Сватба - Булките на 2024-2025 |Тема 13|

• 32 566
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, има ли някоя сред вас, която се е насочила към по- семпла, сатенена рокля? Нашата сватба ще е доста интимна и съм решила, че искам да бъда максимално себе си. Няма да има излишен лукс. Обаче много ми е трудно да открия такава. Всичко е прекалено, за моя вкус. Гледах в Асос и къде ли не и не откривам семпла бяла сатенена рокля с нормална дължина. Не искам да хвърлям пари по шивачи.
Та ако някоя има идеи, ще се радвам.

Дафне

Не е точно бяла, а екрю, не съм сигурна, но мисля, че съм виждала и бяла. Предлагат скъсяване. Аз си харесах тъмносиня за бала на сина ми, но младежът не я одобри. От същия плат имат и по-семпли с през рамки, но не съм сигурна дали имат в бяло.

# 286
  • Melmak
Виолетка,

Понеже алгоритъмът все още ми предлага булчински неща, въпреки че съм минала преди няколко месеца вече, попадна ми нещо много красиво

Подобни визии много ми харесват, аз също обичам изчистени неща и като избирах моята една много подобна на тази беше другият фаворит.

Това е в Миле брайдъл, видях, че имат някаква отстъпка в момента.

# 287
Виждала съм онлайн в Mango и HM - в магазините не ги зареждат! Любимия ми модел беше именно на манго изчистена сатенена, за съжаление ми липсват едни 15 см, за да ми седи добре 🤣

# 288
  • Плевен
Момичета, има ли някоя сред вас, която се е насочила към по- семпла, сатенена рокля? Нашата сватба ще е доста интимна и съм решила, че искам да бъда максимално себе си. Няма да има излишен лукс. Обаче много ми е трудно да открия такава. Всичко е прекалено, за моя вкус. Гледах в Асос и къде ли не и не откривам семпла бяла сатенена рокля с нормална дължина. Не искам да хвърлям пари по шивачи.
Та ако някоя има идеи, ще се радвам.
Ако си намериш добър шивач не се колебай.Моята рокля ми я прави шивач и съм много доволна.Като цена ми стъпи около 800лв и е от естествена коприна, смятам съвсем  е приемливо.Предстои ми друг хубав повод и пак ще се доверя на същия шивач.Иначе гледах в Shein , About you и др. бях си харесала поръчах като дойде цвета беше хубав ,но не това, което си представях.Може пък там да намериш своята рокля.

# 289
Поръчвала съм си преди време вечерна рокля от тук: https://www.hebeos.com/wedding-dresses/ , видях, че има и булчински, може да изкочи нещо. Иначе Шейн също препоръчвам - стига да се уверите, че има повече поръчки, положителни оценки над 4.5 и съответно да поразгледате снимките отдолу на купувачите. Купувала съм си оттам доста вечерни рокли и ако всичко се провери, наистина идват много красиви рокли. Така че, ако не Ви се дават много пари - насочете се натам. По българските сайтове продават масово тяхна стока, но с доста сериозна надценка.
Сещам се също за Pretty little thing, но не съм поръчвала нищо от там. Случвало се е да намеря нещо в Ремикс на марката, не са лоши нещата също. Те всички са от една ценова категория.

# 290
  • Melmak
Моята рокля за подпис беше от шейн. Има интересни модели, но не всичко си струва. Много гледайте снимките на потребителки, които вече са купили дадения артикул. Моята беше супер, но определено я класифицирам като рокля за подпис и нищо повече.

# 291
Дами, чудесни сте. Много благодаря за всички препоръки и предложения. Ще погледна всичко. На пръв поглед даже си харесах копринена от Манго. Хубав ден! 🤍

# 292
https://eur.shein.com/pdsearch/WHITE%20FORMAL%20DRESS/?ici=s1`EditSearch`WHITE%20FORMAL%20DRESS`_fb`d0`PageSearchResult&search_source=1&search_type=all&source=search&src_identifier=st%3D2%60sc%3DWHITE%20FORMAL%20DRESS%60sr%3D0%60ps%3D1&src_identifier_pre_search=&src_module=search&src_tab_page_id=page_search1739189780206

Изкочиха сатенени рокли с това търсене. Wink

# 293
Момичета, моля ви препоръчайте ми фризьор в Бургас или околия, който е съгласен да ходи до адрес. Питах къде ли не, по групи, но не намирам, а сватбата наближава.

# 294
Ресторанта ли ви нареди табелките с имена на гостите и салфетките или някой ваш човек?

# 295
  • София
При нас беше от ресторанта.

Аз започвам да ви следя по-сериозно, че живот и здраве ми предстои да съм кума през септември. Simple Smile

# 296
  • Melmak
Ресторанта ли ви нареди табелките с имена на гостите и салфетките или някой ваш човек?

Ресторантът.

# 297

При нас декораторите ги подредиха.

# 298
Въпрос имам. Ще се чуя със заведението ама нещо се филмирах доста. Имаме в офертата овъртайм след 6 час. Мероприятието започва в 19ч. Но ще влезнем сутринта да декорираме. Имате ли идея откога започва да се брои този овъртайм? От 19 ч броим 6 часа и след това е овъртайм или от 11ч?

# 299

Общи условия

Активация на акаунт