Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 497
  • 804
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Значи засега има двама на които ще стискам палци:
Влади и Андон.
Изненада ме, откъде го знаеш Андон?
Иначе и аз го харесвам и на прима виста ще стискам за същите.
Йоана също ми допадна в "Ергенът". Предполагам, че ще има и други жени, тези са малко.

Е аз го следвам отдавна и съм му гледал всичките ютюб епизоди със звездните футболни предизвикателства. Simple Smile
п.п. Там в последния си сезон си партнираха с Цецо от Сървайвър и Къщата сезон 3.

Да, евентуално мога и за Йоана да стискам палци, но само ако се открои с нещо. Тя е много хубава, а и дъщеря на един от любимите ми сървайвъри. Просто не ми допада, че се сдуши и следва с онова дъно Рупецова и съм раздвоен.

Последна редакция: нд, 08 юни 2025, 13:15 от Diavolo

# 691
https://www.instagram.com/guspa_maximal/
https://www.instagram.com/apostolov.k_/
Гуспата и Крум са били част от екипа през новия сезон,те са отговаряли за игрите

# 692
Ронси, Гош, Александра Гърдева и Емо Каменов в първия епизод на "Битката на поколенията"
Скрит текст:

Стефани Разсолков и Виктория Капитонова в третия епизод:
Скрит текст:

И ново, нелепо видео на Веселка
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 16:08 от diziler

# 693
Ронси беше много адекватна тук, направо не знам каква беше тази игра от нея в Къщата на инфлуенсърите 2.
Сега се сетих, че Буба (жената на Ицака) е в много близки отношения с Дарето. Не знам доколко е ОК това. Доколкото знам тя изпълнява функциите на редактор понякога и не би била обективна спрямо нея. Съвсем различно е като някой е близък на Павел и Ицака, които в крайна сметка търсят крайния резултат да е сполучлив за зрителя. А и имат опит от първи сезон, където почти всички им бяха приятели.

# 694
Ронси беше много адекватна тук, направо не знам каква беше тази игра от нея в Къщата на инфлуенсърите 2.
Сега се сетих, че Буба (жената на Ицака) е в много близки отношения с Дарето. Не знам доколко е ОК това. Доколкото знам тя изпълнява функциите на редактор понякога и не би била обективна спрямо нея. Съвсем различно е като някой е близък на Павел и Ицака, които в крайна сметка търсят крайния резултат да е сполучлив за зрителя. А и имат опит от първи сезон, където почти всички им бяха приятели.

И по-пресен пример от миналогодишния сезон - Жорката. Всякакви правила и врътки се измисляха, специално за него. Та чак спечели наградата.

# 695
"Валерия изнесе сезона общо взето. Много силно присъствие."

Разочарован съм, че моят личен фаворит, Цецо Ставрев не се класира на финала!
А Мария е дъно на дъната. Цецо, ако четеш, бягай надалеч от тази!
Като видях играта имах едно подобно усещане, защото той е зле на логически задачи, а и на пъзели...
Вики извади голям късмет точно с тази игра, но браво, умее си го. А на Ставрев в крайна сметка никой не му е виновен. Кофти, много кофти ама това е положението. Обаче откъде-накъде Вики ще помага на Валерия? Тези подсказки са ми толкова далечни и са направо обидни. Виждам и в други предавания се допускат. Олекват ми и продуцентите и играчите. Реално Валерия е на този финал благодарение на Вики, защото и подсказа на първата игра, иначе кой знае, можеше и Мария да я бие. Социалните умения са си за съветите, като има игра, играйте си я честно като големи хора.

Следващата игра със слайд пъзела беше скандална. Също и игри основани на късмет трябва да се забранят. Някои отварят пъзела с 1 от 1, другите правят по 6, 7 курса, като Жоро и Янков. Безумие.
Колко зле трябва да си (сори Веси и Коце) за да не наредиш този елементарен слайд. 30 минути?! WTF?!
Жоро тук се изгаври направо с конкуренцията, ами евала.
Последната игра отново Жоро беше с класи над останалите. Никой не му спука балон. Сам си спука всичките 5 балона, а и първи си реши задачата.
Изобщо има ли загубена игра Жорката този сезон? Няма според мен. Все е бил първи или ако не е бил е защото е помагал на Веси.

Финалната игра ми хареса. Единствената от трите в този последен епизод.
Който е играл дартс би имал предимство. Жорката и тук блесна, макар че направи много пропуски също.
Беше истинска наслада да гледам как Кико маниака лети по змейките.

На финала съм за Кико по няколко причини:
1) Не беше изгонен на съвет
2) Социално беше добър
3) Много по-улегнал е от останалите, отбор Азов и Венета, все мои хора
4) Втория най-добър на игрите този сезон след Жорката

Ако не е Кико, нека да е Жоро. Да, окей, беше изгонен, той стартира сезона на коалициите, но не е виновен, че Дани и Веси му разбиха играта с пренавитостта си. Даде му се втори шанс, коментирано е вече много пъти, знаете и моето мнение, няма да се повтарям. Но след като това е била концепцията на сезона, той не е направил нещо извън правилата. Просто беше с класи над останалите. Класи!

Сега знаем, че на финала важна роля ще играе и гласуването. Според мен това, че Валерия и Янков са едновременно на финал е техен минус, защото гласовете ще се разпределят между двамата. Така че това дава голям шанс на Кико и Жорката, където ще има един концентриран вот.

Измежду Валерия и Янков ми е все тая общо взето кой да спечели.
Валерия даде много лоши примери, а това че е директна не е много голям плюс след като ако си директен значи да обиждаш хората и да се държиш махленски.
Янков ако спечели пък ще е все едно гледаме сезон 2 на бърз оборот, нещо като Кумбата на стероиди.
Няма да забравя и за прословутата им плюнка. Бляк.
Но все пак Янков ми е по-симпатичен. Така че Валерия я оставям последна, но пък за нея ще кажа, че след Ергенът не исках да я чувам, докато тук все пак надгради и в някаква степен се реабилитира (но не напълно) за скандалното си поведение в онова шоу.

Георги стартира сезона на коалициите и беше най-добрия (с разлика) в игрите
Валерия изнесе сезона общо взето. Много силно присъствие.
Янков беше втория главен герой в сериала, но някак си не можа да изпъкне така както Кумбата в неговия сезон, може би защото Валерия прекалено ярко грееше.
Кико? Ами Кико остава малко в сянка, но има много примери за това как сезони се печелят именно от такива играчи.

Симпатии:
1. Кико
2. Жоро
Двамата с голяма разлика пред останалите, а между тях е малка разликата, но в полза на Кико маниака!
-
3. Янков
4. Валерия

А каква е моята прогноза?
Не мога да дам обективна такава след като не знам какви ще са правилата на финала.
Всеки един от четиримата има шансове. Нека така да го кажа. Ще е доста любопитен финал.
Имам шесто чувство, че Кико ще спечели, но засега прогноза няма да правя. Чак на финала като разбера какви са правилата и как ще се избере победителя.

# 696

И по-пресен пример от миналогодишния сезон - Жорката. Всякакви правила и врътки се измисляха, специално за него. Та чак спечели наградата.
Така беше, но не мисля, че той им беше приятел. Според мен се опитваха да избегнат това, което за малко да се случи в с2 - любимецът на зрителите да си тръгне "без бой" и затова правеха какво ли не, за да оставят Даниел Хаха и дружинката в играта. А то те бяха най-неприятните.

# 697
Скрит текст:

Така беше, но не мисля, че той им беше приятел. Според мен се опитваха да избегнат това, което за малко да се случи в с2 - любимецът на зрителите да си тръгне "без бой" и затова правеха какво ли не, за да оставят Даниел Хаха и дружинката в играта. А то те бяха най-неприятните.

Толкова не им е приятел, че е кум на Ицака.

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 14:49 от Stаrk

# 698
В последствие. Преди Къщата не беше.

# 699
Още няма дори реклама за евентуално начало на новия сезон. Май няма да е преди юли месец.

Междувременно Коцето от третия епизод на "Къщата" коментира в днешния епизод на "Битката на поколенията"
Скрит текст:

# 700
Може би е време да се прехвърлите в темата за спойлерите.

Къде е тази тема?

# 701
# 702
РЕЗУЛТАТИ ОТ АНКЕТАТА за най-красива участничка през трите сезона:

Валерия - 19.8%
Весела Тенева - 14.2%
Карина, Виктория Капитонова - 10.4%
Елеонор - 7.5%
Йоанна - 6.6%
Ваня - 5.7%
Веселка, Ронси - 4.7%
Стефани - 3.8%
Моника, Венета, Габриела, Александра, Ева 1.9%
Мария, Ивка, Виктория Петрова 0.9%

(Извадка: 43 гласували)

НОВА АНКЕТА!
Тя е за мъжете участници, които са ви най-симпатични визуално. Тоест търси се красавецът на всички сезони. Може да гласувате за 1 до 5 души.
Анкетата е в горния край, над първото мнение и ще е отворена до началото на четвъртия сезон.

# 703
Гласувах за Цецо Ставрев, Томас и Азов. Азов има много хубави очи❤

# 704
Хаха, аз тук нямам дилеми, за разлика от при момичетата, където повечето ми харесват. Томас, Ставрев и Крис (въпреки че в София - ден и нощ едвам го понасях неговия герой 😂)

Общи условия

Активация на акаунт