BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 794
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 2 010
Да, но не казва бях спортист, а - аз съм спортист човек.
Тя много работи казва… 😁

# 2 011
На мен лично ми е все тая каква е Бебата..
Може просто да се е докарала така и да прилича на ромка.
А може да е осиновена. Тва сега го казвам, защото около мен има хора, които са осиновени, а след време родителите си имат биологични деца.. Но това си е мое предположение, да не излезе сега по жълтурите и това Joy
Наистина няма значение каква е, а как е отгледана. Имам позната много тъмна, ама направо черна. Родителите й много светли хора. Баща ми ги познаваше и никога не сме коментирали каква е, а просто как е толкова мургава.. Случйно разбрахме какво е потеклото й, ама не защото ни интересува, а така се случи. И въпреки това колко беше тъмна никога не сме коментирали, че е ромка, защото родителите й не са. Следователно и тя не е. За мен де. Но хората са различни и се интересуват кой какъв е.
По - важно е как тя е възпитана и какви ценности има, а не дали е ромка или не..

# 2 012
Е тя си има принципи и ценности,няколко пъти го каза
Как ли е Виктор?

# 2 013
Е тя си има принципи и ценности,няколко пъти го каза
Как ли е Виктор?
Вчера си говореше със снимката на Теодора… После обяснявяше на Пацо колко е красива, умна и добра. А на самия Пацо му беше толкова скучен този разговор. Съгласяваше се с по една дума, колкото да каже нещо. 😁

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 15:45 от Lilly_85

# 2 014
  • софия
Ей сега гледах малко от живото предаване и хванах точно Мамасита как пита Ванеса от какво й е станало лошо и дали е от заболяването. За втори път го споменават. Знаем ли какво й е на Ванеса?
И друго-за 10-те минути, който гледах, бебов не ревеше и се смееше почти през цялото време с другите. Може и да видим нещо повече от него.
Как така се смее? Нали обясняваше на беба, гледайки Атижа как си говори спокойно с някой, че ако тя излезе, той ще е буреносен облак. Много непоследователен, не мисли това, което говори.

# 2 015
В компанията му беше весело, да. После се оттегли в спалнята и почна да се депресира за Бебова.

# 2 016
Абе, вчера така ли ми се стори, че проспах повечето лайв, МАрио нещо се заканваше на Ивон – като излезем, ще те скъсам или нещо подобно. Или съм сънувала. Joy

# 2 017
Абе, вчера така ли ми се стори, че проспах повечето лайв, МАрио нещо се заканваше на Ивон – като излезем, ще те скъсам или нещо подобно. Или съм сънувала. Joy

Каза го 😅☺️😅

# 2 018
  • София
За Ивонето няма да е проблем, ако Махио й е 1827мият 😎

# 2 019
Марио в новата мисия е облечен с това

Но не на голо ,а над боксерките си Joy и Ивонне само му пипа пакета ,уж да наглася оскъдното долнище ,че по-голям да му изглежда инструментът и фенките навън да гледали Joy

# 2 020
И Марио не си ги подбира… Падаше си по Косара и Веселка. Мамасита също няма да я върне. 😁

# 2 021
Добър ден.  15 човека в групата и аз = 16.
Малко сме, ама масово се чете темата, дори ми направи впечатления, че Джулиана онази вечер, изказваше мнения директно взети от тука, дори със същите думи.
Елена е същата псевдоинтелектуалка като тези, на които иска да прилича - Ваня Щерева, Венета Райкова, Албена Вулева и т.н. Дори се опитва да докарва стайлинга на Патрашкова, ако тя си го избира сама де.
В Ергена беше овърхайпната нон стоп ръсеща словоблудства, тука се е обрала откъм емоции, но все още си мисля, че вечер ляга с речника за чужди думи.

# 2 022
Жулката и то едно тъпо същество,докарало се да прилича на травестит,защо го викат да го показват и му искат мнението.

# 2 023
На мен Джулиана ми беше адекватна като коментатор.

# 2 024
Но така умело я изключваха от разговора Джугана. Постоянно я прекъсваха и си прехвърляха реплики само Патрашка и Щерева, чат пат включваха Плачков.

Общи условия

Активация на акаунт