BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 103
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Мебелите им не са лоши...на леглото на Радо имаше близо половин тон и издържа Sunglasses

# 646
Мебелите им не са лоши...на леглото на Радо имаше близо половин тон и издържа Sunglasses
Направо реклама. 😁

# 647
Съвсем очаквано си беше, но нека. С удоволствие ще й гледам физиономията като разбере, че не са ги изгонили. Очаквам да каже, че е знаела, че не е истина, а част от играта. Гърдева беше качила клипче, в което се оплакваше от хейта, който получава заради баща й. Не знам дали сте коментирали.

# 648
Епизодът днес наистина ми беше интересен, искрено се смях с 5-те пакета брАшно, пазарлъка с пръстените и маите, Бебов с табуретката, и черешката на тортата - кривите сметки на Теда. Много се изкефих!
Единствено Веска ме подразни с реакцията към Марио. Всъщност вярвам, че ги дразни - имала съм си работа с такъв човек в живота и наистина може да те изкара извън нерви. НО! Не е злонамерен. Просто е странен на моменти.

# 649
Теодора грам не съжали ,че  уж си тръгват завинаги.. Даже не отиде за ги изпрати до края ,я само в началото на двора ... Показа си лицето лисицата...

# 650
  • София
Много ми хареса финалът на епизода. Сега с нетърпение чакам да видя какво са подготвили на черната перла. И нямам търпение да й видя дизиономията, като ги върнат в къщата 😄
А Виктор колко е ужеден, че хората навънка много ги харесват. Ама и перлата е на това мнение. 🤯

# 651
И още нещо - мисля, че за пръв път забелязах Бебовите да се усмихват

# 652
Тя поне е за едно нещо права, че са цирк и хората се забавляват с тях двамата.

# 653
Ама някой вярвал ли е, че ги гонят нистина? Те им викаха на изпроводяк "е споко, ще се върнете".

# 654
За кого да съжали Теодора, като ги гледа че всички са фалшиви. Типичната Ганьовщина- хора които с интриги, лицемерие и скрити завист и злоба искат да докопат едни пари. Просто са жалки. Не са за нищо друго освен за съжаление.

# 655

Бебкови са сила!

# 656
  • София
За кого да съжали Теодора, като ги гледа че всички са фалшиви. Типичната Ганьовщина- хора които с интриги, лицемерие и скрити завист и злоба искат да докопат едни пари. Просто са жалки. Не са за нищо друго освен за съжаление.
Добре че тя е истинска! От главата до петите. И в буквален и в преносен смисъл.

# 657
Сега като казахте коя е дъщерята на Пламен, разбирам откъде ѝ идват отклоненията..

# 658
  • София
Добре че тя е истинска! От главата до петите. И в буквален и в преносен смисъл.
Теодора е точно това, което виждаш. Тя не играе. И затова не я харесваш.
По-добре да играеше...И не е добре това, което виждаме и затова не я харесваме..

# 659
На Тоца ѝ трябва само един негативен коментар за външността от влиятелен (според нея и представите ѝ) човек, и ще се срине психически..

Общи условия

Активация на акаунт