Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 592
  • 804
  •   1
Отговори
# 465
Абе то имаше как Янков да спечели, независимо от излагацията с вота - той си спечели вота на публиката. И всички да бяха гласували - аз лично отновно виждах същия резултат. Това е, което виждах през цялото време, докато гледах предаването в близките месеци. Янков скандално много се изложи на битките си, а предаването не е само зрителски вот. Малко да се беше постарал да се подготви, за мен той беше един от най-слабо представящите се на битки през цялото предаване и обратно - Кико е по-добър от Жоро на битки, отново по мое мнение, но колкото и да не ви се вярва тук - публиката не го харесва особено, неговата аудитория е малка. От всичко най ми стана жал за дъщеричката на Янков, наистина ме натъжи ситуацията.
Ние очевидно тук не сме представителна извадка - само вижте анкетата. Вчера в лайфа всичко живо пишеше "Янков" и по-малка част "Жоро", за останалите виждах тук-там. А предвид излагацията им с гласуването основно следях коментарите, които бяха скоростни като куршуми, наистина. Останалото го бях пуснала по тв.

# 466
Ако Кумбата е някакъв анатомичен орган на Къщата на инфлуенсърите, последното, което би бил, е лице.

Нулева толерантност към хора, рекламиращи хазарт. Валерия спешно трябва да приключи с ерата си с такива мъже, вкл. Янков.

# 467
10 хиляди е абсурд. 15 дни преди финала имаха продадени около 5500 билета. Който има представа от продажба на билети, знае че 5000 билета няма да се продадат за 2 седмици, ако преди това същата бройка си я продал за 3 месеца.

Жалко, че не погледнах схемата на залата ден-два преди финала. Grinning

# 468
Може да съм изпуснала, защото слушах с едно ухо, но ми стана много интересно защо Спас защитаваше Янков, след като и Ставрев беше там. От една страна Янков каза, че със Спас не са толкова близки, колкото със Ставрев, от друга страна и самия Спас не е най-острото моливче в несесера и защитата му беше леко криндж.
Това някакво решение на продукцията ли е било?

# 469
Те и двамата не са факири в аргументите, така че не мисля, че имаше голямо значение. Grinning

# 470
Не се радвам за Георги, не се радвам за мис Цвик(добро е това), но той ще е в Игри на волята и там ще си хване нова женичка, не го мисля. Миските бързо излизат от мода.
Аз си бях за Валерия, пристрастна съм, исках да е тя, баба ѝ ме разплака.
Това с вота, беше комично, за мен е малко възможно Георги да е втори, Валерия е по-разпознаваемо лице от “по-прясно” реалити, запомняща се е. Георги го помнят много по-малко хора(по мои наблюдения).Не очаквах нещо различно, Павел и Христо си бутаха Георги и коалицията му, всичко се видя, той си беше победител от влизането му. За мен се сринаха и аз повече няма да гледам този формат… нека аудиторията им да е от 12 годишни дечица, каквото целят с всичко, което показаха..
За мен твърде много си повярваха Павел и Христо, видно е по много изказвания, които направиха по време на сезона, което за мен им е най-голямата грешка..

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 14:35 от Nidda

# 471
Мечешка услуга му направиха.

# 472
Това какво мислим тук няма особено много общо с аудиторията навън, особено при масовата им - при подрастващите. Те там са си на два лагера още от самото начало. Именно затова дадох за пример чата в ютуб (който аз лично следях през цялото предаване) и разликата с анкетата тук, във форума.

# 473
Не очаквах Янков да е последен на игрите, не знам какви са били и какво е станало.

Гледах с доста превъртания и не съм сигурен, но скачаше преди едната битка (с лъка) и се контузи. Може това да е повлияло.

# 474
Аз следя коментарите в youtube под всяко видео от самото начало. Липсваше активна подкрепа за Георги през цялото време. Да, възможно е някакви хора, стари фенове на ИВ, да са се активизирали малко накрая. Но не, Георги не е особено актуална личност в момента. Гледам му периодично и Chakalcast, правят ми впечатления коментари в канала му, виждам активността в лайфовете. Това, че Георги не е инфлуенсър и не си развива социалните мрежи, е нещо, което самият той потвърждава. Наскоро и в Надкаст го коментираха. Просто нищо не може да ме убеди в противното. Ако хванем да питаме хора по улиците кой е по-разпознаваем, ще се уверите, че повечето хора не подозират за съществуването му.

# 475
Аз друго виждах. Виждах хора, които казваха, че са пуснали 5 гласа от различно IP за Георги (не знам дали беше възможно, предвид че аз презареждах вероятно сто пъти от съвсем самото начало, за да успея да гласувам в самия възможен край). Основно виждах Янков и да, по-малко Жоро, но Жоро, за останалите мярках тук-там. Хората, които са гласували, масово са гледащи Къщата. Защо ще е на непознат да гласува? За гледащите къщата Георги е познат точно толкова, колкото и останалите. Ако някой не гледа къщата няма да знае и Янков, убедена съм. Кико пък хептен. Валерия е най-разпознаваема от всички там заради участието си в другото предаване. Но не на база разпознаваемост са гласували хората.

# 476
Еми явно това са единствените хора, които мистериозно са пуснали успешно гласове. Как останалите не успяхме да дадем дори един, а някой е дал няколко от различни IP-та, баш за него.

# 477
Ами аз успях един, не съм корумпирана. Grinning
За мен беше един вид кауза, аз и тук съм писала, че така и не успях да харесам другата коалиция. През цялото време ми простееше, злобееше и изнервяше. Ясно е, че всички сме различни, но е хубаво да приемем, че в света има и друга гледна точка. Никога не разбрах и злобата на Валерия срещу Виктория, изобщо много неща не харесах, които пък явно се харесаха от други, но мен лично ме отдалечиха от тях.
Моята любимка беше Венета, въпреки че не понасях Кико, но след нея фаворит ми беше Георги.

# 478
Абсолютно споделям фаворитите на Дяволо - на финала най-заслужил беше Кико - много жалко, че не получи почти никакъв "вот", защото с играта си (и най-вече с това, че не отпадна) заслужаваше да спечели.
А най-добре сезона изигра Цецо Ставрев - буквално сложи в малкия си джоб всички стратези с големи очаквания още от началото и им показа как се играе тихо, но изключително смъртоностно. Този човек е богатство за такъв тип предавания.

Иначе финалния резултат от гласуването е силно съмнителен и компроментиран - със сигурност не отразява реалните настроения на зрителите, но уви това ще остане едно голямо петно за сезона, жалко че точно на големия финал се случи този гаф.

Иначе, за съжаление, още с т.нар Тъмница беше ясно, че някой силен в игрите ще спечели, което за мен е много тъжно.

Определено цялостното ми мнение за формата се потвърди - не е за такива хардкор фенове на социално-стратегическите риалити формати в стил Сървайвър. Определено си дадох усилия в началото да го следя, но просто от епизода с връщането на играч и  това, че останалите получиха n-ти шанс просто ме загубиха.
Жалко, но впредвид рейтинга явно си се гледа предаването и ще си се гледа от определен тип аудитория.

Аз вероятно ще пропусна бъдещите сезони, освен ако не стане някакъв голям обрат в регламента.

ПП Да оставим неприязънта ми към Тъмницата, обяснете ми как е справедливо след като един е влязал в играта другите да се връщат отново там и да получават 1356 шанс да влязат отново...Хора които са загубили 6-7 игри могат да влязат накрая. Знам, че е обсъждано, но е просто смехотвотно като механика

# 479
Това с тъмницата беше ок - всеки да заслужи втори шанс с игра, но беше редно да бъде да всички. У мен остана впечатление, че го направиха, за да върнат Даниел. Иначе защо Моника я пратиха директно да си ходи, Антонио също? За втория донякъде разбирам, той едва се появяваше.

Общи условия

Активация на акаунт