Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 501
  • 804
  •   1
Отговори
# 675
ОК, всички имена са ми познати, но за съжаление виждам трима човека, които не съм сигурна, че ще понеса - Дарето, Памеца и Даниела Багдарасян.
Явно са в добри отношения с БТВ, та им крадат цели 4 от лицата от последната година.

# 676
Азов има нов подкаст със своя приятел Златко (май така се казваше) и беше споменал в един епизод, че Павел и Ицака са направили някаква колаборация за този сезон с Магърдич, някаква сделка били подписали, но не каза подробности и не разбрах добре. Но просто ми прозвуча така сякаш форматът вече не е на 100% техен.

# 677
Олее, Грозденка, ужас.  А този Васил Андонов какъв е, певец?
А Памеца кой е, простете невежеството ми.
Денислава, Йоана, Грозденка, Алпер, Влади и Виктор знам кои са. Останалите са ми тъмна Индия.

# 678
Васил Андонов беше Picpukk преди, един от по-ранните ютубъри е, но стана (фолк)певец и май вече е от два стола на земята. Иначе е читаво момче, има си чувство за хумор, с приятни впечатления съм оставала.
Памеца е бивш затворник и наркоман, уж рапър от Мърда Бойз. Не съм достатъчно запозната с персоната, за да знам, че не я понасям.

# 679

И аз така си помислих за Дарето..Даже си мисля, че е стигнала почти до края или до самият финал.. 1 седмица преди Дарито да си качи стори Любомира беше качила стори на което казва ,,скоро снимките на къщата приклюват" ...А Деница в самото начало отпада беше много малко време не активта..

# 680
  • София
Може би е време да се прехвърлите в темата за спойлерите.

# 681
  • София
Значи засега има двама на които ще стискам палци:
Влади и Андон.

# 682
Интересно Даниела как се е навила да участва. Преди време имаше едно видео, в което двете с Анджела се възмущаваха от Павката и Ицака и че не са били безпристрастни към май Ронси беше... и тя беше казала, че не би влязла именно заради такива неща.

# 683
  • София
Имам петима непознати, сигурно са млади ютубъри, които не следя.
Голям любимец ми е Влади и винаги ще ми е фаворит! Heartpulse

# 684
  • България
Затворник и наркоман, страхотно. JoyJoyJoy
След Антонио и Емил Каменов миналата година не можеше да стане по-зле.

# 685
  • София
И аз се облещих на Памеца и Даниела. Памеца е ясен, поне сложи зъби и вече е по-лицеприятен, ко Даниела как се е съгласила. Анджела не съдеше ли Павката и Ицака или поне жалби беше подавала заради Перси.
Памеца за какво е бил в затвора? А мъжът на Дари също беше, нали, за какво е бил той?

Последна редакция: нд, 08 юни 2025, 10:35 от Niya-

# 686
На Дарина бившият,  доколкото знам за наркотични вещества

# 687
  • София
Азов има нов подкаст със своя приятел Златко (май така се казваше) и беше споменал в един епизод, че Павел и Ицака са направили някаква колаборация за този сезон с Магърдич, някаква сделка били подписали, но не каза подробности и не разбрах добре. Но просто ми прозвуча така сякаш форматът вече не е на 100% техен.
Къщата си остава тяхна, за други проекти ще си сътрудничат. Павката и Ицака го казаха в един подкаст, но мина време, а не са го споделяли пак, тогава не беше финализирано все още, така че не знам дали са завършили успешно преговорите.

А за Памеца, потърсих инфо защо е бил в затвора:
https://youtube.com/shorts/8I_qLYd8Zck

# 688
Много неприятни персонажи се очертават в новия сезон.

# 689
Значи засега има двама на които ще стискам палци:
Влади и Андон.
Изненада ме, откъде го знаеш Андон?
Иначе и аз го харесвам и на прима виста ще стискам за същите.
Йоана също ми допадна в "Ергенът". Предполагам, че ще има и други жени, тези са малко.

Общи условия

Активация на акаунт