Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 619
  • 804
  •   1
Отговори
# 390
А някой диша в микрофона през цялото време и тонрежисьор ли ... който е там, да му намали микрофона. Озвучаването е скръб и половина.  И на Иван Христов като му дадоха думата, пак първите изречения не се чуха. НА Спас също.
Аз не успях да гласувам и съм наистина бясна! От първата минута пробвам.
И аз от първата минута. Пробвах сто пъти, така и не успях.

# 391
Не мога да ви лайквам коментарите вече, ще ме простите.
Не трябва да се правят такива лайфове на живо без опит, можеха да го направят в малка зала и само с инфлуенсъри, а всички зрители да гласуват от вкъщи.

# 392
Много се осраха с товааааааа много ме е яд, ама пак спечели който беше реално според мен

# 393
Почнаха да освиркват Георги!

# 394
  • София
Въобще няма и да го гледам тоя финал.
Нямам против Георги да е победител, ако беше станал такъв честно...

# 395
Не исках Жоро да е победител, но със сигурност и той не се кефи, че се е получило по този начин. И е гадно да го освиркват хората...

# 396
Единствено предложението за брак изми мъничко горчивия вкус от бутания победител.

# 397
Парадокс. Най-неприеманият, да не кажа мразен, след Хаха-то и Весела стана победител.

И пак сълзливите лични истории, нямащи нищо общо с предаването. Явно това с пръстена го измислиха в движения, за да намалят хейта.

# 398
Поне разликата в точките между първи и втори не изигра никаква роля, Янков губи с 5 точки от Жоро, а не както казаха с 1. Разлика при тази стъпка нямаше да има и ако Жоро беше трети в телевота (щеше да е с 27 точки, а Янков с 26) и щеше да ме е яд, че не са направили 5, 10, 15 или 20 точки, което е по-логично.

Честито на Бубето и Ицака!

# 399
Истинския победител е Янков, за това освиркват 😉

# 400
А Даниел като излезе как го освиркаха всички?  Мдааа...

Детенцето на Янков пък помисли ,че той печели и се разплака.  То се оказа само за зрителския вот.

# 401
Поне разликата в точките между първи и втори не изигра никаква роля, Янков губи с 5 точки от Жоро, а не както казаха с 1. Разлика при тази стъпка нямаше да има и ако Жоро беше трети в телевота (щеше да е с 27 точки, а Янков с 26) и щеше да ме е яд, че не са направили 5, 10, 15 или 20 точки, което е по-логично.

Само, че Янков беше на 1 място от вота на зрителите, не Георги

# 402
Янков беше първи в зрителския вот, но имаше много малко точки от игрите и не му стигна да е победител.

Сега Жорко да направи и един Чакалкаст в своя чест.

# 403

Само, че Янков беше на 1 място от вота на зрителите, не Георги

Колежката е права мисля че,Янков беше с 10 от първите два критерия ли как да кажа + 16 от вота, тоест 26, а Жорката с 19+12- 31

# 404
  • софия
Честито му на Георги този финал. Сбъдна си мечтата да е първи, но цената, която ще плаща е същата, която плаща и Алекса. Карма, пич! Со здраве да си ползваш горчивата победа.

Общи условия

Активация на акаунт