BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 131
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 630
+1. Елиминира жените.

# 631
  • SF
Доволна съм от епизода!
Посмях се най-много с Виктор и Теодора. Правят ги на марули.

# 632
Ох , Марио ми е много секси. Доста добре сложен е и е хубавец...

# 633
Правят ги, защото дадоха достатъчно материал да ги правят.

# 634
Гого е хлътнал по Ванеса Grinning

А тя не мисля, че много се върза, че наистина ги гонят за разлика от Атижа.

# 635
Зелената рокля на Виктор, хич не му отива на "любимата". Нямаше ли нещо по червенко? 😂 😂 😂

# 636
Доста интересен ми беше днес епизодът, финалът супер неочакван, браво на сценаристите.

# 637
Теодора се затвърди като комплексарка, нарочно изгони двете момичета, защото са по във всяко отношение пред нея.

# 638
  • София
Ох , Марио ми е много секси. Доста добре сложен е и е хубавец...
Свободен е..щом имаш интерес..

Теодора се затвърди като комплексарка, нарочно изгони двете момичета, защото са по във всяко отношение пред нея.
Те двете ще я хакнат...само да изтърпим.

# 639
Прекрасен е 😀😀

# 640
  • SF
Ванеса хубавицата и Атижа, другата евентуална хубавица са аут. Дебелата Веселка и възрастната Ивоне са в играта.

# 641
то беше ясно, че подбора на хората няма как да е за изгонване, а за тайна мисия..но да не очакваме толкова акъл от Тоца..
която каза:
- Не искам да ми се сърдите!
и след 10 минути:
- И да искат не могат да ми се сърдят! Laughing

# 642
Не знам Марио за колко лош и луд го имат, но аз след толкова обиди и крясъци от Пламен, нямаше да се навия да му направя този жест с роклята... Марио винаги е бил отзивчив и готин с тях, въпреки обидите и нападките. Наистина се надявам ако не да спечели, поне да иде на финал.

# 643
+1 и от мен за Марио. Не го намирам за секси, има си травми човека, но е много по-приятен и адекватен образ от масовката вътре. Смятам, че ще спечели. На мен ми е фаворит.

# 644
На мен Радо ми е секси, как се беше излегнал като котарак в леглото и тези го накачулили. 😁
Много беше забавно. Особено с роклите, как му стои на Гош. Сега си е съвсем в ролята-свекърва и нарежда... бозайник. 😁

Общи условия

Активация на акаунт