Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 578
  • 804
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Някой разбра ли, дали ако бяха отчетени още гласове, точките на Янков щяха да са повече?
Разликата с Жоро е 5т. Уж презентираха, че  публиката ще им крайното решение, даже се наблягаше на присъстващите в залата.
Аз лично си взех билети за да гласувам за Янков и не можах да гласувам. И така се вбесих, че излезнах преди края и сме изпуснали предложението Confused

# 511
  • София
Хайлайтите на вчерашния епизод:
- Георги губи водна битка.
- Георги е трети на пъзел, защото не е имало как да се подготви за него предварително.
- Георги не печели цели две от игрите.
- Освирквания за Даниел и Весела
- Валерия затапи Алек със смешка, прочетена от бг-мама (автор: IriS' Simple Smile )
- бабата на Валерия получи пералня
- бащата на Кико повтори "нали" повече пъти, отколкото водещите се оправдаха за техническите проблеми (миличкия се притесни, нищо лошо не казвам, просто беше забавно за разлика от доста от предварително написаните смешки на водещите)
- гласуването се срина и масово хора се оплакваха, че им отчита глас за Георги (първи в анкетата), като избират друг.
- никой нямаше идея как да обявят гласуването и в крайна сметка объркаха климакса като вместо да кажат кой печели предаването, казаха кой печели зрителския вот и всеки можеше да сметне кой печели. Дори пиротехниците решиха, че Янков печели и пуснаха конфетите и фойерверките предварително.
- Ицака и Бубето се сгодиха.

Аз бих добавила и: Залата гръмна от аплодисменти когато обявиха бабата на Валерия. Валерия също не очакваше и се разплака. Емоцията беше велика ✌

# 512
Някой разбра ли, дали ако бяха отчетени още гласове, точките на Янков щяха да са повече?
Разликата с Жоро е 5т. Уж презентираха, че  публиката ще им крайното решение, даже се наблягаше на присъстващите в залата.
Аз лично си взех билети за да гласувам за Янков и не можах да гласувам. И така се вбесих, че излезнах преди края и сме изпуснали предложението Confused
Не, ако ще първият да има 50% от гласуването, а останалите 50% да са между другите, то той винаги ще вземе 16 точки. Така че не трябва да те е яд.

# 513
Абе гласуването ще има да го помнят дълго Павел и Ицака. След години ще се сещат как в третия сезон е имало чутовен гаф с финала на "Къщата на инфлуенсърите". Както и Слави Трифонов миналата година в едно интервю се присети за финала на първия сезон на "Танцувай с мен", как ферарито не запали.  Победителят (Метин Енимехмедов) влиза в колата, врътва ключа и тя не пали, хахаха. Цялата зала в смях, а БТВ предава директно. И аз го помня, беше преди около 15 г. някъде.

# 514
Много точно казано.. Попринцп този стереотип руса със сини очи не го признавам много много.. Чист пример Дени от Игрите 5сезон. Ноо Фейгин и придава още по-голяма красота държанието и възпитанието. Някъде в инста попаднахна коментар под снимка на Веси с Георги, че  той и Фейгин не си биле отивали именно ,защото тя била твърде скромнна за него..😀😀 Да определено на Фейгин ще и подхожда много повече мъж ,който я оценяваи и подкрепя в успехите..
Фейгин е красива, изписана е като картина. Снима се с всички деца(и не само) търпеливо, като помоли да изчакат, защото снимат и е ангажимент и след това им обърна внимание. Изключителна грация, излъчва величественост и има присъствие. Не остава незабелязана, скромно момиче е, при всеки комплимент от дечурлигата, бузите ѝ ставаха червени и благодареше, като казваше нещо мило. На живо е по-дребничка и е много слабичка(струва ми се отслабнала още повече дори от Игрите, когато я гледах последно). Постоянно се усмихва и когато децата я питаха за Георги каза, че пътищата им са се разделили. Не чух лоша дума. Бих казала, че излъчва класа и аз като жена и моя мъж също сметнахме за много красива девойка. Ще има още един ангажимент към Пловдив Плаза Мол, пак ще е гост тук.

# 515
Предаването зави твърде много към състезания тип "Игри на волята", а това все пак е шоу за инфлуенсъри.

Надявам се догодина да наблегнат повече на социалната игра. Добре би било да им дават повече задачи с правене на музика, клипове и реклами. Зрителите могат да определят кой се е представил най-добре на тези задачи и да им дават допълнително точки.
Сега излиза, че за да влезеш в Къщата, трябва да блъскаш във фитнеса и да редиш пъзели. 🙄

# 516
Предаването зави твърде много към състезания тип "Игри на волята", а това все пак е шоу за инфлуенсъри.

Надявам се догодина да наблегнат повече на социалната игра. Добре би било да им дават повече задачи с правене на музика, клипове и реклами. Зрителите могат да определят кой се е представил най-добре на тези задачи и да им дават допълнително точки.
Сега излиза, че за да влезеш в Къщата, трябва да блъскаш във фитнеса и да редиш пъзели. 🙄

И да си другарче на продуцентите ако искаш да стигнеш далеч 😁

# 517
Е да. Аз още преди да тръгне първият сезон си мислех, че игрите ще са от рода на: "познай какви филтри са използвани в тези снимка" и всеки пише някакви предположения. Който сбърка, отпада. Или "Ето снимка на известен инфлуенсър. Можете ли да познаете какви тагове са ползвани под снимката"? И всеки си пише предположенията на отделна табелка и после показва. Който има най-малко съвпадения, отпада от играта и следващите продължават. И всякакви подобни игри, свързани със социални мрежи, със снимки... Само един път помня, че имаше в някаква бърза игра с въпроси "как се наричат кратките видеа в ютюб: shorts", как се нарича картинката, сложена за корица на дадено видео: thumbnail"...   Но всичко останало си беше чопвано от Игри на волята, от Биг Брадър. И така... Simple Smile  В първия сезон "Къщата на инфлуенсърите" масово го наричаха "Биг Брадър за бедни" Grinning

# 518
И трябва да не включват мисии в стил - целуни една от три жени, нищо, че в момента всички са или обвързани, или влюбени.

# 519
Е то, Къщата стана Франкенщайн от всякакви формати. Даже и Дани - ергенинът си имаше. Smiley Ако бяха минали до тогава и Гривните, щяха да вкарат някое Уинбет колело и черни нинджи, за да им стане пълен асортимента. На това нещо, по новите завети,  му викат вече "надграждане" Smiley

# 520
Дани беше първият ерген, който избра почти всички жени. Grinning

# 521
На мен ми е смешно, че Жоро е бил последният обект на мис и само той й вързал.

# 522
Има нов Чакалкаст и правят обзор на финала. Единственото интересно е, че Чакала и Жоро са решили да кандидатстват за предаването след подкаста си с Павел и Ицака, избрали са само Жоро.
Очевидно си има конфликт с Янков, но и двамата са достатъчно сдържани, за да не излезе на показ. Жоро се оплака, че заради подмятания като "Пак ги бутате", казано по време на битка, аудиторията на Янков го напада. Все пак Янков е отказал да гостува в Чакалкаст, както и Валерия.

# 523
А Георги нещо коментира ли за проблема с гласуването?

Аз гледах последен Чакалcast за Игрите, там двамата много защитават двама участници, които са подкрепяни от продукцията там (който гледа знае) и си мислих как Жорката се асоциира в момента с тях и отчасти затова не смее нищо да каже. 99% от коментарите на потребителите в канала им бяха критика и обвинения в липса на безпристрастност.

# 524
Отразиха, че е голям гаф, Чакала каза, че от близките му само един човек е успял да гласува.

Общи условия

Активация на акаунт