Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 445
  • 804
  •   1
Отговори
# 120
Гласувах за Валерия, защото смятам че най-много пасва на ролята на главен протагонист в сезона. Както много пъти се спомена тук-изнесе сезона на гърба си- но това помогна да разкрие повече от себе си и с това да блесне в тази роля.  Видяхме, че Валерия притежава травми и е преминала през тежки събития, както повечето от нас, което ни помага да се припознаем в нея. И въпреки че беше многократно атакувана от участници и продукция показа борбеност, чувство за справедливост, сила да отстоява мнението си и да се изправи на крака, когато е повалена. Освен това е искрена в своята разкрепостеност и лудост, която е присъща за възрастта ѝ.

Само ще добавя, че гледам предаването за неговата "развлекателна" стойност. Участниците в него не следвам, тъй като нямам социални мрежи и не оценявам в ролята им на инфлуенсъри.

# 121
Малките деца би трябвало да гледат детски филмчета и анимации, а не онлайн Биг Брадър. За децата отговарят родителите им, а не Янков и Валерия или Павел и Ицака.

# 122
Дани1 то победителката от първия сезон - Ева има още по-скандално поведение, при това спечели сезона без изобщо от продукцията да са ѝ причинили и грам неудобство. Валерия поне им избута сезона на гърба си. Не, че съм ѝ фен, но мисля, че заслужава някаква компенсация за цялото развяване на личния ѝ живот, получени епитети, разправяне с малоумни псевдо мачовци и т.н.

# 123
Продължавам да не разбирам защо във всяко риалити публиката търси "най-достойния". Каква е дефиницията, на която трябва да отговаря този човек? Не е ли отново субективно понятие, което няма как да бъде измерено?

Жорко Мамин Златен достоен ли е, като нацелува тогавашната си приятелка, а сега се радва на добър микробиом покрай млечнокиселата бактерия?

Телевизията и интернет не възпитават деца. Гледала съм първия Биг Брадър в ранна тийн възраст и нито съм влизала в предаване да спя с хора от мъжки и женски пол, нито съм трошила покъщнина и вандалствала.

# 124
  • България
Кой не искам да спечели - Янков и Георги. Кой искам да спечели - Кико. Валерия ми е безразлична, не знам защо мислите, че е изнесла сезона на гърба си.
Беше изключително тъпо предаване, в което нищо интересно не се случи, нямаше сюжет, всичко беше ултра хаотично, основната задача на продуцентите беше организацията на игри с цел реклама. За мен това риалити беше пълен провал, а след Емо Каменов трябва да престанат да си правят опити да се правят на продуценти. С всичките си кусури Неделчо и Мишо са класа над Павел и Ицака.
В една серия на блудкав турски сериал се случват повече неща отколкото в 10 епизода на Къщата на инфлуенсърите.

# 125
  • София
Аз пък не виждам защо да не е достоен Георги заради това, че се е влюбил. На 23 години е нормално да сменяш гаджетата, не е изневерил, видяхме сигнали на влюбване, но не е прекрачил границата. Ако се беше сетил, че ще вкарат Фейгин, можеше и да ги предупреди да не е тя. По-скоро е странен изборът му. Чудя се какво освен външен вид е видял у нея. Определено губи от връзката си с нея. Ако Фейгин го издигаше и печелеше от връзката си с нея, то с Веси е обратното.

# 126
Новата му приятелка му подля вода с изказването си, че към него и Дани имала само приятелски чувства. Маниерът ѝ на света вода ненапита не се припокрива с делата ѝ.

# 127
Искат да кажат на финала, че са заедно. По възможност, докато трае гласуването. По възможност на фона на раздялата на Янков и Валерия - при която Валерия трябва да излезе лошата. Ама не прекалено много. 😂

# 128
Аз изобщо не харесвах персонажа на Валерия в Ергенът и съм доста различна от нея като характер, поведение, възраст и т.н. Казвам го, за да е ясно, че не й симпатизирам, защото се асоциирам с нея, едва ли бихме били близки в живота, а и съдържанието на самото риалити не съответства особено на интересите ми. Но това, което на мен ми хареса в представянето й, беше, че е много открита и откровена, държи да си каже всичко, което мисли "право куме в очи", защитаваше позициите си, смела е. Според мен има доста реалистична представа за себе си и позицията си в умаления модел на общество, което си бяха създали в Къщата, има доста реалитична представа за ситуациите, адекватна преценка за хората около себе си. За мен представянето й беше добър баланс  - даваше всичко от себе си в игрите/мисиите и беше много надъхана, не съм я видяла в нито един момент да се скатава, да твърди, че нещо й е под нивото, че не е нейното нещо, няма оправдания. Социално се представи добре, завърза много приятелства и близки отношения и се видя, че до края имаше хора, които я подкрепят. Уж участваше само за забавление, но когато се налагаше, играеше и по-стратегически. Тя по-скоро беше ощетена, отколкото подкрепена с нещо от продукцията.
Аз съм от хората, които постоянно повтарят, че изнесе сезона на гърба си и го мисля. Първо, тя за мен е най-актуалният участник в този сезон, разпознаваема сред разнообразна аудитория (не само сред геймъри, както Васко, например) заради популярността от Ергенът. Не е случайно, че беше поставена на първия по ред тъмбнейл на преобладаващия брой епизоди (защото в последствие ги сменят). Участваше в няколко основни сюжетни линии - любовната с Янков, противопоставянето с Даниел, враждата им в Виктория, противопоставянето с Емо и т.н. Всяка от тези сюжетни линии претърпя развитие. Това от риалити гледна точка е много важно. За мен социалните умения, общуването, отношенията с хората са много по-важни и по-интересни от това дали някой е назубрил 10 пъзела и се е научил да вкарва топчета и да цели мишени.

# 129
ЩЕ СИ КАЖАТ с Мис Усещане

# 130
Здравейте!Сега откривам темата,тъй като не съм много активна тук.Изчетох последните мнения и искам от любопитство(без осъждение,заяждане и т.н.)да ви задам един въпрос - какво точно харесвате на Валерия и Янков и кое ви кефи в тях?Аз ще се въздържа от коментар за Дакова,защото е жена (като мен) и няма да е ОК да си изразя реалното мнение.Янков е...по - добре и него да не коментирам...И двамата(като всеки един)имат и добри черти,но не мисля за правилно да се показва и толерира такава представителна извадка "инфлуенсъри"...Трудностите трябва да ни изграждат като хора,не да деградираме от тях.И един човек,следван и харесван от малки деца,трябва да бъде добър пример за достоен мъж и човек,не да плюе по усти,да снима голи жени и да се хвали с бройки...Ще ме извиняват феновете на тези хора,но аз ще се радвам,ако НЕ спечелят те.Кико и Жоро са много по - достойни за победители.Най - малкото,поведението им е било по - обрано (да не използвам други думи)...Това предаване е за най - добър инфлуенсър(човек,който влияе по добър начин на обществото).Не мисля,че Кристиян и Валерия се вписват в това определение.Пожелавам на момичето да се излекува от травмите си и да преживее личностен растеж към по-добра своя версия.А на Янков пожелавам да почне да действа и мисли като мъж на място,а не като момче...Това е моята позиция,всеки има своя.Ще се радвам,ако някой ми отговори с няколко думи защо одобрява такова поведение.Благодаря и усмивки!❤️
Здравей - първо да кажа, че ако ти прозвуча остро, изобщо не го имам предвид. Много често съм била в ситуация да недоумявам защо хората харесват някого (сега е така с Марио в Биг Брадър), така че напълно ти разбирам чуденката.
Аз не смятам, че предаването е за най-добър инфлуенсър (ако беше - Васето и Азов да бяха спечелили), а условието да влезеш в нея е да си инфлуенсър и след това да спечелиш битки. Знам, че доста често се търси добрият пример в тези предавания, но според мен трябва да не изискваме цялостно идеален персонаж, а да одобряваме конкретните постъпки.
За Янков уточнявам, че няма да коментирам надълго, защото аз не съм му във фенклуба (и доколкото виждам - почти никой от форума не е). Не харесвах и Кумбата миналата година, макар че е имало ситуации, в които ми е правил страхотно впечатление, но все пак комарът и използването на жени само за секс и хваленето с това противоречат изцяло с принципите ми и няма как да ги фаворизирам.
А за да обясня за Валерия, ще я сравня с Георги. Той на хартия е идеален - спортист, има акъл, оправя се и цялостно проповядва добри морали. Де факто обаче е пренавит, дразнещ, мълчи в много ситуации, в които ТРЯБВА да говори, неискрен. Аз му бях номер 1 фен в Игри на волята и категорично ми е в топ 3 играчи на всички времена, но тук го видях в друга светлина.
Валерия пък на пръв поглед е точно обратното - Ергенка с доста лошо представяне в предаването, моделка, прилича на злоупотребяваща със субстанции, има доста провокативна визия. Обаче в предаването виждаме едно момиче с акъл, с чувство за справедливост, лоялност, умеещо да се надсмива над себе си, с "топки" да каже мнението си дори в страшна ситуация. Лично аз не бих имала нейното отношение към мъжете, но не ми пречи като зрител. Ситуациите с мъжете от миналото също не са моя работа - ако ще с всеки втори да си ляга, пак не ми пречи и не мисля, че някое момиче ще си каже "Валерия е спала с тоя и тоя, дай и аз ще почна". Единственото, което изключително много ме е натоварвало, е простотия в стил "плюене в устата" - не е моето това. Тук обаче за мен вина има и продукцията, в реалния живот не мисля, че би изпаднала в ситуация, в която да се налага да прави нещо скандално, за да получи това, което иска.
За да говоря с конкретика - Валерия ми се издигна след влизането на Емо Каменов и това как му се изрепчи на играта, а след това продължи само нагоре.

# 131
Между другото, вчера в лайф (за ИВ) Неделчо и Туджаров коментираха точно този стремеж на някои зрители да получат "достоен" победил във всеки формат.

# 132
Записссс

Гледах НадКаст оня ден, не този със Спас, а предния и смея да твърдя че момчетата са се зомбирали от риалитита с техните “стрстегии” пак говориха че Янков е бил посъветван от Кумбата стратегията му да е да няма стратегия 😂 😂 😂

Цецо Цонев им обясни че той наистина се е “коалирал”, само когато е нямал избор така да се каже и те пак 😂 ужссс

На Спас на подкаста при Павката и Ицака срещнах коментар че на Спас му тегавеят а на Дани нищо не са казали на “въпреки”

Ще ги тледам утре паралелно или един след друг да видя дали е така, но нищо чудно, може на Дани след подкаста и една тръба да са му направили, нещо ги е страх от него ли нз 😂

# 133
Големи агитации за тази Валерия. Ами... Не. 😐

# 134
Не са агитации. Аз не знам дали изобщо ще гледам финала даже. Но тук хората питат какво сме харесали и си споделяме мнението.

Общи условия

Активация на акаунт