BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 944
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 815
Веселка поне има красиви черти в лице (според мен). Пам беше дъно

# 1 816
И аз мисля, че Марио малко си падаше по Веселка. На една от откритите номинации (още докато се закачаха), тя каза, че вече не го чувства като шега от негова страна. От тогава се дръпна от него. С другото също съм съгласна - не е проблем, че изрази мнението си, просто подборът на думи беше грешен. Можеш да кажеш едно и също нещо по няколко различни начина.

Пам и Веселка нямат нищо общо. Пам е жестоко тънкообидна, истерясваше постоянно и беше провокатор.

# 1 817
Странно е другите номинирани да посочват този, когото чувстват най- близък, пък Марио умишлено да е отстрелял Веселка. Не мисля, че е постановка от негова страна. По- скоро е заблуда от негова страна. Мислел е, че с Веселка имат що- годе нормални отношения. Не очакваше такава агресия от нея. И се оказа излъган.
Не мисля, че Марио оценява някого като свой конкурент. Той толкова свикна да е номиниран всяка седмица, че едва ли гради стратегии за отстраняване на конкуренти. Марио кара седмица за седмица.

# 1 818
Aз се надявам следващия сезон да е с по-нормално хора , отлепено неприятно ми беше да гледам Косара примерно .

# 1 819
Разрових се във фейсбук и само можем да се радваме, че Бебова не се обличаше провокативно в къщата..

Същинска Сузанита........Гротеските на поколението! УЖАС!

# 1 820
Е , тя е къщата си се обличаше нормално , поне има акъл за това .

# 1 821
Значи наистина ще има пак Биг Брадър, тя завърши изказването си с думите "Защото Биг Брадър се завърна."
Признавам си, че на мен много по-интересен ми е ВИП Брадъра.
на мен пък Биг Брадър повече ми харесва, предпочитам обикновени хора, отколкото звезди. И тази година са направили добър подбор, всеки от тия участници има някакво възпитание и обноски. Крясъците и перверзиите на този тип предавания бяха по-малко.
Друго, писнало ми е от това едни звезди да ги виждам във всички предавания по Нова ТВ.
Не  ми се ще наградата да отиде за някакви задоволени хора и те да си направят поредната  пластични операция.

# 1 822
Нека не забравяме, че Марио номинира Веселка, при това май за втори път. Като че ли се бият двете усещания в него. В някаква степен я приема за най-близка, но в същото време за мен си беше режисирана сцена - първия въпрос, втория, след което ББ чете драматично номинациите на Веселка. Публиката вече я мрази, леко разконцентрирана от сълзите на Виктор, който също е сред номинациите й. Завесата пада.

Радвам се, че Веселка има доста добро чувство за самоирония и като цяло е над нещата. Вероятно това ще й помогне да се самосъхрани от възможни последващи действия от страна на ББ след изказванията за психолога.

# 1 823
Марио не знаеше, че Веселка имаше мисия да му се сваля, прие чистосърдечно постъпката ѝ и се отвори към нея, нямайки нищо против. Даже и даде картбланш, да действа по-уверено с "Моят кантар мерки няма" ,  може би му стана симпатична с това, че някой и на него му обърна внимание като човек. А после тя демонстрира непристъпност, той се разочарова и отношението му е на отхвърлен мъж. Веселка пък го играе недостъпна, предвид самочувствието ѝ, че баш с него ли ще се задява, след като може с Гого. Който бяга ужасен.

# 1 824
Е, Веселка номинира Марио за N- ти път, ама той е свикнал. Веселка не е по- различна от другите жени в Къщата. Досега само няколко мисии имаше с Марио, нелеп опит за флирт с Гого, вече след намалелия брой съквартиранти ще ѝ се отдаде възможност още да се разкрие. Дали ще бъде балансирана, или- не, Биг Брадър ще покаже.
ПП Коментарът ѝ към Биг Брадър беше обида, няма какво да го обсъждаме изобщо. Рядко някой си позволява такава арогантност спрямо продукцията в лицето на водещия(гласът на ББ). Та едва ли бих тръгнала да се моля за нея да се самосъхрани, след като тя няма мярка на устата си и не може да прецени с кого разговаря.
Дано не орежат бюджета за следващата седмица заради нея!

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 15:30 от DNT177

# 1 825
Разрових се във фейсбук и само можем да се радваме, че Бебова не се обличаше провокативно в къщата..

Същинска Сузанита........Гротеските на поколението! УЖАС!

Как не и тежат де..

# 1 826
Тя отдавна не се сваля на Гого. Разбра, че този влак вече е заминал. 😁

# 1 827
Той не е пристигал там влака, че да заминава.
Веселка е от типа момичета, които с всички мъже могат да са ок, ако я харесват. Това се вижда и от поведението ѝ в къщата. Няма против да се гаврят с нея, приема го за забава. Ниска самооценка.

# 1 828
При всички положения динамиката на отношенията Марио - Веселка ми е много по-интересна от драмите на Бебите, на които посвещават 80% от времето през последните седмици.

# 1 829
Той не е пристигал там влака, че да заминава.
Веселка е от типа момичета, които с всички мъже могат да са ок, ако я харесват. Това се вижда и от поведението ѝ в къщата. Няма против да се гаврят с нея, приема го за забава. Ниска самооценка.
Аз си мисля, че хич не ѝ беше приятен масажът от Марио (подстрекаван от Ланеца), просто се хилеше, защото не знаеше как да реагира. Горе-долу тогава рязко се дръпна от Марио.

Общи условия

Активация на акаунт