Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 639
  • 804
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря за личните впечатления. Ами да, за тази зала се ходи се ходи по-рано. Влизането става бавно.. За концерта на Ерос Рамацоти отидох 2 часа преди обявения час и пак влизането беше над час. За Детската Евровизия помня, че се пускаше 8 часа по-рано, защото преравяха багажа на всеки, отделно скенери, като на летище. И трябваше да започне в точен час, заради телевизионното излъчване.  А в НДК българинът е свикнал да ходи "в без десет". Концерт от 19.00 и си чуква среща с другарчето в 18.50 пред НДК!   То пък взима, че закъснява, "заради задръстванията". И после концертите що започват с над половин час закъснение! А в Киномания в НДК се точат хора до 40 мин. след началото на филма!
Въпрос на култура и манталитет.

# 436
Но когато стана проблемът с гласуването, аз си тръгнах, защото усетих накъде отиват работите. И не тръгнах само аз- имаше и други зрители, които тръгнаха.

Да, това се видя на някои кадри. Все пак са присъствали доста деца, които трябва някак си да се приберат.

# 437
  • София
Нямах възможност да гледам, но погледах последните 10 минути. Не се учудвам, че Жоро спечели.  Днес слуашх лайф на Жоро и Чакала, доста пъти призоваха, който го подкрепя, да гласува довечера. Много хора писаха, че ще го направят и чакат финала. Във фб групата за Игри на волята пък също имаше призиви (не от Жоро). Има си фенове Жоро, може да не се от най-гледащите Къщата, но в точния момент се включиха.

Не очаквах Янков да е последен на игрите, не знам какви са били и какво е станало.

Ицака и Бубето ме разчувстваха.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 23:57 от Niya-

# 438
  • България
Дизи,
Скрит текст:
аз бях на Киномания в НДК 30м преди прожекцията и никой не ни упъти как да стигнем  до съответния блок. Така че и ндк имат заслуга за организацията. Самата сграда е много зле проектирана функционално. При влизане и излизане им отнема 10минти да загреят да отворят вратите на входа и изхода. Като цяло никак ни няма в организацията на събития в България.

Сериозно ли е трябвало участниците да си водят роднините? Връщаме се към годините на Сблъсък и се превръщаме в Жоро Игнатов.

# 439
Днес слуашх лайф на Жоро и Чакала, доста пъти призоваха, който го подкрепя, да гласува довечера.
Ами ето... Още от началото на Къщата 3 трябваше да не се допуска участници да си правят подкастове, в които да  обсъждат и конкурентите, но и себе си, тоест своята игра. За постоянното спойлене да не говорим. В Чакалкаст да гостуват хора от други риалитита - да, ама от Къщата? При условие, че единия от участниците е водещ и той е пристра̀стен и към своята игра, и към коалицията, в която е играл, а и знае какво става напред в играта? Нелепо отвсякъде.  Много фенове има Жорката, аз също съм му фен на игрите, защото е много добър.  Но всички видяха, че е побутван от продукцията, и то многократно. Някакси остава горчив вкус от такава победа, когато имаш едно наум, че той е един от първите изгонени, пък се завръща триумфално и накрая печели.

Интересно ми е Дяволът какъв анализ ще направи на финала. Smiling Imp

# 440
Победителят може да подари половината награда на Ицака за сватбата. Така и така завъртяха едни пари, че да ги вземе той. То не бяха тъмници, то не бяха пъзели, подкасти и тъпотии, че да е първи накрая. Като в скеча на Тутурутка за Минута е много - Първи е Гого (игра, в която победител е този, който се казва Гого).

# 441
А Жорката да си кръсти първородния син на един от двамата продуценти. Joy

# 442

Даже и на двамата - Пицко.

# 443
Сериозно ли е трябвало участниците да си водят роднините?
Това и на мен ми се видя странно. Но.. така и така са ги довели, поне да ги бяха оставили да кажат още няколко изречения. Буквално бабата на Валерия каза 1 изречение, майката на Жорко също. Сестрата на Янков също. И само бащата на Кико говори цяяяла минута Grinning  Само дето са ги разкарали до залата.
Видеото с финала го има в профила на Павел и Ицака. Ако имаш време и нерви, гледай.  Рекламите може да си ги превърташ, останалото.. на бърза скорост и 4-те часа ще минат като 3, хахаха.
Мис Цвик ли ще му го роди? Grinning

# 444
  • България

Даже и на двамата - Пицко.

Умирам! Joy

# 445
  • София
Аз не виждам проблем в това, че в подкаст е призовавано, той си развива ютюб, другите също агитираха, всеки в своята сфера - тик ток, инстаграм. По-скоро човек като Кико няма шанс в такова предаване, но те пък печелят възможността да станат инфлуенсъри, към което се стремят.

# 446
Ицака се подсигури с пръстена, че победителят блъска коли всякакви.

# 447
По-скоро това, че дадоха само на него възможност да кани като гости участниците от формата. По този начин му подаряват допълнителна аудитория, която съвпада с целевата. Азов каза, че много от останалите са имали рестрикции, дори за съвместни видеа заедно.

# 448
Като ви чета и не съжалявам, че си спестих финала и възможността да изгубя безвъзмездно няколко пропиляни часа от живота ми.
Макар да бях за Валерия, победата на Жоро не ме дразни - силен участник в игрите, от който не видях друга злоба, освен спортна (което не може да се каже за дружките му). Реално погледнато не се е карал с никого, мисля и с всички от къщата е запазил добри отношения (дори и когато го изгониха мотивите бяха стратегически, а не личностни, пак за разлика от Дани и Веси). Ако продукцията не го буташе толкова не мисля, че и зрителите щяха да се настроят срещу него. Или ако си беше избрал по-хрисими коалиционни партньори.

# 449
Точно това например ме отврати мен от него - якото бутане от продукцията и коалирането му точно с Дъноел ХаХавия и Млечнокиселата бактерия.

Общи условия

Активация на акаунт