Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 504
  • 804
  •   1
Отговори
# 660
  • България
Нито една не е красива. Joy

# 661
Е А̀лекса е убавица. Но май с това се изчерпват положителните й качества Grinning (подобно на Мис Йогурт)

# 662
Слушам видео на Виктория от миналия сезон и обяснява,че нейния приятел Влади(от Острова на 100-те гривни) е в реалити предаване, но не казва кое, по таймлайна според мен е в Къщата на инфлуенсърите. Спекулирам само Simple Smile

# 663
Най-вероятно да. Иначе тези дни са започнали снимките на Игри на волята, доколкото разбрах, а би трябвало и Фермата да започват да снимат.

# 664
Анкетата за най-красива участничка в "Къщата на инфлуенсърите" ще продължи до 15 юни.  След това ще има анкета за мъжете.

Така че който още се колебае, може да види анкетата горе, над първия коментар и да даде своя вот.

# 665
Отсега казвам - Цецо Сървайвъра🙂

# 666
Александра Гърдева от сезон 2 идната седмица в "Муха в супата"

# 667
На мен доста от момичетата, които участваха, ми бяха симпатични. Сега осъзнах, че голяма част съм ги забравила. Най ми харесват външно Елеонор, Карина и Моника.

Уоу, Влади от ОСГ ми е трудно да си го представя в Къщата... Ще бъде интересно, ако е там, предполагам.

# 668
Валерия си ми е най-красива на мен. Grinning

Владо хич не искам да го гледам в Къщата, същият филмар като Викито е. Grinning Иначе са сладки заедно, но са ми скучни.

# 669
Аз го харесвах Влади в Островът.
Изглежда снимките са приключиха, защото Виктор почна да поства (не го пиша като спойлер, защото 1. почти директно казаха, че е там 2. не означава, че е стоял до края, може да са ги договорили да не публикуват до финала на снимките, както правят в други предавания).

# 670
Кумбата, Перси, Играта и Ицака в West Mall

И подкаст с Играта:

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 11:56 от diziler

# 671
  • България
33-годишният Владимир няма работа в къщата на инфлуенсърите. Човекът има бизнес, мозъчни клетки и интригите на тийнейджърите в къщата са много под нивото му.
Там участват масово 21-22-годишни young adults, до 26. Виктор Ергенът 2 е идеален, защото е вдетинен и малко глупав.

# 672
Защо? В сезон 1 имаше по-възрастен играч - Играта, в сезон 2 без Дидо нищо нямаше да е същото, само сезон 3 беше с предимно по-млади (най-възрастните на 31, но с по-младежко поведение) и нека не се лъжем, беше интересен въпреки играчите, а не заради тях.
Рядко участници под 23-24 са интересни в предаванията, аз съм много "за" вдигане на възрастовата граница.

# 673
  • България
Не съм гледала сезони 1 и 2.
Просто Владимир не се вписва в концепцията на Биг Брадър от Али Експрес със съквартиранти-идиоти.

# 674

Общи условия

Активация на акаунт