BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 343
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 240
И Радо ми падна в очите, а уж само той не ме дразнеше…

# 241
Ванеса при Гого ли спи вече? От неговото легло ми се стори, че стана. Хитра е тя, бавно и полека превзема "милионера".

# 242
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Гого, Марио и т.н. са инфантилни,  но аз намирам за по-инфантилна онъз с пижама на Мини маус и прякор беба, а някои тук дори я наричат бебка 🤣
Е, това е иронично, смятах, че е съвсем очевидно. В тази тема има само един човек, който я харесва и това не съм аз.  
Бебко сто пъти повтори, че не могат "да го прикършат ве, ей", точно защото страшно го разклатиха и даже събориха, като го накараха да се раздели с единствения си символ на мъжественост.
Не харесвам Марио. Той е от породата "Където ида, лельо, все ме бият". Винаги е в издънка, има огромни липси в поведението и възприятията за света, които не са изненадващи, предвид миналото му, но имам чувството, че това му поведение е стратегия. В началото явно не е било, но като видя, че работи, натиска яко там.
Прави някоя глупост, изнервя околните, те съответно му се нахвърлят, а той е от хрисим по-хрисим, ни лук ял, ни лук мирисал. И така излиза жертва и хората го съжаляват, което е изпробвана и доказана формула за финал.

# 243
Очаквам и щерката Гърдева да се отбие, не вярвам това риалити да мине без нейните изблици.

# 244
Бесни ли сте,чуециии!? Крайни ли сте?
 Вие не ме познавате коя съм,не знаете колко съм силна! Чесно ви казвам ,ще дойда да ви открадна зелето и цирки ще ви правя! Изобщо не ми пука боли ли ви....фара!
 Точка!😂
 Честит първи сняг,софиянци!😘

# 245
Ами като яде риба помниш ли?
Интересна би ми била развръзката между Теодора и Виктор извън къщата

И до “тряскане” не вярвам са стигнат. Според мен няма да имат нищо общо, защото той е непоносим и в него няма нищо мъжествено. Тя го търпи в Къщата, защото са здраво звено, навън няма да иска са го търпи и минута.

# 246
Бесни ли сте,чуециии!? Крайни ли сте?

# 247
  • София
И аз първо се шокирах на реакцията на Радо, докато говореше с Ванеса. Отначало не разбрах какво стана, но после върнах малко назад и обърнах внимание, че докато той дискутира с напълно нормален тон, тя скочи и почна да се набира и да повишава тон.

Това е нещо, от което и аз понякога си тръгвам по същия начин. Grinning

# 248
Сетих се за първи епизод, когато ББ реши че Ванеса се е издънила в детската им игра на замръзванка и я облече като куче. В жегите, още първите дни, когато всички са влезли да направят уау впечатление с визията си, тя с тоя грозен плюшен дебел чувал.. Не стига това, но нямаше право да говори и трябваше да развеселява принцеса Кристина. Още тогава си помислих, че много малко жени биха издържали на такъв гърч още при старта без мрънка, без да се оплаква, без да се изкарва жертва.. Представям си ако беше Тедата примерно.. Ванеса никой не я забеляза, никой не започна да се вайка около нея и да я успокоява, както за гримовете на Теда или цигарите на Кристина, защото тя изобщо не го направи на въпрос. После много изненадващо за мен, Ванеса беше сред първите номинирани при наличие на дразнители и скандалджии като Косара, Анджела, Кристина, Бай Георги.. После за втори път беше номинирана, заедно с Марио вечно на пангара.. Явно те са най-удобните и безопасни жертви, от които останалите шушумиги не се притесняват и могат да мачкат безопасно

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 16:20 от Catfish

# 249
  • София
Reina, знам че е иронично, но това подсилва инфантилизмът й, а тя не заслужава такова галено обръщение...Жена на 26г...

# 250
Гласувах да се вземат на Ивончето очилата. Нека я видим и нея, като я бутнат. Стига все Георги. Гого не мисля, че ще е проблем да му вземат дрехите - другите ще му дадат.
Хора, не знам дали ви казах, ама ме болят очите и ушите от това, което се лее от екрана

# 251
Хора, не знам дали ви казах, ама ме болят очите и ушите от това, което се лее от екрана
Глезла! Чуекът се побърка от постоянни болки на любовния мускул, ти за някакви си очи и уши се оплакваш

# 252
  • Варна
Очаквам и щерката Гърдева да се отбие, не вярвам това риалити да мине без нейните изблици.

Е кЪ, ще я поканят за коментатор във вечерта, кога тетю Паци е номиниран и тогава ще е смЕх, смЕх.

# 253
  • София
Според мен, сякаш Виктор започна да схваща, че за Теодора си е забавление, докато е в къщата. Да ѝ гали егото само, и да върви като кученце след нея. Или пък много го надценявам, като очаквам от него да мисли Thinking

# 254
  • Sofia
Защо да взимат диоптерните очила на Ивон?
Чудят се каква простотия още да измислят 🤨

Общи условия

Активация на акаунт