Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 591
  • 804
  •   1
Отговори
# 495
В различни категории печелят различни хора. А  Ева и Блек Гого обявиха, че са сгодени? Скоро сватба? Тези нямаха ли десетина години разлика... в нейна полза? Grinning

# 496
След сватбата той ли ще се нанася у Теди Георгиев или Ева най-накрая ще се изнесе?

# 497
Хахаха, усещам, че ще е заврян зет и ще живее на Витошка при тате Теди Grinning
Хора като Ева не мога да възприема насериозно дори за секунда. Трудно общувам с такива хора. Не всичко е шеги, лигня и смях в този живот.

# 498
Ицака клекна, защото Любомира е бременна. Непотвърдена информация, обсъжда се в инфлу средите. Очакваме да видим. Simple Smile

# 499
Наистина тази година имаме повече късмет с четиримата финалисти. Какви години имаше - Ева, Сандеф, Крис и Йоана на финал. Grinning

# 500
И аз да драсна нещо за край...
Сега, предполагам, че стана ясно, че заключителното гласуване, беше тотално опорочено. Направо ни направиха показно, как всичко можело да бъде дигитализирано, модерна работа, както се изразяваше Павката. Smiley Пет-шест пъти ми отвори сайта, и всеки път Жорката или Янков бяха маркирани, без да мога да променя опцията. Накрая кандисах да гласувам за Янков, само и само да не е Жоро, но бутона беше неактивен. Такъв гаф, при гласуване,  не помня, от времето на един древен Биг Брадър, когато Ники Кънчев заблуди зрителите, за кого гласуват.

Вторият сегмент...На финала бяха, една бройка от едната коалиция и три бройки от другата. Резултатът просто беше предрешен.

Игрите...Тук бях сигурна, че Янков ще е в дъното, защото той вече беше показал, че се е контузил. Не е ясно, на коя по ред игра. Знаем, че монтажите не следват хронологията. След това,  все неговия чувал не се палеше, н-брой пъти, въпреки точната стрелба. С една дума, я виж тук, плуват ли корабчета...

Хубавото от финалните игри е, че падна мита за непобедимостта на на Жорката, който той и сам поддържаше, като психологически атаки към останалите. То не бяха суперлативи, то не беше чудо, и накрая, един - средностатически участник от Игрите.  Беше интересно да се види в канала на  Кико, как е, когато го изкарат от зоната му на комфорт. Няма лошо да имаш чувство за самосъхранение, но през цялото време да мрънкаш за едни гумени гривни, когато нищо не си направил, за да ги спечелиш, си беше досадничко.

В заключение, догодина, може би, ще погледна Къщата в началото. Ако ми сервират претоплена манджа с плаващи правила, протежиране на този или онзи, подарени победи, чрез всякакви еквилибристики и т.н., ще минат и без мен.

Ицака клекна, защото Любомира е бременна. Непотвърдена информация, обсъжда се в инфлу средите. Очакваме да видим. Simple Smile

Хм...не мисля. Преди няколко дни и тя, и той правеха салта при Кико. Едва ли не са отчели риска.

# 501
Аз гледах едно видео на Бубето от деня на финала, твърде слаба ми се видя, особено в корема. Но пък може и да е. Това са хубави неща Grinning

# 502
догодина, може би, ще погледна Къщата в началото. Ако ми сервират претоплена манджа с плаващи правила, протежиране на този или онзи, подарени победи, чрез всякакви еквилибристики и т.н., ще минат и без мен.
Е това да го прочетат Павел и Ицака. Защото хората масово мислят така. Но те нали са над нещата, порасна им работата... Важна им е бройката, колко хора ги били гледали на живо и колко гледания имат подкастовете. Не и качеството.

# 503
Те много добре видяха отзивите на всички, включително чуха и коментарите на Надкаст в собственото си студио. Май не си взеха поука, щом продължиха да бъдат супер пристрастни по време на "Ще си кажат" и да защитават конкретни хора.

# 504
618 хиляди гледания има финалът до момента. Това е похвално, наистина.
Догодина да наблегнат и на качеството, цена няма да имат.

# 505
618 хиляди гледания има финалът до момента. Това е похвално, наистина.
Догодина да наблегнат и на качеството, цена няма да имат.
Догодина брата на Весо, Гошко плувеца и мис Цвик, ще са скрити в тъмницата, за да може тримата да са на финал.

# 506
Мернах в профила на Фейгин, че снима реклама в мол Plovdiv Plaza. Това е удар под кръста на местната инфлуенсърка Веси. Disappointed Relieved

# 507
  • софия
Мернах в профила на Фейгин, че снима реклама в мол Plovdiv Plaza. Това е удар под кръста на местната инфлуенсърка Веси. Disappointed Relieved
Вече не е пловдивска инфлуенсърка, а Софийска учителка-занималня:Joy

# 508
Фейгин е красива, изписана е като картина. Снима се с всички деца(и не само) търпеливо, като помоли да изчакат, защото снимат и е ангажимент и след това им обърна внимание. Изключителна грация, излъчва величественост и има присъствие. Не остава незабелязана, скромно момиче е, при всеки комплимент от дечурлигата, бузите ѝ ставаха червени и благодареше, като казваше нещо мило. На живо е по-дребничка и е много слабичка(струва ми се отслабнала още повече дори от Игрите, когато я гледах последно). Постоянно се усмихва и когато децата я питаха за Георги каза, че пътищата им са се разделили. Не чух лоша дума. Бих казала, че излъчва класа и аз като жена и моя мъж също сметнахме за много красива девойка. Ще има още един ангажимент към Пловдив Плаза Мол, пак ще е гост тук.

# 509
Ще има още един ангажимент към Пловдив Плаза Мол, пак ще е гост тук.
Знае ли се кога?

Общи условия

Активация на акаунт