Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 487
  • 804
  •   1
Отговори
# 705
Аз гласувах за Томас, Антонио и Даниел Хаха.

Ивка в НайКаст
Скрит текст:

Теглила листчѐ, отишла с едно човечѐ до Италия... и тази жена е водеща на предавания и подкасти!

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 13:12 от diziler

# 706
  • България
Никой от мъжете не ми харесва. Същото като при жените.
Валерия и Капитонова са грозни, Алекса е невзрачна, Виктория с пластичните операции е изкуствена и невзрачна. Весела Йогурт е неприятна и с излъчване на зла жена. Всичко на всичко само Венета ми харесва.
Мъжете в сезон 3 или бяха грозни, или са нисички и твърде млади.

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 18:35 от ferencliszt

# 707
Е хайде сега. Томас даже май беше и модел по едно време. Не е нисък и не е толкова млад Wink
От жените... Капитонова каквато ще да е, хубавица е. Също и Карина.  Мис Йогурт на мен също ми допада, само визуално.

# 708
"Въпрос на вкус" - казало кучето и си облизало... Joy
На мен Вкисналата ми харесва в тяло, но в лице не ми харесваше дори преди да си покаже рогИте.
Капитонова също никога не ми е харесвала визуално. Когато Виктор Ергенът каза, че приличала на порцеланова кукла, си представих куклите, с които в някои филми са пълни къщите на серийни убийци, отгледани от властни майки. Сори, ама ги намирам за зловещи тези кукли... Далеч са ми от представата за нещо красиво и приятно за окото. Та и Капитонова  така...
От жените на мен ми харесва Валерия. От мъжете - сървайвърския Цецо и Томас.

# 709
И пак забавиха дооооста старта на сезона. Отново ще се точи поне до ноември, като в три от месеците Къщата ще съвпадне с натоварения есенен тв сезон. Не си взеха поука от предишни години. Да започват директно от 20 май, когато вече е свършил пролетния сезон и така ще приключат до средата на септември (грубо). Независимо, че не са приключили снимките, могат да сглобяват и да пускат първите епизоди.

Два подкаста на Ивка: със Спас Сарачинов и Кристиан Янков (и тримата, участници в Къщата)
Скрит текст:

# 710
  • Край морета северни и южни
Ох и Валерия вътре била, то май все едни и същи се въртят, я да поканят оригиналните инфлуенсъри от преди да има тази дума - Михаела, Стамбини и Емил Конрад например да им покажат какво е да да си инфлуенсър от преди да стане модерно. Имаше още няколко, които много ги въртяха по Интернет и по вибокса навремето.

# 711
  • София
Гласувах за двамата Дани, двамата Цеци и Боян.
Изненадана съм, че Спасчо има глас.

# 712
Когато отговаряха на въпроси относно Зоната Х мисля, че казаха и кога ще е финала на къщата на инфлуенсърите..Пак щяло да е на живо ,но не помня къде точно...Та това ме навява на мисълта, че скоро трябва да започнат ,защото до септември не остава много време 😃😃😃

# 713
Е да де, финалът ще е пак зимъска, когато сняг запръска. Първият сезон завърши през декември. Вторият и третият през ноември.

# 714
  • България
Е хайде сега. Томас даже май беше и модел по едно време. Не е нисък и не е толкова млад Wink
От жените... Капитонова каквато ще да е, хубавица е. Също и Карина.  Мис Йогурт на мен също ми допада, само визуално.
Томас за първи път го виждам. Ами... неандерталски и грубоват вид има.
В следващата анкета като мине сезон 4 ще имам вече за кой мъж и коя жена да гласувам.

Тия пак ще държат да точат предаването като шекер памук.

# 715
Томас за първи път го виждам.
Той е известен от Игри на волята, по принцип Wink

Снимките на Къщата 4 май би трябвало да са приключили. Пък Виктор (Ерген 4) откогааа излезе …

# 716
Памеца ако е вътре наистина ще спамя пак цяло лято ахахаха ааайде

Към него има доста предразсъдъци , но е готин-ще видите

Е може и ако има някои провокатор да му агресира, не е изключено, както Димов в другото предаване, те са си партии

# 717
Перси и Ицака участваха тази вечер в "Кажи честно" по БТВ (стар запис)

# 718
Кумбата гостува в подкаст на Джизъса:
Скрит текст:

# 719
Гласувах за Ставрев. Друг не мисля, че има шанс за челното място.
Алпер ми е странно, че ще влиза

Общи условия

Активация на акаунт