Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 625
  • 804
  •   1
Отговори
# 375
Много ме е яд, че не мога да гласувам за Вал… да закриват

# 376
В чата някои хора пишат, че гласуват за Кико, а им излиза, че са гласували за Георги...

Велико!

# 377
Ама то липсата на прозрачност е в ущърб на всеки, който спечели...

# 378
Не свърши ли вече този финал?

# 379
“QR кода работи, но не за всички” - Ицака 😃

# 380
В чата пишат, че печели Жоро с 1500 гласа - на някой му е излезнала статистика

# 381
Дадоха право на Крум да избере победител. Grinning

# 382
"QR кода работи", ама не го и показват Grinning
А в чата пишат "дайте линк", "дайте QR код".

# 383
Всъщност освен за морална подкрепа, няма никакъв смисъл да се гласува за Янков или Валерия, защото са с 10 точки и двамата, Жоро е с 19, т.е. дори и той да е на последно място и вземе само 4 от гласовете, а Янков/Валерия са 12, то той ще бие с 23 на 22. Та... или за Кико, или е все тая Simple Smile

П.П. Всъщност май съм в грешка, защото първият колко точки взима? Сега ги смятам, май са 16? Тогава има смисъл да се гласува за всеки Simple Smile

# 384
И на мен ми излиза направо преселектирано Георги. И още не мога да гласувам. И всичко около нас в залата все още не могат.
Много жалко.

# 385
Гласувах за Вал.. отбеляза Георги автоматично

# 386
Аз така и не можах да гласувам

# 387
Всъщност освен за морална подкрепа, няма никакъв смисъл да се гласува за Янков или Валерия, защото са с 10 точки и двамата, Жоро е с 19, т.е. дори и той да е на последно място и вземе само 4 от гласовете, а Янков/Валерия са 12, то той ще бие с 23 на 22. Та... или за Кико, или е все тая Simple Smile

П.П. Всъщност май съм в грешка, защото първият колко точки взима? Сега ги смятам, май са 16? Тогава има смисъл да се гласува за всеки Simple Smile
Не е вярно, ако Георги е последен в зрителския вот, всеки има шанс за победа.
Аз не успях да гласувам и съм наистина бясна! От първата минута пробвам. Чутовен гаф. Няма да коментирам повече.

# 388
Водещите се питат един друг: "Какво да обявим първо, зрителския резултат, кой колко точки взима или общия резултат кой е на четвърто, кой на трето...". Страхотна организация!
Догодина пак така! И да възложат гласуването пак на същата фирма Grinning

# 389
Проблемите със звука не ме подразниха толкова, защото Диви и Красиви бяха свалили летвата, но при подобен род събитие прозрачността на вота е от най-голямо значение, защото дори победителят да спечели честно, то у зрителите остава едно съмнение и някаква неудовлетореност.

Общи условия

Активация на акаунт