Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 552
  • 804
  •   1
Отговори
# 540
Алекса участваше в "Скрита самоличност"😁 Ама не беше нищо с ОНЛИФЕНС.

# 541
Хаха, ще върна, да видя. Алекса, Моника, Коцето ми бяха най-неприятните същества в целия сезон на Къщата 3.

За "Инфлуенсърски лагер" мисля, че ще участват:
Виктория от Къщата 3, Влади от О100Г, Ина от Д&К, самият Коце от Къщата 3, разбира се... и може би Спасчето.
Но това са само догадки.

# 542
Излезе първи епизод на мини-риалитито на Коцето

Направо си е за тази тема, защото почти всички участници са свързани с предаването.
Сезон 1 - Сандев, Стела, Николас, Стефи Tattstoner
Сезон 2 - реално никой, но мъжът на Ронси
Сезон 3 - Ставрев, Венета

Другите участници са рапъра Димофф, гаджето на Стефи, някакъв брокер Николай Шопов, някоя Доника и Ина от Диви и красиви, която изглежда сякаш не си е мила  косата, откакто е приключило предното риалити.
Усещането е малко като за първи сезон на Къщата на инфлуенсърите, не знам обаче какво ще представлява (гледах само да видя кои участват).

# 543
Пуснах да видя кои са влезли. Какво е Чоле?
И Донка за първи път виждам

# 544
Чоле е мъжът на Ронси от първия епизод на Къщата. Ама какъв  инфлуенсър е Dimoff, извинете?

# 545
  • България
Кой е продуцентът на новото риалити? За първи път чувам въпросните личности, с изключение на Ина, Ставрев и Венета, не следя родни инфлуенсъри.

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 00:25 от ferencliszt

# 546
Все едно някой е направил компилация между най-противните за мен инфлуенсъри, за да ме дразни. Това ще е като някое древно китайско мъчение. Cold Sweat

# 547
Участват Николас, Стефани, Стела и Сандев от Къщата 1,  Венета, Цецо Ставрев и Коцето от Къщата 3, Ина от Диви и красиви и др.

# 548
Явно и тук в България се правят опити да се създаде професия: риалити участник, което ми е адски скучно. Едни и същи муцуни по 100 пъти - не виждам смисъл и как ще привлекат голям интерес. Дори смятам, че така ще се постигне обратен ефект и зрителите ще се пренаситят от риалити формати (поне аз имам нужда от сериозна почивка)

# 549
Яко олекват такива персони, които нямат никаква цедка за публичните си изяви.

# 550
Боян, Ева и Анджела от първия сезон на "Къщата на инфлуенсърите" участват в уеб сериала "Драма". Някой гледал ли го е, да изкаже мнение? Да знам дали си струва да го захващам Grinning

Между два сезона е затишие в темата, нормално.

# 551
  • София
Кумове на Бубето и Ицака ще са Георги и Мис Вкиснало мляко

Мноого странен избор за мен. Та те може да се разделят до сватбата им и да е супер неловко, а и двамата имат приятели от много по-дълго време.

# 552
Според мен е нещо сантиментално като например, че Ицака е осъзнал, че иска да се ожени за Бубето по време на предаването. Но и за мен е странен избор.

# 553
  • София
И според мен е нещо такова, но и на мен с моя мъж ни мина през главата да поканим момчето, което ни запозна. После ни дойде разумът. 😅 Не, че е такава драма да не поддържаш отношения след време с кумовете си, но поне според моите разбирания е хубаво човек да се постарае, наистина има една специална връзка.

# 554
Според мен е нещо сантиментално като например, че Ицака е осъзнал, че иска да се ожени за Бубето по време на предаването. Но и за мен е странен избор.
Абсолютно странен избор е, да.
А докато дойде сватбата Жори и Мис Йогурт може вече да не са заедно.  Фейгин ми е по-симпатична за кума, ама кой ли ме пита Grinning By the way, тя има ли нов човек до себе си?

Общи условия

Активация на акаунт