Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 553
  • 804
  •   1
Отговори
# 525
Аз съм голям фен на Жорката като стратег и играч, но е повече от абсурдно един от първите елиминирани в играта да спечели накрая. По мое мнение това е голямо петно за всяка игра и лично аз не го одобрявам. Това са камъни в градината  на продукцията, но се надявам в следващите сезони да премахнат тази глупост с безкрайното връщане на играчи

преди му бях по-голяма фенка по време на игрите, но нещо тук ми беше изключително уверен и на 2-рата седмица крашна. Защо нямаше тъмница още от първите отстранени.  И някак си хем уж игра,хем си ходят заедно на море, заряза Фейгин, заради човек, който нито познавам,нито не знам дали му давал спокойството, на тази суперактивност, която има. Познавам Райбера от преди това и определено мога да кажа, че заслужаваше и той и другите 2-ма, но не и Жоро....

А и нещо, което ми направи впечаление. Не знам колко пъти Мария беше спасявана от Ставрев, който обеждаваше Янков да не гласува за нея и накрая...тя за кой даде гласа си да спечели? Айде Цовен си даде гласа за Кико, добре, но това са Мария....страшна змия се оказа.

Та така, супер че този формат се развива добре в интеренет, но за мен ЗРИТЕЛЯТ трябва да има най-голяма тежест в предаването, за да има и обръщалка по време на финала. Примерно 30% гласуват за Х и той получава 30 точки...и тн

# 526
Вие Мария не я ли разбрахте за цял сезон, че е двулика лопата? Тя си беше за другата коалиция откровено, но я беше шубе да си го признае.

# 527
Да, още от сървайвър си показва тези качества. Въпросът е, че никъде не се споменава този факт, нейното гласуване. Някак си пак незабелязано си остана.

# 528
Такива като Мария изобщо не искам да имам в обкръжението си. Аз и сега избягвам хора, които никога за нищо не са виновни, все не разбрали, все отричат до последно. А ако нямаш доказателства, директно ще те изкарат тебе лъжец. И така.. Това лъсна в играта. В Сървайвър също имаше такива изпълнения, но в Къщата бяха доста повече.  А това с расистките пристрастия ме отврати още от визитката.

# 529
Мария ми е даже под Антонио, той поне не се опитва да скрие какъв отявлен простак е.

# 530
Ако изключим чалга пеенето (това виене нонстоп, което е много изнервящо), за другите работи мен Антонио не ме е дразнил, честно казано.

Жорето с подкаст за себе си.

Май е време Чакалкаст да си остане само с Чакала + гост.

# 531
Кико гостува в Чакалкаст

# 532
“Бързо” реагират от Лейдизоун

# 533
Гошко подкрепя участничка от “Бягство към победата” Веске, стягай се..

# 534
Не е участвал, не е сменил гаджето. Вероятно догодина. Wink

# 535
Тоз пък skyman кой е? Но има кадри от залата по време на финала.

# 536
Победителката от първия сезон на Къщата -  Ева, участва в днешния епизод на Мис Плюс Сайз

# 537
Коцето от "Къщата 3" пуска нов риалити формат от 25 декември. Инфлуенсърски лагер. Снима се в Банско.

# 538
Нямам търпение да не го гледам Trollface

# 539
Май и аз. Но да видим кой ще участва.
Засега се знае за един (К.) и имам съмнение за друга (И.) Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт