Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 555
  • 804
  •   2
Отговори
# 555
Май няма нов човек, ама има нова кола. Пак не е зле. Grinning

# 556
И тротинетка е по-добре от бившия ѝ.

# 557
Киселото мляко нещо много слабо го дава с инфлуенсърскара кариера, язък за старанието да е най-неприятният персонаж. Че и Жорката спях да харесвам.

Колата на Фейгин е много яка, браво.

# 558
Еп. 2 на "Инфлуенсърски лагер"

Публикувам го тук, така или иначе 8 от 12 участници са от "Къщата на инфлуенсърите".

Това с Ескейп стаята нямаше ли го и в пре-селекцията на сезон 2 на Къщата (с Дидо, Елеонор, Блек Гого и Пресинка)?

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 01:39 от diziler

# 559
Имаше нещо такова, да.
Тези дни не съм гледала Ютуб и ми се бяха натрупали няколко подкаста, във всички тях гост беше Стела. Само като си спомня колко зле се представи в първи сезон, тук Вески и Марии са нищо пред нея. А сега ми харесва като поведение, но е 3 години по-зряла, в стабилна връзка и майка.

# 560
За сметка на това Сандеф продължава да се държи и да говори като анимационен герой. Изобщо не мога да го възприема като сериозен мъж.

# 561
Тука Стела яко преиграва в синхроните. На Сандев също устата му нон стоп работи, мега дразнител.  Този Димов ли какъв е... засега се държи на положение. Венета също... пичага е тя.

# 562
На Сандев това поведение му отиваше, но допреди няколко години. Вече изглежда нелепо. Държи се... кринджаво, поне на мен не ми е ок да го гледам. Нормално Стела да е израстнала, то това дете все на някого трябва да разчита.

# 563
А пищялката Коце казва на Николас "колежке"?

В сегмента с правене на пица ме подразни това как Чоле започна да яде, докато прави пицата. Бил гладен. Ама чакай, всички са гладни, за какво си отишъл там?

Неприятно е как развяват гриви и не си вързват косите докато готвят всичките тези принцеси!

И отново оператори в кадър! Голям "професионализъм" в това риалити, голямо нещо!

И някаква женичка ги снима с телефон? И това ние, зрителите, трябва да го виждаме? Seriously?

# 564
Аз много се смея със Сандев честно казано, не всяка шега му е "моята", но цялостното поведение много ме забавлява.
Така и така сме в темата, пуснала съм си новогодишното видео на Ивка, в което нейни приятели говорят за нея и един от тях е Елиза, дългогодишният редактор на Къщата на инфлуенсърите. Явно всяка година се създават някакви приятелства между участниците и екипа, което за мен е странно.

# 565
Кристиан Янков гостува на Кукушев:

# 566

По принцип избягвам да гледам канали на хора с IQ под стайната температура, но сега го пуснах. Изглежда и този подкаст се снима в тяхното студио.

# 567
На Янков IQ-то определено е под стайната температура. Той едно нормално изречение не може да върже, беден речник. Ама е добряк човек и не товари, не напряга.  Изгледах малко от подкаста с Кукушев. Хем уточниха в началото, че не са се познавали и буквално "преди 15 мин. се запознахме", след това стана въпрос, че са се засекли при някакво събитие на Спас, "да, и ти беше там", хахаха. Янков е станал баща на 21.

Ева от Господарите (и от На кафе) ще си я спестя Wink

# 568
На Янков IQ-то определено е под стайната температура. Той едно нормално изречение не може да върже, беден речник. Ама е добряк човек и не товари, не напряга.  Изгледах малко от подкаста с Кукушев. Хем уточниха в началото, че не са се познавали и буквално "преди 15 мин. се запознахме", след това стана въпрос, че са се засекли при някакво събитие на Спас, "да, и ти беше там", хахаха. Янков е станал баща на 21.

Ева от Господарите (и от На кафе) ще си я спестя Wink
Аз за Ева говорех, изключително глупава е и за сметка на това - лигава.
Все пак си говорят за следващия сезон, забавили са се с кастингите заради финала.

Янков е добряк, според мен е от хората, които са такива, защото като малки са били в среда, в която е било "готино" да не четеш, да си комарджия, да се биеш и т.н. Съдя за това по изказването, че със Спас са се отдалечили, защото са различни - той бил от типа хора, които ходят на театър и казано с подигравателно. Ще го пусна заради Кукушев може би, но не е моето.

# 569
Аз за Ева говорех, изключително глупава е и за сметка на това - лигава.
Да, ясно. Аз просто вметнах и за Янков. А в канала на Павел Колев и Ицака е качено ново видео с  Кумбата, Персиан и Габи от "Ергенът"

Общи условия

Активация на акаунт