Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 447
  • 804
  •   1
Отговори
# 105
В поскаста Веси каза, че не са заедно с Жоро, много странно, предвид всичкото видяно 🤔

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 19:26 от Princess 👑

# 106
Може и Жорката да не одобрява гаджето му да иска да бъде инфлуенсър. Laughing

# 107
Буквално преди няколко дни бяха заедно на Витошка хванати за ръчички…
Фейгин също имаше коментар по темата, който по-късно изчезна, че още в къщата е усетила нещо и са прекратили отношенията си с Жорко след това.

# 108
Ехх, как послъгва тази лисичка.

# 109
  • София
Може да искат да го обявят на финала? 🤣

# 110
Фейгин също имаше коментар по темата, който по-късно изчезна, че още в къщата е усетила нещо и са прекратили отношенията си с Жорко след това.
Къде е бил коментарът на Фейгин?
Весела отговори уклончиво и каза, че ще се разбере на 1.12. Очевидно са си заедно. А Валерия и Янков май пак са се събрали.

# 111
Как ще каже, че са заедно, когато в къщата ѝ се изтърка устата да говори, че си имала гадже и че към Даниел и Жоро изпитвала само приятелски чувства и не можело да има друго. Как да обясни, че почти веднага след излизането двамата си зарязват половинките и се хващат заедно..

Аз и друго се чудя - преди началото Павел Колев и Ицака казаха, че имало секс в къщата. Пък нищо не се спомена по темата в епизодите. И като се има предвид, че на Валерия нямаха никакви скрупули да ѝ изкарат целия интимен живот на показ, се чудя какво и защо ни спестиха. Някой прикриват май май.

# 112
Надявам се да няма предложение за брак на финала. Grinning

# 113
Подобно на Диви и красиви… предложенията за брак трябва да се правят, докато върви зрителското гласуване, хахахаха

ЩЕ СИ КАЖАТ с Мис Йогурт

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 18:48 от diziler

# 114
Къде е бил коментарът на Фейгин?
Весела отговори уклончиво и каза, че ще се разбере на 1.12. Очевидно са си заедно. А Валерия и Янков май пак са се събрали.
В Тикток. Беше видео с един рус младеж, двамата караха кънки и децата я бяха “нападнали”.

# 115
  • София
Изпуснах ви, въобще не съм видяла, че има нова тема.

Според мен и четиримата заслужават да са финалисти. В анкетата бях от малцинството, все още ми е симпатичен Жорката, въпреки че намирам много слабости в поведението му. Колебаех се между Валерия и Жорката. Харесах и Кико и Янков, но от Кико не видяхне достатъчно, а Янков... вече имаме Кумбата победител. Ако той спечели, следващият сезон масово ще целят да се държат така дори и да не им идва отвътре. Нямам против нито един от тях да спечели.

# 116
Още не съм гласувала, понеже не съм за никого. Но май най-приемлив ми е Гошко Хубавеца. Ще дам вота си за него. 😁

# 117
Надявам се да няма предложение за брак на финала. Grinning
Бях на финала на ДиК заради професионален ангажимент (не съм инфлуенсър, не съм част от екипа) и Жорко и мис вкиснато мляко бяха заедно и гледаха финала.
Седяха един до друг, дойдоха хванати за ръце, Неделчо също спомена, че на финала са били заедно.
На Веска не ѝ е чуждо да лъже, защото си преписа дървения пъзел от Жоро и двамата излъгаха, че не е вярно, ама на другия пъзел 30мин за 5 плъзгания. Толкова за миските и Жорето.
Не е по темата, но имаше едно предаване “Пълна лудница”. От героите там имаше Жоро Бекъма и Мара Ушатата. Като ги погледна Плувеца и Миската, все на тях ми бият… Мама Божка, ще е Дани.

# 118
Здравейте!Сега откривам темата,тъй като не съм много активна тук.Изчетох последните мнения и искам от любопитство(без осъждение,заяждане и т.н.)да ви задам един въпрос - какво точно харесвате на Валерия и Янков и кое ви кефи в тях?Аз ще се въздържа от коментар за Дакова,защото е жена (като мен) и няма да е ОК да си изразя реалното мнение.Янков е...по - добре и него да не коментирам...И двамата(като всеки един)имат и добри черти,но не мисля за правилно да се показва и толерира такава представителна извадка "инфлуенсъри"...Трудностите трябва да ни изграждат като хора,не да деградираме от тях.И един човек,следван и харесван от малки деца,трябва да бъде добър пример за достоен мъж и човек,не да плюе по усти,да снима голи жени и да се хвали с бройки...Ще ме извиняват феновете на тези хора,но аз ще се радвам,ако НЕ спечелят те.Кико и Жоро са много по - достойни за победители.Най - малкото,поведението им е било по - обрано (да не използвам други думи)...Това предаване е за най - добър инфлуенсър(човек,който влияе по добър начин на обществото).Не мисля,че Кристиян и Валерия се вписват в това определение.Пожелавам на момичето да се излекува от травмите си и да преживее личностен растеж към по-добра своя версия.А на Янков пожелавам да почне да действа и мисли като мъж на място,а не като момче...Това е моята позиция,всеки има своя.Ще се радвам,ако някой ми отговори с няколко думи защо одобрява такова поведение.Благодаря и усмивки!❤️

# 119
Значи инфлуенсърите в България трябва спешно да сменят професията, защото няма един достоен и всички рекламират “кот доди” и всичко много им харесва и го ползват цял живот. 80% рекламират или са рекламирали хазартни игри или “скам” игри, с които да лъжат хората, за да плащат за нищо. Ако навлизаме в личния живот, тези които си качват раждането, които продават “мърч” на деца за безбожни пари, тези, които са алчни за още и още спонсорства, тези които лъжат и мажат, само за да рекламират всичко, които живеят фалшив начин на живот, те достойни ли са? Да си инфлуенсър в България е елементарно ако си готов да си продадеш живота и да загърбиш всякакви скрупули, защото пазара, хората и законодателството го позволява и няма цедка и регулации.
Всички, които правят битки в Тикток и точат децата за пари, нима са по-достойни?
Валерия и Янков и тези, които ще дойдат след тях няма да са първите, нито последните, които ще си развяват гащите из социалните мрежи и ще рекламират казина. Това очевидно продава и работи. Никой, който чете книги и прави ревюта, не е популярен, има защо. Капацитета е такъв. Хората го позволяваме, не е луд този, който яде баницата.

Общи условия

Активация на акаунт