Има още мегдан по цялото тяло за развитие и не съм се отчаяла. Ще видим като направя година как ще е и ще го мисля. Не бих се подложила на някакви зверски процедури, защото не си изкарвам хляба с показване на тяло и някак не ми е оправдано щом не ми пречи на здравето.
Иначе си жаля по корема преди да забременея, но пък ако трябваше да избирам плосък корем или дете, всеки път бих избрала второто.

# 568
Много бързате момичета, имайте търпение. Хубавите неща стават бавно. А за да изградиш мускулна маса си иска време и най- вече постоянство.
Днес се разаписах с корем и кардио и накрая разтегнах малко, че имам зверска муслукна треска на вътрешното бедро.
Утре плана е за крака 🙂

# 569
Качила съм 1.600 кг точно. Сега въпросът, който ме вълнува това повече мазнини или мускули ли са? Joy Все пак бяха коледни празници.

Една съфорумка беше писала, че си е определяла процента мазнини с някакъв кантар. Реших, че и аз искам да си купя такъв, до 700 лева ще мога да се прежаля, но искам да е малко по-сигурно точен, защото точно за мазнините прочетох, че повечето кантари на пазара ги мерят грешно.

Четох разни мнения из мрежата, но ако и тук някоя от вас може да даде съвет, ще съм благодарна Flowers Tulip

Общи условия

Активация на акаунт